piaa,pozdravljena med sotrpini. Evo smo na istem,jaz sicer ne jem tablet,ampak imam iste težave kot ti in mnogo drugih tukaj gor.
Tla se uvijajo,so živa in gibljejo

mi se majemo ,čeprav stojimo čisto na miru,smo omotični,včasih čisto ok,včasih pa tko kot da bi se ga nacedili,samo s to razliko da nas ne zanaša tako kot prave pijančke. Tudi jaz slabo spim,občasno imam občutek napete glave,srce mi nabija sto na uro,zvečer zaspim in se čez 1 uro zbudim vsa zadihana in s srcem na tleh ker je omagalo pri bitju,he.
Ko pomivam se jaz majem,posledično strah,čeprav je samo občutek majavosti in omotičnosti.V trgovini dobim grozen občutek nerealnosti,pa tudi zunaj na cesti,in majejo se tla,gumasta so v glavnem. Včasih ratam čist "švoh" ,kot da bom skup zlezla,pa ne. Pol pa je posledično strah ,da res kje ne padem skup,kaj pa bo pol,in če,...velik je vprašanj o tem. Vem kako ti je,mučno in grozno,jaz doživljam isto.
Kdaj bo bolje ,ne vem,tudi jaz se sprašujem to. Včasih je čist ok,včasih pa kr neki.Aja,pa za razliko od drugih sem se jaz zredila in ne shujšala od stresa kot nekateri. imam apetit da bi vola požrla.
javi se pia,poročaj,s tem si med seboj pomagamo in si dajemo podporo. papa,drži se