FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 17:58

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: NUJNO RABIM VAŠO POMOČ  (Prebrano 6770 krat)
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.674

« Odgovori #20 dne:: ponedeljek, 04. avgust 2008 ura: 12:01 »

Parkrat sem si ga celo želela priklicat (saj vem..., zdaj se meni zdi to pravtako neumno, kot vsem, ki to berete), samo zato, da bi se spomnila, kakšen je občutek in se s tem opomnila, kakšno srečo imam, da jih ni več!!! Pa ni šlo!!
To sploh ni neumno, Mačica Wink. To je celo metoda, ki zelo deluje (paradoksna intencija ali nekaj podobno nevarno zvenečega) in je mene spravila nazaj v življenje; ob prvih znakih tesnobe si jih namerno želiš povečati, ter zraven kličeš in vabiš panični napad naj kar pride - če resno misliš, napada seveda ne bo, ker lahko pride, samo če se ga bojiš.
Prijavljen

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
prestrašena
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 17

« Odgovori #21 dne:: četrtek, 07. avgust 2008 ura: 09:01 »

Pozdravljeni,

moram Vam napisati, da sem že obiskala terapevta, ki je ugotovil, da ne potrebujem zdravil in da mi bo lahko čisto pomagal :clap:vendar pa bo kar nekaj dela in predvsem samo discipline saj sem sama sebe z svojimi negativnimi analizami in zamislimi ki si jih naslikam v glavi prišla do sem kjer sem (vedno pomislim aliv vidim najslabše). Počutje se mi počasi izboljšuje saj uspešno odganjam stran negativne misli ker sem se odločila spremeniti svoje življenje preden bo prepozno. Vem da problem ne bo kar izginil in da se ne bo rešil kar takoj kot bi jaz želela vendar imam veliko volje in vem, da mi bo uspelo - jaz se ne dam. Zahvaljujem se vsem za vzpodbudne misli, ki ste mi jih napisali.
Prijavljen
OLJA
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 483

« Odgovori #22 dne:: četrtek, 07. avgust 2008 ura: 09:19 »

Le tako naprej korajžno !    Veš jaz vsak dan zjutraj ko ni doma moža malo pa po malo odnašam stvari. Pa se včasih zamislim le zakaj moram iti mar bi portpela , saj mogoče bo nekega den bolje. Pa nažalost predolgo že traja to čakanje. Ne glede na travme in bolečine v duši se počasi a vztrajno pripravljam na odhod, ker vem da grem na boljše pa čeprav mi bo včasih zelo hudo. A bom že. Vse to si govorim a v sebi si ponavljam zdrži kmalu bo bolje . Zato bodi močna . LP OLJA
Prijavljen

OLJA
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.216

« Odgovori #23 dne:: četrtek, 07. avgust 2008 ura: 09:22 »

Olja. Normalno, da se ti porajajo dvomi. Ko boš na svojem, boš počasi pozabila in se vrgla v novo življenje. Še tri dni, a ne?
« Zadnje urejanje: četrtek, 07. avgust 2008 ura: 09:27 od Alexx » Prijavljen

alexx Afro 
prestrašena
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: četrtek, 07. avgust 2008 ura: 09:25 »

Olja

hvala za spodbudo nisem pa te razumela kam pa odhajaš?
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.889

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #25 dne:: četrtek, 07. avgust 2008 ura: 09:29 »

Negativne misli so plevel duše.
Zato jih je treba čimprej prepoznat, izpulit in na tisto mesto posaditi cvetočo rožico.
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
prestrašena
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #26 dne:: četrtek, 07. avgust 2008 ura: 09:37 »

Oj Olja sem prebrala tvoj post in sedaj vem kam odhajaš. Želim ti čim več sreče im zadovoljstva, ker si ga vsak od nas zasluži.
Prijavljen
OLJA
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 483

« Odgovori #27 dne:: četrtek, 07. avgust 2008 ura: 10:57 »

Ja dragi moji še tri dni ! Hvala vam za vzpodbudo ! Upam da danes kdo od vas pride k Dežmanu !
Pridem šele po 7.uri ker do 7.ure delam. Potem pa se vidimo !   LP OLJA rozicodam
Prijavljen

OLJA
Mačica
gost
« Odgovori #28 dne:: četrtek, 07. avgust 2008 ura: 12:31 »

Lepo Prestrašena, da si našla terapevta!! Super!! wav clap

Olja, ti se pa kar drži!! Sej bo. Danes k Dežmanu pa nas pride veliko, tudi iz Lj!! Se vidimo.

Anchi, sem si prebrala o tej paradoksni metodi. Hvala. rozicodam

Lp Mačica
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 73

« Odgovori #29 dne:: torek, 14. april 2009 ura: 13:50 »

oj ,glej,vsi nosimo nekaj iz otroštva.daleč smo že,če se tega zavemo.Vsi imamo neko staro kramo,ki jo je treba počistiti.Jas že čisti,včasih me malo zanese,pa gre.Ne dam se več.Jas sem se naučila,da vse povem kaj mislim.Včasih sem vse not držala,pa sem padla v ankso.Nikoli več ne bom tiho.Dve leti in še več mi je vzelo,da sem s psihiatrovo pomočjo zlezla nazaj gor.Sedaj nisem na  tabletah.Se borim,ko levinja.Veselim pa se psihoterapija.Naročena sem pri dr.Kravosu.Dva meseca me že trga,ker sem ga pustila zaradi alkota.Sedaj ne pije.pa je tako lep.Samo sem si rekla,naj ga proba še kera druga.Saj me boli,pa bom že prebolela.S skupnimi močmi bo vse lažje.Tukaj so sami dobri ljudje.Pa lep dan.
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar