FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 22:33

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: urgentna psihiatrična pomoč  (Prebrano 1236 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
martinca
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.542

« Odgovori #20 dne:: torek, 25. oktober 2011 ura: 19:59 »

Droge? Jaz nikoli in nikdar on pa tudi (še) ne. Bojim se, da bo zabredel v kaj takega, če bo še dolgo trajala ta agonija. Ko je človek stisnjen v kot...
Verjemi, da se znanca lahko prestrašiš zelo močno, če se "čez noč" spremeni iz običajnega v vzkipljivega, maščevanja željnega človeka, ki ne izbira besed da bi te potolkel. Težko je razumet, če ne doživiš.
"Če izvem, da si naredil to in to, da si povezan s temi in temi ljudmi in da si mi že od samega začetka škodoval, te bom našel in..." Vse pa izvira iz zamegljenega uma, ker se fokusira na slabo namesto dobro, ker išče krivce vsepovsod, itd. Spremenil se je zaradi svoje stiske, to je dejstvo. On rabi pomoč morda še bolj kot jaz. Pa smo spet pri zavarovanju in denarju...

Danes se je pokazal žarek upanja, upam da bo šlo zdaj navzgor.

Tako ti je grozil, zdaj pa te še zanj skrbi, ali bo sel v droge? Pa kaj, ce bi sel? Ni tvoj otrok. Nic nimas z njim. Saj mu jih ne bos ti kupoval. Saj se vsak sam zase odloca!
Ti si pristas mehkega nacina, ceprav si zivljenjsko oz. fizicno ogrozen? On pa ni pristas mehkega nacina, tako kot napoveduje.  Ce bo kaj uresnicil, zate ne bo nic kaj mehko. Lahko da si bo tvojo krivdo tudi izmislil, ali pa bo karkoli napacno razumel,  kar bo v njeovem zamegljenem umu, ki isce mascevanje za lastne probleme, kot pravis, streglo potrditvi tuje krivde za njegove lastne probleme! Moras vedet, da so to strahopetnezi, ki se vedno lotijo tistega, ki jim je blizu. Spostujejo pa le mocne, ki se jim ne pustijo. Ti to nisi, naj še tako umiras od ljubezni do njega, nisi pravi zanj. Saj še ljubezen mame ni vedno brezpogojna! Ali bi bila tvoja ljubezen do tvojih otork, ce bi ti kot odrasli s smrtjo grozili, tako velika kot do tega moskega? Se ti to zdi normalno, da ga opravicujes in totalno razumes? Po moje ni normalno. Saj zato je lahko taksen do tebe, ti si mu bil ventil za njegove muhe, ker ga sprejemas v vsem, kar on serje, tud ce je po tebi. Ampak taki se ponavadi obrnejo proti vsemu, ali pa dejansko nalozijo lastno breme tistemu, ki ga je voljan nositi. Po moje je on nevaren zate in pika.
Prijavljen

neimenovana
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar