FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 21:17

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 5 6 7 [8]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Življenje vidim sivo, smrt pa lepo v barvah kot mavrica  (Prebrano 3916 krat)
0 uporabnikov in 4 gostov pregleduje temo.
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #140 dne:: nedelja, 09. oktober 2011 ura: 13:17 »

filing mam, da mi tablete ne pomagajo...........

zakaj se ne počutim kot prvič, ko so mi pomagali ad-ji??

zakaj se skoz vrtim v enem začaranem krogu, iz katerega ne najdem izhoda ven, imam filing, da se že vse ponavlja, rešitve pa ni in ni??

zakaj so mi misli o samomoru spet pojavljalo, WHYYYYY

pohn kufr mam vsega, najbolj pa sebe
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.534

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #141 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 07:53 »

Sofia misli o samomoru niso tvoje ... so le prevzet vzorec izhoda u sili. Isči nove strategije kako se spopadat z neželjenimi občutki. Isci vire moci v sebi.
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #142 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 09:46 »

Sofia misli o samomoru niso tvoje ... so le prevzet vzorec izhoda u sili. Isči nove strategije kako se spopadat z neželjenimi občutki. Isci vire moci v sebi.

aslan, viri moči v meni so kot ugasli vulkan, ko nekaj še poskuša bruhati na vsake kvatre;

meni misli o sammoru niso samo privzeti vzorci, pač pa eno orng močno čustvo, ki prevlada v meni, me teži, a hkrati edino, kar me spravi v dobro voljo. iskreno; ne vem če bom do četrtka zdržala, čeprav grem v petek po 2 tednih bolniške na šiht.

iščem drgač sovje vire, samo.....

največja muka mi je, ko se zavedam, da je vse OK, pa hkrati ni - v meni ni!
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.860

« Odgovori #143 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 10:53 »

O samomorih sicer nimam pojma in se jih nekako bojim.  kiselnasmeh A vseeno, dokler si še tu, imaš vse karte v rokah.  oki Premešaj jih in čakaj na dobro kombinacijo. (Spremeniš negativne misli v pozitivne.)  wav
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
Ribica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 529

« Odgovori #144 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 10:58 »

Kako pa je s tvojo terapijo? Kako pogosto jo imaš? Menim, da bi jo morala imeti nekaj časa vsaj 1x na teden. Pa tudi za v službo po moje še ni pravi čas.
Saj veš, da ni vse v zdravilih. Včasih bi morala večkrat prebrati kakšne svoje odgovore drugim. Ker v bistvu vse že veš  Smiley.

Vse dobro,
Ribica
Prijavljen
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #145 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 11:07 »

Včasih bi morala večkrat prebrati kakšne svoje odgovore drugim. Ker v bistvu vse že veš  Smiley.
Zeloooo se strinjam. Ponavadi je tako, kar drugim govoriš, v bistvu sebi govoriš.  oki
Problem je samo, da sebe ne vidiš. Tudi jaz se hitreje vidim preko drugih, zato mi je komunikacija tako pomembna.  kadim
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #146 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 19:06 »

ribica, do četrtka mam bolniško, sam se bo zgleda podaljšala, ker imam danes vročino, pa čist sm zj.....

sinuska.... bom neg. v poz. obrnila - ma sj jih že skoz neki obračam, da sm že kot centrifuga

lp sofie

p.s. danes sem po dooooooooooooooolgeeeeeeeeeeeeeeeem cajtu bila v trgovini sproščena!!!!

celo uspelo mi je misel najti in obdržati KAJ SI DRUGI MISLIJO O MENI NI MOJA STVAR; in je kar delovalo!!!!!
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 19:21 od Sofia~Del Sati » Prijavljen

Jinjo
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 128

« Odgovori #147 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 19:34 »

sofia, jst zelo rada berem tvoje objave in me zelo veseli, da najdeš takšne vesele in sproščene trenutke v svojem dnevu. jst ti jih želim neskončno veliko. rozicodam rozicodam rozicodam
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #148 dne:: torek, 11. oktober 2011 ura: 09:47 »

hvala draga jinjo  Kiss
Prijavljen

Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #149 dne:: torek, 11. oktober 2011 ura: 09:53 »

celo uspelo mi je misel najti in obdržati KAJ SI DRUGI MISLIJO O MENI NI MOJA STVAR; in je kar delovalo!!!!!
wav wav wav
Sem ti še enkrat citirala, da prebereš, če si slučajno danes v slab dan zakorakala.  Kiss Kiss Kiss
Prijavljen

Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #150 dne:: torek, 11. oktober 2011 ura: 09:55 »

hvala sinuska zlata!

ne, danes sem OK wav
Prijavljen

Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #151 dne:: torek, 11. oktober 2011 ura: 09:56 »

Vidim, ja, da takoj reagiraš na pozitivo.  sesmejem sesmejem sesmejem
Ouyeaaah! Prelep dan v dolini Šentflorjanski.  onaposlusa onaposlusa onaposlusa
Prijavljen

Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.764

« Odgovori #152 dne:: torek, 11. oktober 2011 ura: 16:35 »

sofia, jst zelo rada berem tvoje objave in me zelo veseli, da najdeš takšne vesele in sproščene trenutke v svojem dnevu. jst ti jih želim neskončno veliko. rozicodam rozicodam rozicodam

Se pridružujem napisanem rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #153 dne:: sreda, 16. november 2011 ura: 19:26 »

ooooooooooo moja temčica.....

sem spet v njej, ampak vse okej.... dokler vidim mavrico, ni važno na kateri strani, potem je to super

lps
Prijavljen

Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #154 dne:: sreda, 16. november 2011 ura: 20:20 »

Super Sofi...evo na eni strani mavrice si ti,na drugi strani jst,....si veselo mahava... Kiss

Prijavljen

Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 2.989

« Odgovori #155 dne:: sreda, 16. november 2011 ura: 20:34 »

Suzy...mislim, da je imela Sofie v mislih smrt v barvi mavrice... nevem Vsaj jaz sem iz njenih besed razbrala pesimizem  unsure
Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #156 dne:: četrtek, 17. november 2011 ura: 05:40 »

Slavči sej mavrica je sam na tej strani,...tko da sem vzela njen pesimizem pozitivno kadim Kiss
Prijavljen

dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 745

« Odgovori #157 dne:: ponedeljek, 21. november 2011 ura: 10:36 »

Tudi jaz želim pozdraviti Sofi  poljubnjej sicer sem se ta minuli zame bolj depresiven in poln  jok obarvan wknd, spolnila tudi nate! Zakaj? Nekako me je pomirila tvoja misel oz. stavek nekega tvojega nedavnega posta in sicer ŽIVLJENJE JE LEPO KLJUB BOLEZNI...res je!

Hvala iz srca.. rozicodam..očitno tudi name deluješ...

Dušica
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #158 dne:: ponedeljek, 21. november 2011 ura: 18:43 »

Tudi jaz želim pozdraviti Sofi  poljubnjej sicer sem se ta minuli zame bolj depresiven in poln  jok obarvan wknd, spolnila tudi nate! Zakaj? Nekako me je pomirila tvoja misel oz. stavek nekega tvojega nedavnega posta in sicer ŽIVLJENJE JE LEPO KLJUB BOLEZNI...res je!

Hvala iz srca.. rozicodam..očitno tudi name deluješ...

Dušica

Duši, jst sm bla že tokrat na tleh, tokrat za ubit se, pa še med vikendom sem doživela izliv olja na glavo in vbijanje ledu v rit glede pomoči meni, da bi skoraj dokončala misli (obupancu rečt, da je energetsko naporen jaoooo), potem imam etiketo, da se mi ves forum posveča  Huh? , skratka, še vedno sem tu, upam, da me premaga že 1x optimizem, kajti življenje je res lepo, že sama tišina brez ljudi za me, za socialnofobistko - vendar ne večno!

no, in jst ti rečem, da bo VSE OK, pa verjemi mi, če ne pa poglej, kakšen status imam vse tukaj!!!  pomezik
Prijavljen

dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 745

« Odgovori #159 dne:: torek, 22. november 2011 ura: 10:07 »

Sofi,

vem in še enkrat trdim, da si PRAVA BORKA..samo še medaljo treba prinest!  sesmejem In tudi v preteklosti sem te pohvalila, ker res..določeni tvoji pogledi, izrazi, predlogi in namigi so se močno vtisnili v moj um in..koe je bilo potrebno, so prišli na plan...ter mi olajšali tisto bolečino.... rozicodam

Dušica
Prijavljen
Strani: 1 ... 5 6 7 [8]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar