tsunami
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 46
|
 |
« Odgovori #24 dne:: torek, 16. avgust 2011 ura: 05:32 » |
|
@sofie,
djutro in hvala za reply! po včerajšnji večerni odtekmovani 10km (10ki) v Kr.g. sem zgodaj že težko gledal, pa tudi zgodal se zbudil, pa že volja v nov dan.
sladkorna je že pošteno razvita, od jeseni 2008, ko se je prvič našlo v krvi na pregledu za zadnjo službo, potem pa se je samo razvijalo, deloma tudi z mojo pomočjo zaradi netakojšnjega ukrepanja s samokontrolo in sprejemanjem stanja, pač pa z nesprejemanjem, odklanjanjem zdravljenja, iskanjem alternative drugje ipd., danes jemljem vse kot neko naravno pot, normalno je, da se upiraš, da želiš, da bi določene stvari naredil po svoji pameti, pa žal ne gre vedno. Zdaj pa še berem da gresta sladkorna in depra z roko v roki, čeprav je pri meni depra oz. ti mojih depra-anks nihljaji, obstajalo že pred cukrom. Stanje danes sicer ni idealno glede cukra, a sem že oborožen z marsikaterim znanjem in tehnikami, da se to lahko regulira, sem pa zgleda v sebi gojil tip 1 tega kroničnega obolenja, dost pozno sem to fasal, če sem že moral, mogoče še bolje.
no pasaran pa zgolj kot opogum sebe, ta izraz imam v arzenalu, ko si rečem, gremo naprej, nič me ne bo podrlo na tla.
|