majolka
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 69
|
 |
« Odgovori #40 dne:: torek, 09. avgust 2011 ura: 13:10 » |
|
Sploh nevem kako se počutim, mogoče me je malo majn strah, nevem ker se ves čas trudim preusmerjat misli in se zavestno borim z vsiljivkami. Kak dan s epočutim čust ok kot da nikoli nebi bilo nič narobe potem pa spet na podnu. Končna bilanca? Ja mogoče je pa res par procentov šibkejši strah. Res nevem a je bolje ali ne. Sedaj trenutno sem na dopustu in panik nimam imam pa vsiljivke. >Še nove so se mi pojavle ko jih prej nisem imela, mah zabluzeno do konca. lepo se imej Slavka 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Prisotni
Spol: 
Prispevki: 2.989
|
 |
« Odgovori #41 dne:: torek, 09. avgust 2011 ura: 13:26 » |
|
Majolka  poizkušaj dopust preživet kar se da lepo...ne obremenjuj se zaradi vsiljivk, ker veš, da so "kr neki" ... so samo misli, ki ti povzročajo slabo počutje, ne odražajo pa tvoje realne osebnosti. Za psihiatra ti pač ne vem svetovati, kajti jaz imam mojega v NM, drugih pa ne poznam. Mogoče tukaj najdeš kaj zase: http://www.nebojse.si/Forum/index.php/board,7.0.htmlImej se fajn...pogumna punca si 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe  "
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #42 dne:: torek, 09. avgust 2011 ura: 13:47 » |
|
Kako bi prišla do psihiatra v parih dneh? povsod je treba čakat, tudi če je samoplačniško mi ni problem samo da me vzame.
Če imaš možnost, se obrni na psihiatrično kliniko Ljubljana....ambulantno zdravljenje. http://www.psih-klinika.si/Glej...urgentna ambulanta, kjer ni čakalne dobe...  Dobro bi bilo, da napišeš od kje si, oziroma kateri kraj ti je nabližje, ti bomo lažje svetovali! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Prisotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #43 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 20:06 » |
|
Majolka  kako si kaj?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majolka
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #44 dne:: nedelja, 04. september 2011 ura: 19:34 » |
|
Pozdravljena draga Slavka evo me zopet po dolgem času. Ja počutim se vredu, nevem ali zaradi ad-ja ali česa drugega  . Vedno ko pride krizna minutka, hitro preusmerim misli in potem nekako gre.  Lep in uspešen teen ti želim 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Prisotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #45 dne:: nedelja, 04. september 2011 ura: 19:36 » |
|
Majolka  lepo slišat, da ti je bolje...saj niti ni pomembno zaradi česa, glavno je to, da JE Večkrat pomislim nate... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #46 dne:: nedelja, 04. september 2011 ura: 20:24 » |
|
Pozdravljena draga Slavka evo me zopet po dolgem času. Ja počutim se vredu, nevem ali zaradi ad-ja ali česa drugega  . Vedno ko pride krizna minutka, hitro preusmerim misli in potem nekako gre. Ni važno od česa ti je dobro, ampak DA TI JE OK! In to, da znaš misli preusmeriti ob kriznih sitaucijah je waaauuuuuuuu! čestitke!!!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
mukica
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 128
|
 |
« Odgovori #47 dne:: nedelja, 04. september 2011 ura: 20:58 » |
|
 samo da je dobro... lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #48 dne:: ponedeljek, 05. september 2011 ura: 05:02 » |
|
Majolka,...vedno bolje bo,....čez čas ne boš več napisala"da nekako gre..."ampak,da super gre 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
majolka
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #49 dne:: četrtek, 08. september 2011 ura: 18:22 » |
|
Hvala Suzi, se bom trudila na vse pretege. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #50 dne:: četrtek, 08. september 2011 ura: 19:39 » |
|
molja, faca si!!!! kr tko naprej, zmagam naproti!!!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Prispevki: 745
|
 |