|
teja992
gost
|
 |
« dne:: petek, 29. april 2011 ura: 15:35 » |
|
Ojla
Ne vem koliko ljudi ma še podobne probleme...ampak dobr . Nekak sumim, da mam strah pred moškimi. Ko sm bla mlajša sem mela veliko prijateljev, ampak z njimi smo igral nogomet, pa se pogovarjal o tko bolj "tehničnih" temah. Potem smo nehal igrat nogomet in od takrat naprej imam samo prijateljice. Precej težko se mi je pogovarjat z moškimi, s tistimi, ki so mi bili ušeč, pa je bilo nemogoče! Glede na to, da bi rada nekoč mela duržino, mi to predstavlja vse večji problem in ne vem točno, kaj lahko naredim. Kaj če sploh nikol ne bom mogla nobenga "zapecat"?!? :S
A to sploh obstaja...fobija pred tipi?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
clark
gost
|
 |
« Odgovori #1 dne:: petek, 29. april 2011 ura: 18:09 » |
|
Jst ti lahko iz moje strani svetujem, da čim manj razmišljat o tem da se pogovarjaš s fantom, da ti je všeč. Ti se sam pejt z njim pogovarjat in bo kar bo. Mal se še nasmej pa mu bo kmal jasn za kaj se gre. Čeprav glede na to da maš 11 let maš še dost cajt in se ne sekirat zarad tega.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
buljo13
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 164
|
 |
« Odgovori #2 dne:: petek, 29. april 2011 ura: 18:56 » |
|
clark, kok veš da ima 11 let 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #3 dne:: petek, 29. april 2011 ura: 19:24 » |
|
clark, kok veš da ima 11 let  Ima napisano v profilu 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: petek, 29. april 2011 ura: 20:48 od Slavka »
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
teja992
gost
|
 |
« Odgovori #4 dne:: petek, 29. april 2011 ura: 21:42 » |
|
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: petek, 29. april 2011 ura: 22:57 od teja992 »
|
Prijavljen
|
|
|
|
Coraline
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 105
|
 |
« Odgovori #5 dne:: petek, 29. april 2011 ura: 21:54 » |
|
ma groza., jst se tut usa spetljam,. nikol ne bom mogla normalno funkcionirat z ljudmi. pa vadim skoz sam ni kej tupava sem do konca
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
teja992
gost
|
 |
« Odgovori #6 dne:: petek, 29. april 2011 ura: 22:15 » |
|
ma groza., jst se tut usa spetljam,. nikol ne bom mogla normalno funkcionirat z ljudmi. pa vadim skoz sam ni kej tupava sem do konca
Coraline, ne tko govorit. Zakaj pa da ti ne bi ratal enkrat normalno funkcionirat u družbi? Jst zase mam upanje  Zarad tega nisi tupava, sam mogoče morš še par stvari pr seb rešit, preden boš lahko z drugimi normalno komunicirala.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Coraline
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #7 dne:: petek, 29. april 2011 ura: 23:22 » |
|
Zakaj mi ne bi ratal.. ne vem, taka sem, od kar vem zase. nekaterih stvari se ne da spremenit.. očitno, ne vem. bolj kot traja pogovor večjo budalo nardim iz sebe, ljudje se me dobesedno izogibajo in vem zakaj in vem da to nisem jst, pa ne morem nč ukrepat. tisti, ki so meli jajca povedat v fris so mi rekli že vse in svašta tak da je že vsem očitno da sem trapa nesposobna. ne, ker jst tako mislim, ampak ker tako nehote nardim čeprav mam dober in pozitiven namen.. se vedno izjalovi.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
teja992
gost
|
 |
« Odgovori #8 dne:: petek, 29. april 2011 ura: 23:31 » |
|
Kakšna pa izpadeš? Ne vem kaj naj ti odgovorim ,ker te ne poznam...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #9 dne:: petek, 29. april 2011 ura: 23:56 » |
|
Pa kaj zato?  Tudi jaz do izpred nekaj let nisem znal s puncami. V življenju se mi je z eno punco zgodila celo taka prigoda, da si jo nikomur ne upam povedat, ker menim da bi me imeli za idiota. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Coraline
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #10 dne:: sobota, 30. april 2011 ura: 00:52 » |
|
smotana, mutava, kaj pa vem.. zablokiram totalno, klatim neumnosti, govorim stvari zarad katerih se nato žrem in sprašujem od kod vlečem take nebuloze.
pa kaj zato? ja nč a ne
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
teja992
gost
|
 |
« Odgovori #11 dne:: sobota, 30. april 2011 ura: 04:56 » |
|
Jst tu zablokiram, pa mislm učas da sm kej neumnega rekla ampak če se pol pogovarjam o tem še s 3. osebo, k je bla zravn ponavad ugotovim, da ni blo nč kej tazga. Najhuj je pa, če se z nobenim ne morš pogovorit o tem, kako si izpadu, pa se žreš pol...pa sigurno se učasih žreš za brezveze, pa si še zbijaš samozavest s tem. Je pa zanimiu, da ti jst zdej poskušam svetovat, k še seb ne znam pomagat  ..tko da zdej u bistvu sama seb odgovarjam..kar je dost neumno, glede na to da če bi si sama znala pomagat, bi si že. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Coraline
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #12 dne:: sobota, 30. april 2011 ura: 12:14 » |
|
sej ni panike, vem točno kaj misliš in ponavad je glih tko da svetujemo drugim tist, kar si želimo da bi sami lahko zmogli, spremenili ipd,. sam problem je kr nimam nobenmu najedat v danem trenutku o tem kaj sem rekla, kako sem ispadla.. tud če začnem težit, pol se nobenmu ne da poslušat moje paranoje. a jebat ga jst ne morem iz svoje kože.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
teja992
gost
|
 |
« Odgovori #13 dne:: sobota, 30. april 2011 ura: 13:20 » |
|
Očitno nism učeri dobr pogledala foruma in tako nism našla zelo podobnih tem, ki so že bile odprte. Se opravičujem...in moderatorji, lahko zbrišete tole! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
teja992
gost
|
 |
« Odgovori #14 dne:: četrtek, 25. avgust 2011 ura: 09:12 » |
|
Ojla  Zdej sem stara 19 in se mi je nekaj zgodilo na tem področju. Zdi se mi prav, da napišem moje napredovanje, če sem že začela s to temo  . Pred par meseci se mi je zdelo nemogoče, da bi bila intimna z nekom. Potem je pa "prišel en mimo" in me je ozdravu tega strahu.  Na žalost nisem bila njegova edina...tako da ta zveza ni peljala nikamor. Mi je pa dala malo samozaupanja in samozavesti, ki sem ju obupno potrebovala. Upam da se boste tisti, ki že malo obupujete, po prebranem počutili bolje. Jaz se sicer trenutno ne počutim tako dobro, ampak vseeno komaj čakam na prihodnost, saj se mi zdi da je polna novih možnosti, ki so mi sedaj vsekakor dosegljive!  (aja..pa Liber mi zdej išče tipa, tko da javte se njemu!!  ) hec!!!!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Liber
gost
|
 |
« Odgovori #15 dne:: četrtek, 25. avgust 2011 ura: 10:32 » |
|
aja..pa Liber mi zdej išče tipa, tko da javte se njemu!!
Tako je. Kdorkoli je zainterisiran za Tejo naj me kontaktira, saj se Teja zaradi ostalih obeznosti nima časa prebijati skozi goro ponudb. Ponudbe pa naj bodo urejene in razumljive. Teja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Jinjo
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 138
|
 |
« Odgovori #16 dne:: četrtek, 25. avgust 2011 ura: 12:22 » |
|
Ojla  Zdej sem stara 19 in se mi je nekaj zgodilo na tem področju. Zdi se mi prav, da napišem moje napredovanje, če sem že začela s to temo  . Pred par meseci se mi je zdelo nemogoče, da bi bila intimna z nekom. Potem je pa "prišel en mimo" in me je ozdravu tega strahu.  Na žalost nisem bila njegova edina...tako da ta zveza ni peljala nikamor. Mi je pa dala malo samozaupanja in samozavesti, ki sem ju obupno potrebovala. Upam da se boste tisti, ki že malo obupujete, po prebranem počutili bolje. Jaz se sicer trenutno ne počutim tako dobro, ampak vseeno komaj čakam na prihodnost, saj se mi zdi da je polna novih možnosti, ki so mi sedaj vsekakor dosegljive!  (aja..pa Liber mi zdej išče tipa, tko da javte se njemu!!  ) hec!!!!!  teja  vsem ostalim,ki pa imate podobne težave, bodite sproščeni, to najbolj funkcionira. najslabše je,če se človek trudi pretvarjati. za vsakega na svetu obstaja sorodna duša. če se vam zdi,da je nikoli ne boste našli, ne obupat, kajti presenetilo vas bo ravno takrat ko boste to najmanj pričakovali. in zato bo takrat še slajše 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
teja992