FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 08:36

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 4 [5] 6 7 8   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Življenje vidim sivo, smrt pa lepo v barvah kot mavrica  (Prebrano 27524 krat)
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #80 dne:: četrtek, 28. julij 2011 ura: 08:46 »

ne

p.s.

. edina napaka ki se je zgodila in se ne bi smela, je ta, da se je Sofie rodila! In SOfie mora umret! Ker vsem dela štalo.

hja... če je temu tako... lahko ponovim zapis s tem, da namesto Sofia vstavim Arwen...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #81 dne:: četrtek, 28. julij 2011 ura: 08:50 »

nikakor NE!

Sploh pa ne moja draga Arwen, ki je toliko lepega že naredila za nas, in predvsem, ko sem prebirala stare zapise, kaj si vse doživela draga B.  poljubnjej poljubnjej poljubnjej srce-utrip
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #82 dne:: četrtek, 28. julij 2011 ura: 08:50 »

kako pak, sofia, isto sr... drugo pakovanje  kiselnasmeh
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
kinto
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.206

« Odgovori #83 dne:: četrtek, 28. julij 2011 ura: 09:12 »

Sofie, nič se sekirat. Povečaj na 150 oz. potem na 200 (seveda povej psih.). Bo bolje, boš videla. Pa polni učinek se razvije kasneje kot v 1 mesecu.
Prijavljen
Juliette
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 583

« Odgovori #84 dne:: četrtek, 28. julij 2011 ura: 09:49 »

Sofie!
 Še zdaleč nisi izkoristila vseh možnosti za pomoč!!! Ne obupaj no spet takoj!  Shocked
Veš tisti dnevi, ko se ti pokaže sonček, ko imaš na sebi rdečo, oranžno, rumeno (ne vem katera barva ti je najljubša) majico, ko se jasno zavedaš, da imaš prijatelje (če ne več starih, pa nove s foruma), ko lahko opaziš, da je svet tudi lep, lahko trajajo dlje ... Le pravo obliko pomoči, ki bo učinkovala nate je treba najti.
Verjamem, da te je strah, poskusiti nove terapije, a kaj pa lahko izgubiš? Tako da mogoče res, najprej spet do psihjatra, pa po potrebi povišat dozo. Pa morda vseeno poskusit z zdravilom proti premočnemu nihanju razpoloženja (Maja ti je lepo napisala, da ni to nek bau-bau) ... pa še je možnosti in le če obupaš, ne boš nikoli našla pravega načina zase!
Poskusi, pa kar piši, ko ti je hudo - danes je pa itak jeben dan s tem dežjem in nizkim tlakom. Tko, da nisi edina, ki se počutiš slabo.  pomezik
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #85 dne:: četrtek, 28. julij 2011 ura: 10:36 »

hja...... višat ad.... iskat sonce.... mirit spore...... reševat zadeve..... uiti temi.....  Shocked

hotla sm povedat še to, da že 5 dni konstantno sanjam, če že ne o odrešilni smrti, ki je moja najboljša prijateljica, pa o moji pokojni kužki in to nonstop - tako živo, da je že voham. Točno vem kako je dišala in do teh sanj, sem to malo pozabila.

Danes me je matka povabila za čez vikend - ZAKAJ ŽE??!! kompostnik mata, ne rabta še enga, mir mata, nerabta nemiru, srečo mata, ne rebta tuge in veselje mata, ne rabta mene!

Nihče me ne rabi, še sama sebe ne. simpl k pasulj!!!

zdaj je moja naloga samo še dober datum izbrat, kajti računi so poplačani, vse je urejeno....

Lp Sofie

p.s. za punco, ki mi je predstavila MOP na ZS in vprašala, če sem za.... odg. JA  rozicodam
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
martinca
gost
« Odgovori #86 dne:: četrtek, 28. julij 2011 ura: 10:51 »

Sofi, ko bi se ti lahko zavedla realnosti, da to, kar praviš, to sploh ni skoraj nič resnično !!! Razumeš, ni res, ti pa se spet tako daješ v poden!  Sad  Vem da je to tvoja resnica, ampak ne drži, vsi ti povejo drugače, ti si čudovita oseba, pa tudi v službi si zelo uspešna, neupravičeno se vidiš tako slabo!  Pojdi danes na urgentno ambulanto po mnenje glede terapije, vse jim povej ali pa zdrži do 1. 8. do obiska psihiatrinje, ampak če ona nič ne spremeni, pa lahko še vedno greš tja v amb. po drugo mnenje, sama sem ti svoje mnenje glede zdravil že povedala. Samo pusti pritisk teh slabih misli stran od sebe, kolkor gre, pojdi na posvet, ker to rabiš in nimaš kaj zgubit, lahko samo pridobiš, zato ker več (zdravniških) glav več ve, ne ostajaj v temi, dovoli si pomagat, probaj it skozi, nikar  ne obupuj!
« Zadnje urejanje: četrtek, 28. julij 2011 ura: 10:56 od martinca » Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #87 dne:: četrtek, 28. julij 2011 ura: 10:58 »

oki
Prijavljen

Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #88 dne:: četrtek, 28. julij 2011 ura: 11:08 »

Sofia,...kaj naj ti napišem,da se ne bi ponavljala.... kiselnasmeh

Kot piše Martinca TI si eno fajn,čudovito dekle z velikim srcem,občudovanja vredna,....uspešna,samostojna,....vendar zakaj tega ne uvidiš in se tako daješ v nič?Potrebuješ in si želiš
družbo,iskreno prijateljico,objem,ramo za razjokat,...vse to lahko imaš le če želiš in se potrudiš
odstranit te slabe misli,se malce začneš imeti rada,cenit,....ne obupaj spet in pojdi na kakšno skupino,kjer ti še bodo tam odprli oči,da si vredna ljubezni,življenja,... rozicodam rozicodam
Če nas ne boš nč poslušala,se usedem na vlak in te pridem iskat ter te pošteno našeškam po riti. sesmejem
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #89 dne:: četrtek, 28. julij 2011 ura: 11:52 »

Danes me je matka povabila za čez vikend - ZAKAJ ŽE??!! kompostnik mata, ne rabta še enga, mir mata, nerabta nemiru, srečo mata, ne rebta tuge in veselje mata, ne rabta mene! 

Moj oče je najboljši oče in ga ne zamenja nobena ikona. Brez očeta bi me Bog težko vzgajal.... ali še brez mami...

ne glede na peripetije pri nas doma, cenim svojega očeta in ga ne bi zamenjala. čeprav mi je škodo naredil v vzgoji, ni bilo namerno in to mi je pomembno! zanj in za mami bi dala življenje, za boga ne!

tudi jaz bom delala napake pri vzgoji (če bom preživela to krizo seveda), in če mi otrok reče, da ji je Marija najboljša mati, bi bila zelo, zelo žalostna in prizadeta. 

torej? očitno te rabita... ti pa njiju...
Prijavljen

Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #90 dne:: četrtek, 28. julij 2011 ura: 12:00 »

sj bota preživela!

če me lohk zdaj v najhujših časih napizdevata kot smrkljo, pa še leto nazaj isto, vse pri 30. letih,....

če me ne moreta vzeti s sabo na morje, da se relax, da užijemo skupaj kot družinica, kar itak ne bi bili skoz skupaj, pač onadva posebej, jst s frendom posebej,.....

pa itak sm včer zvečer premišljevala, kdo vse me je že napizdil, pa jst nkol ne bi mogla se dret na človeka?! pa par frendov ko me je zapustilo - jaz nobenega.

tak, da, meja je šla čez, toleranca do downov je šla, želja po odhodu pa je zrastla v višave in nič ne bo hudega!!! Nasprotno, lepo bo in mir, tišina, svoboda!
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #91 dne:: četrtek, 28. julij 2011 ura: 12:03 »

hudega!!! Nasprotno, lepo bo in mir, tišina, svoboda!

in to veš, ker...?
Prijavljen

Danijel85
gost
« Odgovori #92 dne:: četrtek, 28. julij 2011 ura: 12:44 »

če me ne moreta vzeti s sabo na morje, da se relax, da užijemo skupaj kot družinica, kar itak ne bi bili skoz skupaj, pač onadva posebej, jst s frendom posebej,.....

pa itak sm včer zvečer premišljevala, kdo vse me je že napizdil, pa jst nkol ne bi mogla se dret na človeka?! pa par frendov ko me je zapustilo - jaz nobenega.
Kot prvo stara si 32 tak da greš lahko sama na morje!
Kot drugo prepogosto razmišljanje pomeni sam to da ostajaš v zgodovini!
Kot tretje kok frendov te je realno zapustilo? NE vem! Vem pa da če imaš tak odnos kot se greš tle z nami ki ti hočmo stat ob strani in smo ti na voljo kadar koli bi pač to potrebovala! To pa pomen ne javiš se nikol pa vem kaj pomeni anksa in javljanje na telefone niti ne odgovarjaš na sms-se ali pa z velikim zamikom in kaj pol pričakuješ? Pišeš po forumu da nimaš nobene podpore da ni nikomur nič mar za tebe da bi vsem dol viselo da te noben nebi pogrešu... zdej bom pa za sebe govoru! Kako nej bi se potem jst počutu ob vsem tem? Ko dobr veš kaj pri meni sproža depro in še večjo ankso! Sicer pa sem ti tako v sms-u napisal tak da tisto velja in sse bom tega držal kokr pač še ostaja časa do konca! IN tle ne gre za to da kritiziram tebe kot osebo ampak tvoja obnašanje!
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #93 dne:: ponedeljek, 08. avgust 2011 ura: 19:47 »

hudega!!! Nasprotno, lepo bo in mir, tišina, svoboda!

in to veš, ker...?

raziskav, tako neodvisnih kot katoliškega duhovnika, ki so intervjuvali klinično mrtve.

sicer se mi pa poraja bolj vprašanje,  ali bi res v miru letela v onostranstvu, vedoč, da nisem vseh poti izkoristila in za seboj pustila par ljudi, ki jim je bilo mar zame?  Sad

no, zdaj sem ok, in spet pripravljena na akcijo!  kiselnasmeh
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 08. avgust 2011 ura: 20:08 od Sofia~Del Sati » Prijavljen

Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #94 dne:: ponedeljek, 08. avgust 2011 ura: 20:07 »

Kot prvo stara si 32 tak da greš lahko sama na morje!
Kot drugo prepogosto razmišljanje pomeni sam to da ostajaš v zgodovini!
Kot tretje kok frendov te je realno zapustilo? NE vem! Vem pa da če imaš tak odnos kot se greš tle z nami ki ti hočmo stat ob strani in smo ti na voljo kadar koli bi pač to potrebovala! To pa pomen ne javiš se nikol pa vem kaj pomeni anksa in javljanje na telefone niti ne odgovarjaš na sms-se ali pa z velikim zamikom in kaj pol pričakuješ? Pišeš po forumu da nimaš nobene podpore da ni nikomur nič mar za tebe da bi vsem dol viselo da te noben nebi pogrešu... zdej bom pa za sebe govoru! Kako nej bi se potem jst počutu ob vsem tem? Ko dobr veš kaj pri meni sproža depro in še večjo ankso! Sicer pa sem ti tako v sms-u napisal tak da tisto velja in sse bom tega držal kokr pač še ostaja časa do konca! IN tle ne gre za to da kritiziram tebe kot osebo ampak tvoja obnašanje!

joj, sj sploh ne vem, al bi kej odgovorila sem gor, al naj pustim prazno, al kaj. zakaj mam filing, da se zadnje cajte sam jezijo neki name  unsure sicer tole je star odg. pa vseeno,....

dani......... sama ne grem na morje, ker poleg tega, da se takoj zgubim kot slepa kura, mi niti ni za samo it, saj bi se potem še bolj počutila freak, kot sem, češ, aha, zblojena, pa še sama!  ne ne ne Sama se grem samo tuširat, kopat in spat v postelji. Vse ostalo je zame z družbo / prijateljico-em! Ne glede na leta, mislim, da tudi pri 80. naum šla sama, pa ne zato ker bi imela Alzheimerja, pač pa ni mi za samo bit 1 teden. Toliko me pa ne je*be socialna fobija  sesmejem

druga tvoja točka: ja vem, da preveč razmišljam, da se že kar kuha iz mojih možganov. Samo lej....vsaj poskušam nekaj rešiti; če ne bi toliko razmišljala, bogve, če bi našla to svojo ta zadnjo psihiatrinjo, katera mi je že 2x rešila lajf??! Lahko bi samo sedela in jedla tablete in imela tablo okoli vratu z napisom: "take me, life, čakam srečo in čakam, čakaaaam!". Je blo pa itak zadnje dneve tak, da mi je bila sedanjost hujša od preteklosti; no, danes sem že 1 teden in 1 dan z dobrimi občutki in velik, velik nad vodo!!!

Tretje... glede frendov. sicer ne maram tega razgljablat na forumu, ampak moram, ker si mi ravno vrgel pod noge: v srednji šoli sem imela 2 prijateljici, ampak sem se družila posebej, saj je bila ena sošolka, druga pa moja cimra v internatu. Prva me je zapustila (pa ne samo mene) čim je tipa dobila, se oddistancirala od vseh svojih frendov in živi samo za tipa. Druga, naenkrat ni več hotela biti z mano in nikoli mi ni povedala, ali sem kaj narobe naredila. Še na grob najinega dobrega prijatelja ni šla z mano, da bi mu pržgale svečko. Prvo je rekla, da greva, potem pa je šla z mamo!?  Huh? Imela sem tudi prijateljico iz otroštva, s katero sva se tudi razšle kar tako; nikoli mi ni povedala kaj je narobe, samo naenkrat ni imela več časa zame. Pa tudi na rojstni dan, katerega je rekla da pride, sem jo z druščino čakala več kot 2 ure, pa vsakič je rekla da prihaja, potem pa je ni bilo - rekla pa je: pol pa se mi ni več dal.  Huh? Vatever, takih res ne potrebujem, če se razidemo tako, da samo ena ve, zakaj tako, druga pa ne. Če meni kaj ni všeč, povem, nikoli pa nisem nobenega skenslala in se kar nehala družiti; potem to dojemam, da niso bila druženja, pač pa izkoriščevanje za pregon dolgega časa; jaz pa ne izkoriščam ljudi in potem zavržem!!

Glede tebe in še koga; veš, če je človek v psihoje*bi, potem tudi ni racionalen in moraš malo vzeti v zakup dejanja. Čeprav sem si želela družbe, si hkrati tudi nisem, zato takšni odzivi od mene. Za pogovor mi itak ni blo, to veš, glede smsov je pa tak, da sem pač po službi šla takoj spat in tko do naslednjega dne. Ker če ne bi šla spat, bi razmišljala o samomoru. In ga spet šla uresničevat!!

No, danes so boljši časi zame in za ljudi, ki so v mojem krogu; prava kombinacija zdravil mi pomaga, zato danes vidim življenje pisano in v barvah, smrt pa mi ni prioriteta; na momente se še spomnim, vendar pa veliko kakovostneje danes živim kot par mescov nazaj!

Upam, da sem obrazložila - in da bo to moje stanje danes trajalo še nekaj časa!!!

Lp-S. rozicodam
Prijavljen

Danijel85
gost
« Odgovori #95 dne:: ponedeljek, 08. avgust 2011 ura: 20:41 »

a ja lahko bi pustila prazno zardevam jst se bi pa lahko opraviču rozicodam

drugače pa še vedno mislim na morje bi lahko šla sama  pomezik ravno tako kot boš šla sama čez reko oki
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #96 dne:: ponedeljek, 08. avgust 2011 ura: 20:48 »

dani   Evil

ne grem sama na morje - nkol! smučat morbit, na morje pa ne!

pa sam gušte mi zdj delaš s tem morjem...  Cry
Prijavljen

martinca
gost
« Odgovori #97 dne:: ponedeljek, 08. avgust 2011 ura: 23:21 »

Pojdita že enkrat skupaj   sesmejem

če pa ni dopusta, pa ko bo!  rozicodam

Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #98 dne:: ponedeljek, 08. avgust 2011 ura: 23:23 »

Pojdita že enkrat skupaj   sesmejem

če pa ni dopusta, pa ko bo!  rozicodam

smehko smehko smehko

ti, ti,.... žlehtnoba!
Prijavljen

martinca
gost
« Odgovori #99 dne:: torek, 09. avgust 2011 ura: 02:03 »

Saj jaz tud ne grem, druge skrbi imam.
Sami mi je pa tudi dolgčas, tako da ne vem, če bom še kdaj šla   sesmejem
Pa saj ne rabim, preveč mrzle vode mi je nazadnje povzročalo bolečine v kosteh in prehlade ušes, nisem znala it iz vode, pa sem se nahladila. Če že, mora bit vročina zame, pa voda tudi topla.
Prijavljen
Strani: 1 2 3 4 [5] 6 7 8   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar