FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 12:14

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: RABIM POMOČ, NUJNO!!!  (Prebrano 10056 krat)
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #40 dne:: sobota, 03. september 2011 ura: 11:08 »

A imaš bipolarno? Jaz tudi vzamem ap, ampak namesto pomirjevala, da spim ponoči. Je pa res, da te nekako stabilizira.

nimam bpm - zaenkrat sesmejem

mam preveč zakomplicirano duševnost in temu primerno močna zdravila
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
LUČKA
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 171

« Odgovori #41 dne:: sobota, 03. september 2011 ura: 23:09 »

ja tkole je,jaz sem zdej hvala bogu v remisiji,simptomatike večinoma ni,imam okm,nasilne misli so prevladovale,misli o našem obstoju,ma vse živo,zdravila sem se vsepovsod oz,pri šestih psihiatrih,šele,ko me je v roke prijela dr.Dernovškova se mi je izboljšalo in končno živim,imam pa visoko dozo ad-ja 40mg cipralexa,hodim pa na psihoterapijo,samo manjse doze mi niso pomagale,to pa je zdej to.skratka vse misli in fobije.psi,pogrebi si predstavljam,da so podobni občutki,le tema je drugačna,vse skupaj pa je nerealno,bizarno in dejansko nima veze z nami oziroma s tem kdo smo,občutki so pa grozni,okm ali posamezne obsesije so zelo tezko ozdravljive,obvladljive,ker te silijo,da razmišjaš o tem,pa tudi,če nočes,non-stop se pojavlja eno in isto,pa še kej novega pride zraven,tko je po mojih izkušnjah in je zoprno,morasto,zavzame ti večinoma dneva in tvojega življenja.zame to ni bilo življenje,ampak daleč od tega.tezko sem se odločila za tako dozo,se sprijaznila s tem,ampak mam pa izkušnje in kljub vsemu imam končno spet del sebe.ni nerešljivo,ni nemogoče to pozdraviti,je pa dolga pot,moram rečt,da sploh ne morem verjet,da sem jo zdržala in da se danes  lahko veselim,se pa seveda sprašujem ali bomkdaj brez zdravil,ampak si pač rečem da vsega ne morem vedeti,mogoče je,mogoče ne,bomo videli,pa pogumno
Prijavljen
Strani: 1 2 [3]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar