FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 08:25

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2] 3 4 5 ... 8   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Življenje vidim sivo, smrt pa lepo v barvah kot mavrica  (Prebrano 27518 krat)
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.154

« Odgovori #20 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 19:39 »

Sofi a ne bi raje pomislila,da ostaneš jutr doma al misliš,da boš zmogla?
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 957

« Odgovori #21 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 19:41 »

Jst ne razumem, kako je lahko človek utrujen od ničesar;

Bolj zmatran kot od lopate.

Ko prime arcnija, boš ko rožica.  rozicodam  Samo še malo zdrži.
Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #22 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 20:03 »

Sofi a ne bi raje pomislila,da ostaneš jutr doma al misliš,da boš zmogla?

zdj k sm na 50, še nekak furam na šihtu, k bom šla na 100... bom pa vidla čez 1 teden kk bo...
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #23 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 20:10 »

Bolj zmatran kot od lopate.

Ko prime arcnija, boš ko rožica.  rozicodam  Samo še malo zdrži.

vidim, da me razumeš v nulo!!!

ja...... še mal, še mal.......

zdele sva ble s kužko kar dolg zunaj, glede na moje stanje...... sicer, ta prvo sm srečala gručo folka, pa sm se kr obrnila...... ni se mi dalo energije porabljat za pogum.....sem že zadost iztrošena.......

najraje se potikam okol ZD, ker mam tak filing, da mi zdr. kar stoji ob strani...... pa tak filing varnosti....... no sj, me zanima, če bom v sredo tud mela tak občutek.....

mal me še mori vedno eno in isto vprašanje in sranje: ČEMU VSE TO DANES? ČEMU JE POTREBNO? ČEMU, DA MORIM VSE IN STARŠEM, in pa da mi še mat prbije, da si sama prkličem depro (sicer to je že kar nekaj časa nazaja sam  vseeno ostaja v meni)... sicer pa, ko je to rekla, plus, da če bi bilo s kužko kaj narobe, bi pa takoj "ozdravela -> misleč, bi si izbila iz  glave to kr eno stanje ali pa stanje po pozornosti  Shocked ....... no zdj sm dokazala, da NI VSE OK, ko je kužka bla napadena in nisem storila NIČ!!! Ko sem bla normalna, sem vedno odreagirala oz. celo pred leti sem prijateljičino kužko reševala od napada drugega psa, ki me je še ugriznil. Pa mi ni blo nič! Danes, pa mi nekatere zadeve samo potrjujejo moj nesmiseln obstoj tukaj in zdaj, pa še za vse nazaj
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #24 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 02:26 »

Sofie

Mislim nate in ti želim da ad čimprej prime in da se rešiš teh črnih misli.
Objem in vse dobro, prešlo bo tudi to! Kiss
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
Ribica
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 826

« Odgovori #25 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 09:44 »

Tudi jaz mislim nate in želim in verjamem, da bo kmalu bolje. samo malo še. In kakšna sreča, da imaš kužko, da zaradi nje greš ven.... Morda bi vseeno vsaj 1 teden bolniške vzela?
Pa ne izpuščaj Helexov zdaj.
Objem tudi od Ribice.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #26 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 10:07 »

starši so starši..... 

ja seveeedaaaa .... teorija je eno, Sofia, praksa pa žal velikokrat nekaj drugega....
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #27 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 10:30 »

Sofi mislim nate,sedaj ko si v službi,....upam,da si vredu oziroma vsaj toliko,da bo za
preživet teh 8 ur na šihtu.Če ti kaj pomaga ti pošiljam en velik energijski objem,... rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 473

« Odgovori #28 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 11:35 »

Sofia, mene zanima kako ti kot taka v službi zdržiš. Ker jaz sem lani šel delat v eno kuhinjo in sem bil po treh dneh odpuščen. sesmejem kekec.

Citiraj
to so misli depresivnega uma, ki se bo počasi umaknil. Te misli niso realne misli, te misli ne sporočajo resnice. Ni vse tako negativno, kot ti trenutno vidiš in čutiš.

Zakaj pa??? Undecided
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #29 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 17:49 »

Sofia, mene zanima kako ti kot taka v službi zdržiš. Ker jaz sem lani šel delat v eno kuhinjo in sem bil po treh dneh odpuščen. sesmejem kekec.

Citiraj
to so misli depresivnega uma, ki se bo počasi umaknil. Te misli niso realne misli, te misli ne sporočajo resnice. Ni vse tako negativno, kot ti trenutno vidiš in čutiš.

Zakaj pa??? Undecided

težko zdržim!!! kar je enim samoumevno, se jst takrat borim z (brezveznimi) strahovi, ki me nadvladajo in da sem vsaj na videz normalna, porabim za to 300% energije.

glede misli in uma je pa tak, da če imaš več serotonina, ti tudi več razuma dela; v nasprotnem primeru, si ves depresiven in bolj dovzeten za vse slabo...če muha ti bo šla na živce, ker ne bo šla k tebi in boš to dojemal, da te še ona ne mara.

Kot primer Laxaurina: jst mam strah pred ljudmi in vem da je to nonsense. brez laxaurina prevlada strah, z njim, pa se mi strah popredalkča na eno stran, razum, da ni nič in da sm ok, na drugo stran, in potem lahko sama izberem pot, torej razum, ki prevlada in misel, da sem le okej. drugače je vse pomešano v glavi in jasno....zmaga dark side!!!
Prijavljen

Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #30 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 18:55 »

Sofi mislim nate,sedaj ko si v službi,....upam,da si vredu oziroma vsaj toliko,da bo za preživet teh 8 ur na šihtu.Če ti kaj pomaga ti pošiljam en velik energijski objem,... rozicodam

Hvala suzy!!!  rozicodam

GLede šihta je tko.... itak zjutraj koj ko vstanem, tj. ob 5h, vzamem asentro in helex, tak, da mi potem že nekak prime v službi in ni tolikšne nervoze, živciranja ipd., okoli 10:30-11h pa opažam, da sem ful nervozikus in vzamem še enega.

Danes ne vem kaj mi je bilo ampak sem kar težko sfurala šiht! Kr neki živčna, napeta, nervozna, ipd. Sm misnla ob 11h vzet že 2 helexa, sam pol nisem.

Najbolj me pa izživcira:

1. pogovori  o morju - ker bi sama tudi silno šla (dokler mi nista starša dala vedeti, da sem vredna nuič in da me ne bosta s sabo vzela v okolje, kjer je idealno za dušo in mir), razen seveda danes, ko mi je že vseeno za me in mi je prva želja odhod na "dopust" za vedno

2. če se kdo zjoka pri nas ... in to je zadnje cajte konstantno, tak da se že počutim kot da smo spovednica; zmoti me pa to, ker se folk tok na izi lohk zjoče pred nami, tko, ko smo si še kar na sveže, se ne poznamo npr. 10 let, ampak komi mal več kot leto .... jst se pa ne morem zjokati niti pred zdravnico ali psihiatrinjio (nazadnje sem se skor v čakalnici) in me res mori, da se ne morem docela dati ven magari pred ljudmi, ki jim je mar zame pa čeprav samo po uradni dolžnosti

no saj so še druge stvari, sam to mi je zdj najbolj.

drgač pa dons nisem šla po službi spat, čeprav celo noč nisem spala, ampak sem popokala kužiko in sva šli na pol urni sprehod, pa mal v trgovino po sladoled... sicer zadnje cajte nakupim hrano, potem pa ostane v hladilniku jst pa spat.

Ne vem pa kaj se bova v sredo pogovarjali z dr., ker mi bo vse kontrirala na moje "sj je brezveze", "ni več upanja", "nimam volje", "življenje je suck" ali pa "tle na tem svetu v bodočnosti ne vidim več svoje vloge".... kvečjemu sem ovira....

Lp Sofie
Prijavljen

Juliette
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 583

« Odgovori #31 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 19:20 »

Citiraj

Zakaj pa??? Undecided
[/quote]

Noname1, zato ker Sophie piše, da ni vredna NIČ - za boga, za starše, na delu ... Se zdijo to tebi misli, ki odražajo resničnost ali so zablode depresivnega uma?
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #32 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 19:22 »

resnične zablode depresivnega uma!

ne, ne, je kr resničnost!
Prijavljen

Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 957

« Odgovori #33 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 19:35 »

To so stranski, ni realnost.    rozicodam

Men verjemi, sem pametna in izkušena.  Tongue
Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #34 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 21:47 »

Sofija, ko sem brala tvoj post je lepo napisan kot bi pisala dnevnik in prav je, da napišeš tudi
kaj te nervira... clap

Lepo je, da si danes šla raje na sprehod kot spat, da si šla v trgovino...ni pa lepo, da potem
tega ne poješ...Sofija daj se malo potrudi in pojej vsaj tisto, kar imaš rada... oki

Ni mi pa všeč, ko si napisala, da že v naprej veš kako se bo dogajalo pri zdravnici, saj ne veš...,
kolikor sem pa razumela, tudi zdravnici ni vseeno kaj se s tabo dogaja in bi ti rada pomagala,
sprejmi njeno pomoč, ne misli, da je vse brez veze...ker ni... oki

Drži se ZOFI... sesmejem
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #35 dne:: torek, 05. julij 2011 ura: 06:49 »

Danes sem bolj tak tak... ne vem al bi se skozlala od groze al sam stresla....

celo noč in vso jutro se mi je odvrtavala pesesm od Brendiju v slovo (kar si lahko mislite, na kaj sem projicirala)...  seznojim

Zjutraj sem se zaspala... čeprav sem šla pozno spat, nisem spala dobro, zjutraj zaspala......

Edini utrinek, ampak res edini utrinek, v smislu kot bi s faracajgom hotel vžgati plamen, se pa samo napol iskri, je bil ta, da sem pomislila, da sem včeraj na šihtu premagala strah pred stranko na en način, katerega se ne poslužujem zaradi strahu, ampak sem se v tistem momentu ravno tam znašla.... in sem uspela!!! in to je bil res mini-pici-pikolo utrinek, da sem začutila neko zadovoljstvo v 0,99% . Ostali dnevi so itak 200% na tleh.....

Danes bi skor ostala doma.... počasi mi pojenjajo moči v službi in družbi...... kot bi vozila ferarija brez gum po gozdnanit poti polni kamenja in korenin......

Mislim, da bom jutr rekla za bolniško vsaj za 1 teden..... preveč vsega in too much utrujena in že rahlo zblojena...

Lp Sofie  rozicodam
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #36 dne:: torek, 05. julij 2011 ura: 06:54 »

Mislim, da bom jutr rekla za bolniško vsaj za 1 teden..... preveč vsega in too much utrujena in že rahlo zblojena...

glede na to, da služba povzroča preglavice, se mi zdi to pametna ideja
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.216

« Odgovori #37 dne:: sreda, 06. julij 2011 ura: 17:30 »

Sofi kje si? Kaj pravi psih.?
Prijavljen

alexx Afro 
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #38 dne:: sreda, 06. julij 2011 ura: 17:31 »

"VESELA"...

začenjajo se dogodki, ki mi samo še povečujejo lastno nevrednost in h končanju tega bedastega, prf....., idiotskega in debilnega lajfa!!!!!

Kot sem vedla kaj bo pri zdravnici (ne psihiatrinji!!).... NIČ!

Počutim se kot osel, imbacil, trot....

Samo par primerov:
- jaz se obremenjujem preveč za stvari, na katere ne morem vplivati (resnica: o teh zadevah se ne obremenjujem več, res pa je, da pogovor s starši oz. njun pogled name me je totalka zabil v dno, da mi ni že lep cajt za NIČ kar prinaša življenje)

- v mejlu ni tako grozno stanje kot piše oz. se potem prebere (aja, še premalo sem napisala.... torej, mi bo takrat verjela, ko se bom ubila. ok.... ni blema.... komaj čakam!!! resno.)

- ad ne verjamem (že 10x sm ji rekla, da kar sem se odločila sedaj za ad, jim 100% zaupam, in so tudi edini vzrok, da se še nisem ubila, ker sem obljubila, da bom tokrat zdržala - ni pa rečeno, da bom obljubo držala ampak imajo ad zaenkrat edino vez med mano in lajfom)

- PTS ne obstaja zame in kje sem to prebrala, da sem si kar sama določila (haloooo.... povedala, da na spletni strani DAM-a in da prej nisem bila taka pred dogodkom iz OŠ, sedaj pa zaradi teh izkušenj določenih stvari ne zmorem doživeti)

- naj si delam plane (povem, da mi nkol ni blo problem sama bit, da tokrat, ko pa sem res total obupala, mi ni za nič!!! Spat po šihtu grem zato, da ne razmišljam o edini pozitivni stvari, to je o samomoru, če pa grem ven, grem pa na pokopališče, kar me je bilo tega včasih strah, danes pa tam doživim mir in imamo skupnega to, da je nekoč bilo življenje, zdaj ga ni!)

- ko me na šihtu ogovarjajo kako sem naj kar povem da slabo (aha, to je pri nas vljudnostna fraza.... in ne bom vsakemu razlagala, da sem za en kurc.... da mi ni za žviet, in da bi se šla najraj utopit, zadavt, raztreščit,...)

- v službo hodim zaradi plače (nope.... z bolniško komot odplačam kredit in stroške, za futr pa itak ne rabm, ker mi ne paše jest) -  v službo hodim samo zato, ker se hočem mučiti in se tko kaznujem za vse slabo kar sem storila v lajfu

skratka to je to!!! res sem vesela, za še en minus, in sam še 2 rabim, pa bo!!!!

Prijavljen

alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.216

« Odgovori #39 dne:: sreda, 06. julij 2011 ura: 17:37 »

A to D.T. pravi? Ne razumem...ni ji podobno. ne
Prijavljen

alexx Afro 
Strani: 1 [2] 3 4 5 ... 8   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na: