FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 22:46

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Kaj storiti ob napadu panike v službi?  (Prebrano 754 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
morskival
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 151

« Odgovori #20 dne:: četrtek, 18. avgust 2011 ura: 07:17 »

Je pa res, da bolj, ko razmišljaš o paničnem napadu, prej se ti zgodi pomezik
Ko sem se vozila proti službi z avtom, sem razmišljala, kaj bom nardila, če me zdajle zgrabi.....in itak, da me je.....pa sem predihala, vedno in povsod sem imela vodo, štela nasproti vozeče avtomobile clap
Vztrajala sem in počasi se je gospa panika umaknila in me pustila pri miru.
Misli je treba preusmerit onaposlusa
Doma pa sem poslušala glasbo, pa malo joge v postli, pa veliko na zraku, v vrtu...... wav
držim pesti, da e bo nehala nadlegovat clap
Prijavljen
gogi
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 179

« Odgovori #21 dne:: četrtek, 18. avgust 2011 ura: 11:24 »

Edino kar ti lahko svetujem je, da ne bežiš domov. Ta zoprna gospa Panika te obišče itak tudi tam. Ostani v službi in se ne obremenjuj s tem, kaj bo rekel sodelavec. Vsak ima lahko slab dan. Enostavno mu reci, da se ne počutiš najbolje, ta si zaradi tega vznemirjena.... Verjemi, da so ljudje dosti bolj razumevajoči, če jim pojasniš situacijo, kot da se delaš da si ok in da ti ni nič.
To da priznaš svojo slabost/šibkost/motnjo (imenuj jo kakor hočeš), je bolje kot skrivanje. Poleg tega, da te panika grabi, moraš še nekaj "glumiti" cel čas. To te pa poleg ostalih muk še izčrpa.
Srečno in upam, da si že v službi.  pomezik

Se popolnoma strinjam. Bolje je, da se soočiš s paniko in poskušaš predihati zadevo, morda se samo (upam da imaš to možnost) za kratek čas kam umakneš da v miru predihaš....je res najbolje, da se naučiš obvladati paniko kjerkoli že si, vedno ne boš mogla domov. Pa verjemi mi, gre, vse gre, samo potrudi se in predvsem....verjemi vase.  rozicodam
Prijavljen
pinokio
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 110

« Odgovori #22 dne:: četrtek, 18. avgust 2011 ura: 21:26 »

Pia, jest delam v razredu... Sad Napad panike v razredu je hudo zoprn... Jest sem ga speljala tako, da sem otrokom kar povedala, da mi je slabo in da se mi ful vrti in če bom padla po tleh, naj mi dvignejo noge... Pa so me mal čudno gledali, potem pa odprli okna in mi prinesli vodo... Ful so bli lušni, jest sem se pa še neki časa tresla in bla čudna, potem je pa šlo...  zardevam
Kaj pa vem, tole ti nič kaj ne pomaga, le zgodbica pač... sem se odločla, da pač ne bom dol padla pa je šlo... Drži se!
Prijavljen

"Bojevnik je svoboden. Vendar ve, da se brez muje še čevelj ne obuje... " P.Coelho
toja
Expert
Prisotni Prisotni

Prispevki: 1.858

« Odgovori #23 dne:: četrtek, 18. avgust 2011 ura: 23:54 »

Pinokio, to si pa tako prisrčno povedala in še bolj prisrčno naredila... clap

Si kar predstavljam tiste otročke v klopeh... rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
piaa32
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 63

« Odgovori #24 dne:: petek, 19. avgust 2011 ura: 11:09 »

Pozdravljene,

res so prisrčne zgodbice. Sam, ko pa napad pride, je pa kot bi umiral. Jaz mam tocno tak obcutek kot bi dobla narkozo in me pobira. Grozno res. Sicer pa lahk recem, da vcerajsnji dan je bil kar vredu.
Danes pa imamo v službi 50 let sodelavca, ful sem se veselila, vceraj sla k frizerju, sedaj pa me ze malo grabi. Nekako se ne morem sprostit. Porocam kako bo.

lep dan,

Piaa
Prijavljen
NATIKA
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 29

« Odgovori #25 dne:: petek, 19. avgust 2011 ura: 15:45 »

Pinokio tole si pa tako prisrčno naredila  Smiley,ja moras nekako prebroditi ,je težko ampak bežati je se
  slabse Sad, Pia javi kako je bilo rozicodam

Lep pozdravček N.
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar