FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 08:13

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Pomoč v domačem okolju, ne le v psihiatričnih bolnišnicah  (Prebrano 1158 krat)
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 8.089

I'm not lost, just undiscovered.

« dne:: torek, 09. avgust 2011 ura: 15:06 »

pogovor doc. dr. Vesna Švab psihiatrinja

"Ko govorimo o Breiviku, ne smemo govoriti o duševnem bolniku - pomanjkanje empatije, brezbrižnost do zunanjega sveta, samoljubje, čustvena hladnost in praznina nimajo prav nič opraviti z duševnimi motnjami".

Preberite več na portalu --->>
Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #1 dne:: torek, 09. avgust 2011 ura: 17:52 »

dr. Vesna Švab........

.......... nkol ne bom pozabila najinega formalnega snidenja!  sesmejem

Namreč, v bolnici Polje se je znašla oseba, s katero sva zelo povezani. Pa me čez čas pokliče dr. Švab, da naj se oglasim pri njih. Si mislim, zakaj hudiča pa?!?! Ok, gremo, da vidimo. Pa med obiskom spoznam, da sem tam formalno in ne zaradi svojca; namreč, le-ta je mene predstavil kot soc.delavko, in ne kot del družine, ter da bi tako hitrej prišel ven!!!
Ok, se gremo formalnega obiska, jaz kot soc.del. in ne kot sorodnica. Sklep: želela sem, da bi ta oseba bila še nekaj časa notri, za vsak slučaj, saj je imela dolgoletne težke probleme z alkoholom in samomori; oni, dr. Švab pa, da ni potrebe - in so jo spustili ven! (imeli so prav)

Torej, dr. Švab je ena zelo fejst ženska (sem jo spoznala že v času svoje prakse na faksu).

In tudi psih. bolnica Polje ni več taka, da bi te zadrževali - vsaj pri nas je bilo tako!

Lp Sofie  rozicodam
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar