martinca
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.542
|
 |
« Odgovori #140 dne:: ponedeljek, 21. november 2011 ura: 20:56 » |
|
Oprosti, Masi, niti nisem vedela, da je (š vedno) tako hudo! Zate sem po pisanju sodec mislila, da si se ze osvobodila. Zelim ti vse najboljse!  Matejka, si na varnem in imas oporo pri bliznjih, to me veseli!  Samo še sluzba. Kak pa kaj prijatelj? Libby, hvala za pohvalo  Kar se tice otrok, sem tankocutna, pa ceprav ne delam v sociali. Poznam nasilje tud sama, zato.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
neimenovana
|
|
|
masi
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 3.271
moja mačkonka Opa
|
 |
« Odgovori #141 dne:: ponedeljek, 21. november 2011 ura: 21:31 » |
|
....ni se potrebno opravičevat. Veš strah je še dolgo prisoten.....sploh dokler se zadeve uradno ne uredijo to pa žal traja in tudi še potem......zelo, zelo počasi bledi in vsak tak zapis tudi na TV-ju ga ponovno spravi oz. izbruhne na plano.... masi 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni (O.Wilde)
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #142 dne:: torek, 22. november 2011 ura: 07:51 » |
|
držim z vama, ki ste si upale prekiniti nasilje in za vse žrtve nasilja, ki so to isto storile, prav tako za tiste, ki še bodo!!!!!!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
|
matejka
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 309
zivi in pusti ziveti...
|
 |
« Odgovori #144 dne:: sreda, 23. november 2011 ura: 23:53 » |
|
Matejka, si na varnem in imas oporo pri bliznjih, to me veseli!  Samo še sluzba. Kak pa kaj prijatelj? Martinca  Ma prijatelj se je po moje navelical cakat, ker jaz se nisem pripravljena zaceti na novo. Na 1 mestu je pac moj soncek.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
martinca
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #145 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 00:51 » |
|
Skoda. Saj sincek ne bi bil izlocen, ce bi imela partnerja.  Vsaj prijatelja zaradi vecje varnosti. Ce imas otroka, to ne pomeni, da moras ostati do smrti sama! Tud mama s 3 otroci ima cas za moza, ali ni vseeno, ce imajo otroci njegove gene ali nimajo, samo da je razumevanje., komu koristi osamljenost? Je pa tezko pravilno izbrati in je zelo malo je pravih priloznosti v poznejsih letih  Lahko ostanea sam ( nas je dosti), ali pa so VSI VEZANI in se ti zgodijo nesrecne in neizpolnjene ljubezni, objekt pa porocen, seveda (mladost oz. starost vpliva). Pa tudi otrok v puberteti ocima vecinoma rad zavrne, lazje bi mu bilo novo osebo sprejeti zdaj kot majhnemu, sploh ker se razumeta Poleg tega v tem primeru skupnosti v troje ne bi bilo posesivnega odnosa med tabo in sinom, ker za sina to nnikakor ni zdravo in se praviloma samo pogablja in ojaca. Kaze pa se ze zdaj, ko se odrekas lastnemu zivljenju in ljubezni, ceprav prijatelja rada vidis. Itak je otrok na prvem mestu ne glede na to, ali si samska ali ne. Malo moskih je pripravljeo sprejeti otroka drugega, ti pa mas to sreco, a jo zavracas zaradi izgovorov. Ali pa si se slucajno ustrasila zmerjanj, ki si jih ze slisala na svoj racun s strani zmesanega bivsega in njegove zmesane matere (tasce)? Ali mnenja tvojih lastnih domacih, kaj bi si o tebi in novem moskem mislili? Njihov problem. In evo tako je, kadar smo brezposelni, nemocni smo!  Na tvojem mestu se ne bi bala opravljanja. Saj si pa svobodna. Ni ti treba ostati sama zaradi otorka, ker ima otrok tudisvoje zivljenje, ne mores sloneti 24 ur samo na njem. Imas pravico biti z nekom! Premisli si, ce si zaljubljena! Imas pravico do ljubezenskega in spolnega zivljenja! Ni ipogoj za to odsotnost materinstva. Vsaka zenska ima cas za oboje in to poleg sluzbe. Ce pa nisi vanj zaljubljena, pa seveda pusti vse skup.
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: četrtek, 24. november 2011 ura: 02:01 od martinca »
|
Prijavljen
|
neimenovana
|
|
|
matejka
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
zivi in pusti ziveti...
|
 |
« Odgovori #146 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 04:07 » |
|
martinca ne zaupam mu se dovolj,pa tudi ni tiste prave ljubezni izgleda. Jaz sem tudi mnenja da otrok potrebuje tudi cas zase. Ce mi je "usojeno" biti se kdaj srecno zaljubljena se ne bom upirala temu. Zaenkrat ostajava s tem prijateljem pri druzenju v dvoje in troje. Ves strah je prisoten,da se bo tudi on spremenil. Ne bojim se mnenja tasce,njega ali koga drugega. Pravico mam biti srecna.
Martinca nc bat,nimam namena ostati sama. Cas bo tudi za ljubezen.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
klinček
gost
|
 |
« Odgovori #147 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 09:09 » |
|
Skoda. Saj sincek ne bi bil izlocen, ce bi imela partnerja. Vsaj prijatelja zaradi vecje varnosti.
to ni prijateljeva odgovornost in ne bi bilo lepo pričakovat, da se vplete v družinske peripetije, sploh, če sta tko na sveže - in tudi ljubezen zgleda ni ibla dovolj močna,da bi to morebiti le sprejela
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
martinca
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #148 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 10:24 » |
|
Pa tud sicer je v tej situaciji zelo tezko pricakovat, da bi se kar na koga navezala, komaj si zascitila otroka in imas druge prioritete zdaj, jasno! Imela si stres, locitev, bla zrtev sovrastva in opravljanja bivse tasce in doma za porihtat itd. Prehitevala sem. Mislila sem na varnost. (narobe sem razumela, sem mislila da si zatreskana).
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
neimenovana
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #149 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 18:20 » |
|
(narobe sem razumela, sem mislila da si zatreskana).
sj mislim, da je bla, samo se potem ni nič izcimilo - - kar ni nič hudega Matejka. Bolje tako, kot še en napačen fant!!!!! lp sofie 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
Lost
|
 |
« Odgovori #150 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 23:35 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
|
|
|
matejka
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
zivi in pusti ziveti...
|
 |
« Odgovori #151 dne:: sobota, 24. december 2011 ura: 16:55 » |
|
kako prijeten je obcutek, ko ponoci mirno spis brez strahu da bi ti kdo kaj naredil... Se vedno nisem cisto predihala vsega a mi gre na bolje. Ne razmisljam stalno o njemu in njegovih grozotah. Uzivam v lepih trenutkih z sinom. Zdaj si zelim, da bi koncno ze kako sluzbo najdla.
Vesela sem, da pocasi zacenjam pustiti to zgodbo za seboj.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 2.989
|
 |
« Odgovori #152 dne:: sobota, 24. december 2011 ura: 16:56 » |
|
Matejka  ... super si in želim ti, da čimprej uresničiš svoje sanje.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe  "
|
|
|
matejka
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
zivi in pusti ziveti...
|
 |
« Odgovori #153 dne:: nedelja, 25. december 2011 ura: 07:57 » |
|
vem da je pot dl uresnicitve zastavljenih ciljev se zelo dalec, ampak se trudim. Vceraj popoldan me je spet prijela panika, obup, zalost...danes sem se vedno cisto na dnu... Mogoce so malo krivi tudi prazniki, velik del pa je kriva oseba, ki me je vceraj tako grdo razocarala in prizadela.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #154 dne:: nedelja, 25. december 2011 ura: 11:12 » |
|
Matejka  hudo mi je, ko vidim, da doživljaš razočaranje...žal je tako, da bolj ko si ranljiv, hitreje te stvari prizadanejo, ljudje razočarajo....Ko pa boš dosegla v sebi stabilnost...zadovoljstvo, boš tudi morebitna razočaranja lažje prenesla. Vesel božič ti želim. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
matejka
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
zivi in pusti ziveti...
|
 |
« Odgovori #155 dne:: nedelja, 25. december 2011 ura: 15:56 » |
|
slavka  hvala za lepe zelje Boli me najbolj to, da me je razocarala oseba, ki vidi moje trpljenje vsak dan. Danes se je ze skusal pogovoriti z mano, me prositi odpuscanja in res da je bozic cas odpuscanja a vseeno ne morem kar oprostit.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
matejka
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
zivi in pusti ziveti...
|
 |
« Odgovori #156 dne:: nedelja, 01. januar 2012 ura: 10:33 » |
|
letos si zelim samo miru, ker je lansko leto tes bilo grozno. Vesela bi bila, ce bi spet spoznala ljubezen in bi lahko ljubila in zaupala...bila vesela in sproscena kot sem vedno bila...nasla sluzbo in miren dom zase in svojega sina...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #157 dne:: nedelja, 01. januar 2012 ura: 12:14 » |
|
Matejka  ... 12 mesecev pred tabo čaka, da ti izpolni tvoje želje.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|