sativa
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 3
|
 |
« dne:: sreda, 27. julij 2011 ura: 18:40 » |
|
Pozdravljeni! Po dolgem premisleku sem se odločila, da bom tudi sama prosila za pomoč, saj ne vem več kako naprej.. imam 19 let, uspešno sem zaključila srednjo šolo, naredila maturo s pdb uspehom.. kar se tega tiče, vse prav in dobro. Že približno kakšna pol leta pa mi razpoloženje neprestano niha, od malih nog sem se ukvarjala s športom (celo trenirala in uspešno tekmovala), počasi pa so se vsa moja zanimanja izgubila.. vse kar me je prej veselilo, me sploh ne zanima, ne vem kaj bi sama s sabo, česa bi se lotila, kaj me sploh veseli, ne vidim se v ničemer.. en trenutek sem dobre volje, zdi se mi, da je vse tako kot bi moralo biti, drug trenutek pa sem nezadovoljna predvsem sama s sabo, vsaka stvar me hitro prizadene, o sebi imam slabe predstave, nezadovoljna sem s svojim videzom.. vem, da bi se morala "zmigati", narediti kaj s seboj itd., ampak vse to navdušenje me hitro mine in kmalu je spet po starem. Ne glede, kaj naredim s seboj, sem nezadovoljna, vedno se primerjam z drugimi.. Ko sem v družbi je še nekako, takrat pozabim na vse, ko pa moram biti sama se začne.. negativne misli, obup, potrtost. Pogosto kadim travo, poskusila sem tudi druge droge, a se je s tem nehalo, saj je bilo čez nekaj dni počutje še slabše, kar me je le še bolj vleklo v vse skupaj.. ne vem, kje in kako naj začnem. Zdi se mi, da se že ves čas vrtim v krogu, da čakam na neko spremembo, za katero pa vem, da ne bo prišla sama od sebe.. ne vem, kako naj se s tem soočim. S starši se o tem ne morem pogovoriti, saj vem, da bi naletela na nerazumevanje, najbrž celo razočaranje..
|