|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #20 dne:: sreda, 17. avgust 2011 ura: 17:55 » |
|
Sofia, saj verjetno veš, da lahko jemanje ap-jev povzroči depresijo?
ne. zakaj mi je pa potem tega dala hudiča, če že jemljem ad?    ? to je isto, kot če bi se urezala, dala flajšter gor in spet rezala
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
matheu__
gost
|
 |
« Odgovori #21 dne:: sreda, 17. avgust 2011 ura: 19:17 » |
|
bejbe.... ad bom jedla dokler bo treba in zaenkrat sva zmenjene s psih. do 2/2012.
Me pa mori druga zadeva in sicer, od včeraj zvečer sem tako na tleh (pa ne vem zakaj), tako me mori življenje (pa ne vem zakaj), težko mi je v duši, zjokala bi se, tresem se, najraje bi se ubila (pa ne vem bemtiš z*a*k*a*j)!
Zlo mi je hudo!
http://www.drugs.com/sfx/zyprexa-side-effects.html matheu__ trenutno nisem sposobna v angl. brat - nekaj sem ne pa vsega. povej mi bistvo prosim (vem da govoroi o str.uč.,pa o zyprexu/zoloftu oz. atipični ap...) ------- Bistvo je, da ima zyprexa kemično nasproten učinek od ekstazija oz. kokaina. Se pravi kensla nevrotransmiterje (hormone sreče) zarad katerih občutimo srečo, veselje radost. To je to. Učinek zyprexe je lahko tudi pomiritev seveda. Ampak ne v smislu, da si bol miren - živci pa to. Ampak da te tok poenostavi, da kompleksnejših življenskih zadev (zarad katerih smo nesrečni, pa tud loh zelo srečni) ne opaziš več al pa te ne brigajo. Veliko ljudi temu občutku pravijo "da se počutijo kot zombiji". to je isto, kot če bi se urezala, dala flajšter gor in spet rezala Ja - AD-ji in AP-ji so neumna kombinacija. Ponavadi pokombinirajo AD k AP-ju sam zato, ker pacient to sam hoče. (čeprav vejo da je brezveze) Eni se pač boljš počutijo sam zato ker mislijo da jim zadeva kaj pomaga.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #22 dne:: četrtek, 18. avgust 2011 ura: 19:20 » |
|
No, da poročam svoj obisk pri psih.! /glede na to, da sem bila 1,5 dan na tleh ; beri: za ubit se, žal - matr, takšne misli me pa res morijo in strašijo/Prvo kar sem opazila, so bili v čakalnici ljudje, in me ni zmotilo!!! (navadno me že hvata panika). Celo 3x sem se usedla na stol, pa do recepcije (navadno komaj pridem do stola, ko pa že pridem pa itak ne vstanem več  ) Drugo, bila sem 1h notri!!! Vse sem ji povedala, si olajšala dušo in že tko vidla, kaj mi manjka. Pogovor! Zmenili sva se, da naj nadaljujem z asentro in zolrixom (povedala sem ji tudi za vse druge možne zadeve, kar ste mi predlagali tukaj na forumu) in je mnenja, da je ta kombinacija ok; ter, da mi zelo priporoča psihoterapijo, kar pa jo bom itak mela!!! Baba sm, rabm čvek!  Tretje, cel dan sem sfurala med folkom ok. resda sem vzela 1 helex, ampak prov vem, da me je včasih zdrmal kljub helexu (čakalnica, ali bencinska črpalka,...)! Četrto.... sorodnike sem poslala v Deželo Olikan in dokler se mi bratranec ne opraviči za zle besede, da naj kar umrem/naredi samomor/da ve za depro in mi vseeno to želi.... se je pri meni končala večna opravičenja ljudi z neg. energijo. Od zdaj samo še delam etnično čiščenje zagrenjenih in škodoželjnih ljudi. Pri meni ni več prostora za take - in bolje mi je! Petič - resda sem bila zadnja dva dneva poklapana, ampak, mislim, da me je zdrmalo to s sorodniki oz. prebivalci olikanci (zaenkrat imajo samo dovoljenje za bivanje, dokler ne opravijo izpitov iz človečnosti), pa verjetno me drma duša, da naj začnem že reševat še njo, saj kemija mi je sedaj pomagala, da nisem več kravji tepih, sem že pobrana, sedaj pa je čas za naslednjo stopnjo v igri Depresis Kompresis  Potolažilo me je dejstvo, da me ni kemija zapustila, da pa se lahko še vedno nihanja, sicer ne tolikšna kot pred ap, so pa, zaradi težavnosti stiske v moji duši (matr bom garala pa terapevtka se bo tud namatrala)! Ampak, druge poti ni in četudi bi bila, je ne bi izbrala, ker hočem to----> reševanje problemov, katere sem stiskala v zip verzijo, zdaj pa mam big hudiča! To bi bilo to za danes. Vmes sem pa še zvedla, da mami nima raka, ker je imela operacijo na maternici!!!  Zdaj je pa že res čas, da začnem uživati življenje in se postaviti na noge; sej neki se že, ostalo pa še pride!!!! rada se imam in rada vas imam!!! Sofie 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #23 dne:: ponedeljek, 22. avgust 2011 ura: 18:40 » |
|
Razmišljam, da, ko sem danes gostila svoja starša, sem bila skoz vesela; nazadnje, ko sem ju povabila, to je bilo cca 3 mesce nazaj, sem bila ful živčna, nejevoljna, blazno me je motila družba ljudi in skoz sem bila živčna, napeta, nervozna,.... no, danes pa je (bilo) vse OK! Krasna družba, krasna pojedina, krasen dan! Jutri pa po dvotedenskem dopustu.... šiht 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #24 dne:: četrtek, 25. avgust 2011 ura: 17:13 » |
|
neki me fuuuul mori......... no, prvo, da povem, da sem s počutjem še vedno  ter da sem zaradi tega izredno  ; navkljub veselju, pa me mori in bega anksioznost; čeprav jo poskušam odmisliti, sem nekje 50% uspešna - naj ponovim, da sem pred ad imela zlata obdobja, ko sem jo premagovala 100% - danes pa tako slabo vse skupaj. komi se rešim depre, pride nihanje razpoloženja, rešim to, ostaja še vedno huda anksa, bom rešila ankso, kaj bo pol? Aja, sj pozabila sem na postr. sindrom  no, anksa se mi obeta čez kak teden na ok, ko bom zvišala asentro do tiste doze, ki je predivdena za premag.anksioznosti!!! in zdaj v službi furam tko, da grem spet komaj na wc, občasno grem ven na luft, ko ni nobenega na hodniku, muka mi je v službi, roke se mi skoz tresejo od živčnosti (zakaj mam filing, da pišem v napačno temo?? življenje mi spet nekam brzi), v službi mi je večkrat slabo, apetit mam kot slon, poskušam se držati obrokov, samo potem sem lačna kot sudanc..... mami hoče, da sem suha 55kg (visoka sm 163), kar je zame 55 kg premalo, ok mi je 57-59, kmalu pa jih bom mela 65 kar sm že res kot cepelin. pa saj debelost me ne bi toliko motila, če bi bila srečna in zadovoljna; tudi moja babica je imela 130 kg, pa je bila najboljša babica in tako dobra.... sam da naum suha in zagrenjena, al pa debela in zagrenjena, samo zagrenjena nočem biti, ker to nisem jaz! muka mi je povsod it. danes na petrolu mi je blo muka (čeprav sem čvek čvek); ko sem kupovala kolo, mi je blo muka. povsod ena sama muka, ki si jo naredim sama v svoji bedasti glavi, ne znam pa utišati te pof... misli! ma me, da dons vzamem 500mg asentre!!!!! al pa 1000mg  malo sem mogla dati ven iz sebe, saj v službi zelo trpim, pa ne zaradi službe ampak soc.fob., ki se me spet polašča kot udav na miški. pa sem bila že na dobri poti. zlati poti. zdj pa spet živi pesek. upam, da čez vikend vsaj pride bivši do mene, ker me vedno nasmeji in res potrebujem malo smeha in uživancije lajfa............. ker prevečkrat sem zelenko, kot pa smiley. in to mi ni všeč. je v nasprotju z vsem mojim bitom, karakterjem, duševnostjo.... kot bi veverico stlačili opici v rit!!! lp sofie
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 2.990
|
 |
« Odgovori #25 dne:: četrtek, 25. avgust 2011 ura: 18:18 » |
|
Sofie  Preveč je za pričakovat, da boš samo zavoljo ADjev in APjev razrešila vse svoje travme, probleme, stiske...Saj to tudi sama dobro veš in kot sem ti že večkrat napisala, boš morala za trdnejše in trajnejše zadovoljstvo storiti tudi to, da boš nekomu odprla svojo dušo...in to brez prikrivanja in olepšavanja...brez herojstva.... Vem, da se tega zavedaš tudi sama, prebrala sem, da imaš namen pričeti s terapijo in videla boš, da boš šele preko terapije pričela spoznavati pravo Sofie...jo razumeti...jo sprejeti....vzljubiti. Veš, anksa je trdovraten madež v naši psihi. Jaz jemljem Asentro že 3,5 leta, obiskovala psihoterapijo 1x tedensko 7 mesecev, sodelovala v skupini za samopomoč, obiskovala razne delavnice za premagovanje anksioznosti....pa kljub temu me še vedno stisne v nakupovalnem centru...vrtoglavica, omotica, strah...pa si rečem "ok, to je pač to" in gremo dalje. Torej, ne razmišljaj koliko % jo obvladuješ...kajti dokler boš razmišljala o njej kot o sovražniku, ki ga moraš eliminirat, bolj bo pritiskala nate. Sprejmi jo kot del sebe...kajti to tudi je.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe  "
|
|
|
|
marina
|
 |
« Odgovori #26 dne:: četrtek, 25. avgust 2011 ura: 18:35 » |
|
draga moja sofi žal mi je da takotrpiš  huda reć je ta anksa- moja dobra znanka kljub adjem že 10 let zadnji čas je zelo narasla, tudi jaz jemljem ap loquen moramo si biti v oporu. vsaj mi tu gor na forumu, ki vemo kaka pošast je  v mislih s tabo
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.« A. Einstein
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #27 dne:: četrtek, 25. avgust 2011 ura: 18:54 » |
|
Draga moja Slavka Preveč je za pričakovat, da boš samo zavoljo ADjev in APjev razrešila vse svoje travme, probleme, stiske...Saj to tudi sama dobro veš in kot sem ti že večkrat napisala, boš morala za trdnejše in trajnejše zadovoljstvo storiti tudi to, da boš nekomu odprla svojo dušo...in to brez prikrivanja in olepšavanja...brez herojstva.... predobro vem, da namesto mene ne bosta veslala ad in ap v čolnu ob neurju; pričakovala sem, da mi bosta vsaj neurje spremenila v znosno vreme, pa da grem garat naprej oz. veslat. nekaj je že... vendar, nekje se mi bo moralo poznati pri ad glede ankse, če naj bi res pomagal pri tem, mar ne? še enkrat poudarjam, se zavedam, da sem v dreku, vendar, da grem ven, rabim vsaj vrv, da lahko splezam, tko mam pa danes namesto vrvi kamen na glavi, da še bolj tonem. Vem, da se tega zavedaš tudi sama, prebrala sem, da imaš namen pričeti s terapijo in videla boš, da boš šele preko terapije pričela spoznavati pravo Sofie...jo razumeti...jo sprejeti....vzljubiti. ...kajti dokler boš razmišljala o njej kot o sovražniku, ki ga moraš eliminirat, bolj bo pritiskala nate. Sprejmi jo kot del sebe...kajti to tudi je. to sem pa tudi že sama nedolgo nazaj govorila, da depre in anske ne smemo jemati kot sovražnika, ampak sta del mene in mi nakazujeta, da so nekje nerešene zadeve, katere sem vseeno shranila v sebi (bog ve zakaj in kako in čemu - jst butl!), zdaj pa težave piskajo kot ekonom lonc, ki je tik pred tem, da bo eksplodiral. Veš, anksa je trdovraten madež v naši psihi. Jaz jemljem Asentro že 3,5 leta, obiskovala psihoterapijo 1x tedensko 7 mesecev, sodelovala v skupini za samopomoč, obiskovala razne delavnice za premagovanje anksioznosti....pa kljub temu me še vedno stisne v nakupovalnem centru...vrtoglavica, omotica, strah...pa si rečem "ok, to je pač to" in gremo dalje. no........... hja ne.......... jst včasih grem ven, včasih pa ne, včasih pa ja in to s silno slabostjo in strahom. in obojega je več, namreč, da ne grem ven ali če grem, da mi je bad. ful bad. in lahko rečem "gremo naprej", ko bom zeleno-bleda v ksiht, s scary faco, potenjem in tresenjem rok. Torej, ne razmišljaj koliko % jo obvladuješ... saj ne razmišljam toliko; samo čutim, da enkrat sem ok glede ankse ali pa da je min., drugič total poraz, tretjič tak tak. če bi res tako zelo ocenjevala, bi rekla, da sem danes 45% uspešna, dva dni nazaj pa 63%  lp sofie 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #28 dne:: četrtek, 25. avgust 2011 ura: 18:57 » |
|
Draga marinca! žal mi je da tako trpiš; huda reć je ta anksa- moja dobra znanka kljub adjem že 10 let zadnji čas je zelo narasla, tudi jaz jemljem ap loquen
moramo si biti v opori. vsaj mi tu gor na forumu, ki vemo,kaka pošast je ma ni lih pošast, je ena zoprna mala zgaga, ki samo zgago zganja!!!! drgač pa ja......... hja.......... kaj naj rečem ............. treba je iskati naprej. iskati ljubezen do sebe, ker le ljubezen lahko premaga vse  lp sofie 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #29 dne:: torek, 30. avgust 2011 ura: 16:21 » |
|
danes sem imela končno kotrolo pri psih.; pridem ke, 10 folka zunaj  sm že misnla, da sm v Spar zavila namesto v ordinacijo. vprašam receptorko čez koliko časa bom na vrsti (če sploh), reče čez 20 min. grem na kofe (komaj, ker je bil folk). ogabna kava!!! pfuj in pfej. se odcijazim nazaj, čakam še pol ure. vmes, me na momente 3x preide en tak ljubeč filing do same sebe, kar čutila sem se sprejeto v sebi do sebe, bila sem 100%. ampak to so bli res prebliski, ampak sem bila vseeno vesela za ta čutenja!. končno na vrsti. vidi psih. da sem vesela, ok, super in zadovoljna......... ji omenim, da bi rada višala asentro iz 100 na 150mg, ker sem še vedno ful anksa. aha...bom višala ja, bom ja, sam ne ad, pač pa ap tak da mam zdj zvečer zolrix 5mg, zjutraj asentra 100mg + zolrix 2,5 mg. bom vidla jutr kk bo. sicer danes nisem vzela helexa, ker sem hotela načrtno dopodlne preživeti brez - sem ga pa zdele, pa še enga bom, ker me čaka mučn pregled pri vet. za mojo zlato kužiko, ki je edina svetla točka mojega življenja, kar sem tudi povedala psih, na zadnje, ko sem bila bolj na tleh, preden mi je dala ap - kar sta moja2 ful zamerila, ampak sem jima rekla: lej, vidva lahko preživita brez mene, pes pa je odvisen od mene in še tako zelo navezana name, kot jst na njo, da to ni res. in če gre kužka med angelčke, gre tud sofie byebye. lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 2.990
|
 |
« Odgovori #30 dne:: torek, 30. avgust 2011 ura: 20:20 » |
|
Sofie...kaj je s kužiko...kaj pravi vet.?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe  "
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #31 dne:: sreda, 31. avgust 2011 ura: 15:26 » |
|
kužka je ok, oz. ne vem še čist.... jo moram spremljati. hvala za vprašanje  _______________________________________ _ drgač pa, danes sem začutila spet neko globljo pozitivo v meni, lahko sem šla med ljudmi, super mi je bilo, 1x me je zje*bal PTS, predtem pa sem prvič v lajfu začutila, da lahko predelam človeka za svojim hrbtom, ne da bi se ustrašila  In to od leta 1992!!!!!! pa to brez helexa in brez jutranje doze zolrixa, ker mi ga je zmanjkalo. bravo jst. bravo sofie. bravo vsem, ki so bili danes tudi uspešni!
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: sreda, 31. avgust 2011 ura: 16:01 od Sofia~Del Sati »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #32 dne:: sreda, 31. avgust 2011 ura: 18:00 » |
|
no, zdj sm z lekarne in vrečo zdravil  3 asentre, helex in 3 zolrixe - sem se počutila kot kak starostnik, s toliko tableti drgač pa, danes sem se počutila winn-ersko, pa parkrat lose-rsko ... kdaj zmagovalno in kdaj luzersko sem opisala v temi pred tej, sem pa še en korak naredila naprej: tisto, česar me je vedno bremzalo (za brezveze ampak vseeno nisem mogla), iti mimo dveh ljudi (tko, da sedita, in se gledata), kar mi je vedno predstavljalo oviro. uffff...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Prispevki: 745
|
 |
« Odgovori #33 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 09:00 » |
|
Kinto, res je, da so nihanje običajna ali če so preveč globoka, potem je morda smiselen kakšen stabilizator..To sem Sofi-e še enkrat predlagala, namreč opažam, kar pogosta nihanja od velike sreče,  in  do žalosti,  in misli o samomoru.. Pri meni tega ni in če bi imela..bi se lotila kakšnega Lamictala ali pd? Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #34 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 16:23 » |
|
namest lamictala mam zolrix, ki je antipsihotik
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #35 dne:: nedelja, 04. september 2011 ura: 00:04 » |
|
razmišljam, da bo teden, ki prihaja, kar naporen.... čaka me 10h šihta od pon. do pet. - če preživim, sem dobra!!!!! mah sj, če čist realno pogledam, sem že tako v parih stvareh napredovala, tak, da, sem kar dobra, ja. sofie go!!!lp sofie 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
martinca
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.542
|
 |
« Odgovori #36 dne:: torek, 06. september 2011 ura: 11:56 » |
|
...bom višala ja, bom ja, sam ne ad, pač pa ap tak da mam zdj zvečer zolrix 5mg, zjutraj asentra 100mg + zolrix 2,5 mg. bom vidla jutr kk bo.
lp
To, Sofia,  me res veseli, da imas tako dobro psihiatrinjo, ki dejansko vidi, v cem je zdravstveni problem in ti predpise tista zdravila, ki so ti kaj pomagala in se ravna po tej izkusnji, namesto da bi ti predpisala kar nekaj modernega ceprav tebi nedelujocega ali celo v tej fazi skodljivega .... Super je, da ti predpise to, kar je ucinkovito Dokler nisi imela AP, si bila cisto na dnu in si mislila na smrt, evo tebe, zdaj si pa na konju! Na AD si bla vse slabsa, ta kombinacija pa je zate kar dobra, ona je videla izvor tvojih tezav - preobilico misli, ki sprozajo ankso! O tem sem ze govorila, da je AP preizkuseno edini nacin resitve, ne AD, ker prav AD lahko prevec (tudi neprijetnih) misli sproza ! Pa sem bla kregana tu nekaj. Tak da ti kar zaupaj tej dohtarci, (sicer briljantno bolno pamet ne zna vsak porihtat ) ona pa ti je resila zivljenje kot sama poves, ona zna!Danes sem kar nekaj vesela zaradi vseh, ki jim je boljse! Ves, kaj pa je meni moj shrink naredil v tvojem stanju, skoraj bi me bil prisilno odpeljal na psihiatrijo takrat,  pa kar na visoko dozo Depakine chrono bi me bil rad dal - ej v 3 dneh bi bla v lastni slini na dnu pocutja, da bi koncno dobil podlago za indikacijo za pri njem bllaazno priljublnene antidepresive (ce na AD kdo nori, ga moj spihiater ima za nevarnega) Jaja lih ga bom vzela Depakine hahaha, komaj sem ga z mirnega prepricala in taktizirala v stiski in nasedel mi je... ni blo indikacije - zivljenska ogrozenost mene in drugih, to sem mu rekal in je obveljala moja ciosto po pravici. A dosegel pa je le TRAJNO nezaupanje od mene, ze zarad moje izkusje iz otrostva s predoziranjem AP od enega danes prek 80-letnega psihiatra, nene on od mene ne bo nikol nic vec zvedel. On rad pomaga vplivnim ljudem zajebat majhne brez moci, ki jih magari umetno nardit za nore haaaa, ker pac jaz ne morem spat brez pomoci  vesda, ne bo mu uspelo... Sofia,  ves kaj je fora, jaz ze to poznam, ti samo zdaj ves cas cakaj na svoje mozgancke, da trajno sprejmejo mir vase, kot ga cutis na AP... vse dokler se ne navadijo na to, pa ga potem vedno sami iscejo, vem da se cudno slisi, ampak to deluje, ne morem vsega pravit, ampak to gre : clovek je lahko skrajno miren po lastni zelji...... sam si lahko po lastni zelji z mocjo lastne volje zmanjsa svoje "fore", zarad katerih trpi, kasnee tudi na mali dozi AP, brez AD! Sofia, zdaj še obcasno trpis, ker sama ne mores in gre le z zdravili. Ampak ti bos to znala, bo morda tuid vate prislo spoznanje in razumevanje, da je anksioznost pred postavanjem ljudi sredi stopnic pred tabo ali za tabo BREZVEZNA in hecna in da je to noro in da ti tega ne rabis!!  In se bos sama cisto razumsko hladno pomaknila mocno nazaj od teh cudaskih strahov, ker jih bos sama vidla za neumne in nelogicne , seveda vse v razumevanju in socutju do sebe, da nosijo vzrok za nastanek v tvoji mladostniski trpincenosti s strani vrstnikov In vsi problemi, ne bodo se te vec tako dotikali, Vendar moras do tega prit, saj bos, osvobodila se bos  Ze zdaj je tvoje stanje tako neprimerljivo s prejsnjim stanjem (nihanji, nenehnim spreminjanjem misljenja in custev), ze zdaj si kar dobra kljub obcasnim nihanjem in anksioznosti. Vse dokler ta MIR pri tebi ne postane tvoja stalnica stanja, stalno stanje, ki se ga bos sama ucila ohranjati za vedno, ampak mora minit nekaj let na AP in AD, da se navadis tega miru in da ga kasneje znas obdrzati brez AD na majhni dozi AP vse zivljenje, to je resitev Saj za visanje AD ali menjavo pa je cas vse zivljenje glede na tvojih 20 let trpljenja, brez skrbi, da bo še cas za to, nic ti ne bo uslo  , ima još zdravil, ce jih bo treba, ker brez zdravil itak ne gre zivet, kjer je kaj kronicno... tudi meni tudi ne, jaz moram vzet tableto, ker ce ne spim, evo mene, ze veselo ali panicno cel dan norim Mene skrbi, ker mi moj lexaurin zadnje noci ni dobro prijel, pa mojemu psihiatru ne morem povedat, ker preži name, da bi me lahko vtaknil v bolnico - tak je bil dogovor, no zdaj pa sem tam  Upam da bo konec stresa, ker sem trenutno v hudem precepu, ne ne morem razlagat, sem vsem hotela samo dobro, nikoli slabo, vedno sem se trudila za to, kar je prav in res, ne pa za kaprice, meni se dogaja) Meni ni dolgcas, ne ne bom o tem, lepo se imej, brcnite v rit probleme in tiste , ki se jih bojite, jaz jih bom tudi, jih cakam, tako ljudi kot probleme, se jih ne bojim  grem kuhat.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
neimenovana
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #37 dne:: torek, 06. september 2011 ura: 19:13 » |
|
martinca predraga ---------------->  samo.... ap mi pr anksi ne pomaga toliko; sm dons pisala mejl psih., sm ji povedala, da ko sem vzela 2,5mg ap, sem bila živčna, isto pri 5mg, tak, da sem danes vzela helex, in mi je blo fuuuuuuuuuuuul lažje na šihtu!!!! če mi jutri ne odg., jo bom pa poklicala po telefonu. poročam naprej  hvala ti martinca za tako lepo gesto, skrb! zlata si! lp sofie 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
OLJA
|
 |
« Odgovori #38 dne:: torek, 06. september 2011 ura: 19:19 » |
|
ko bi se ja le končno umirilo
|
|