FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 21:29

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: To vrtenje in gibljiva tla  (Prebrano 291 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
piaa32
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 63

« dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 18:27 »

Pozdravljene vsi,

najprej vam pošiljam en vroč pozdrav iz Koroške. Sedaj se že nekaj časa nisem oglasila, vendar vas še vedno spremljam. KO sem si sedaj vzela kar nekaj časa in prebrala vaše poste vidim, da se stvari ponavljajo. Sama se zdravim za depresijo in paniko že od decembra, jem asentro 100 mg in po potrebi Helex(beri skoraj vsak dan 1x 0,25 mg), pa se mi zdi da se mi stanje spet malo poslabšuje. Zadnje nekaj dni se mi vrti, imam gibljiva tla, slabo spim, srce mi nabija 100 na uro..... Nikakor se ne morem umirit.
Sem že šla v trgovino sama, bila v njej eno uro si kupovala oblačila, sedaj stoim do blagajne in se drzim za pult, sicer bi padla za blagajno  pomisli Začelo me je odnašati tudi pri hisnih opravilih tako kot takrat ko je bilo najhuj. Recimo ko pripravljam kosilo, me zagrabi, tla se mi majejo, zacne se mi vrteti jaz pa bezim v postlo, da me ne bi pobralo. Sicer se mi je panika tudi pred tem pojavljala vendar ne tako intenzivno, sedaj pa ....

Lep viked vsem rozicodam
Prijavljen
julija30
Aktiven član/ica
**
Prisotni Prisotni

Prispevki: 172

« Odgovori #1 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 19:07 »

piaa,pozdravljena med sotrpini. Evo smo na istem,jaz sicer ne jem tablet,ampak imam  iste težave kot ti in mnogo drugih tukaj gor.
Tla se uvijajo,so živa in gibljejo Wink mi se majemo ,čeprav stojimo čisto na miru,smo omotični,včasih čisto ok,včasih pa tko kot da bi se ga nacedili,samo s to razliko da nas ne zanaša tako kot prave pijančke. Tudi jaz slabo spim,občasno imam občutek napete glave,srce mi nabija sto na uro,zvečer zaspim in se čez 1 uro zbudim vsa zadihana in s srcem na tleh ker je omagalo pri bitju,he.
Ko pomivam se jaz majem,posledično strah,čeprav je samo občutek majavosti in omotičnosti.V trgovini dobim grozen občutek nerealnosti,pa tudi zunaj na cesti,in majejo se tla,gumasta so v glavnem. Včasih ratam čist "švoh" ,kot da bom skup zlezla,pa ne. Pol pa je posledično strah ,da res kje ne padem skup,kaj pa bo pol,in če,...velik je vprašanj o tem. Vem kako ti je,mučno in grozno,jaz doživljam isto.
Kdaj bo bolje ,ne vem,tudi jaz se sprašujem to. Včasih je čist ok,včasih pa kr neki.Aja,pa za razliko od drugih sem se jaz zredila in ne shujšala od stresa kot nekateri. imam apetit da bi vola požrla.

javi se pia,poročaj,s tem si med seboj pomagamo in si dajemo podporo. papa,drži se  rozicodam
Prijavljen
piaa32
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 63

« Odgovori #2 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 19:46 »

Julija,

tudi sama sem se zredila 10 kg v zadnjem letu in sedaj sem ze 14 dni na dieti NUPO, in prvic po 5 mescih sem sploh malo shujsala. Drugace pa, ja dogaja se mi kot tebi in tudi sama sem se dobesedno nazirala s hrano in iz dneva v dan sem bila bolj okrogla.

Papa in pisi se kaj.... wav
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar