FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 22:04

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: kdaj bo spet bolje?  (Prebrano 1182 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #40 dne:: torek, 26. julij 2011 ura: 08:03 »

tačka  rozicodam

tudi ti si čisto spremenjena od zapisov ob uvedbi ad in danes..... si tako prisrčna in tudi pozitivka  Smiley Smiley Smiley
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Tačka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 391

« Odgovori #41 dne:: torek, 26. julij 2011 ura: 12:48 »

tačka  rozicodam

tudi ti si čisto spremenjena od zapisov ob uvedbi ad in danes..... si tako prisrčna in tudi pozitivka  Smiley Smiley Smiley

hja, taka sem ponavadi.. pomezik ..  žal so bili stranski učinki fizično tko hudi, da res nisem imela volje drugega kot jamrat  zardevam.. , pa ti si malo "pozno" prišla sem gor na forum..  zvizgam

ah, zofka .. nč bat, znam biti tudi zoprna, pa tečna..  031 poglavi 014,če mi kdo stopi na žulj  Angry , ampak to so takooo redki momenti.. drugače sem tko skulirana  oki.. res , pred leti sem si to pošlihtala v življenju..
Prijavljen

Smeh je pol zdravja ....
Strani: 1 2 [3]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar