FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 22:17

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 4 5 6 [7] 8   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Življenje vidim sivo, smrt pa lepo v barvah kot mavrica  (Prebrano 27528 krat)
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 4.159

« Odgovori #120 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 10:04 »

Citiraj
Sory, ker se vtikujem...samo pomagat sem želela...

...in zakaj se opravičuješ toja...  Huh? spomni se malo psihoterapije...boš takoj vedela, kam merim  zvizgam
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #121 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 10:06 »

Sofija..je je iz tvojega posta...samo iz dveh odstavkov...delno ven citirano... pomezik

Zadnja dva stavka je pa Suzy dopisala...Sory, ker se vtikujem...samo pomagat sem želela... zardevam

hvala toja za obrazložitev  poljubnjej

(khm.... lastne stavke pozabljam  pomisli)
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #122 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 10:06 »

Citiraj
Sory, ker se vtikujem...samo pomagat sem želela...

...in zakaj se opravičuješ toja...  Huh? spomni se malo psihoterapije...boš takoj vedela, kam merim  zvizgam

točno tko tojči!!!!  rozicodam rozicodam rozicodam
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #123 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 11:29 »

rozicodam rozicodam

Slavči...ja se...samo veš misel pride... zardevam

Sofija... pomezik
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
kinto
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.206

« Odgovori #124 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 19:25 »

Toja ti si super  oki
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #125 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 22:17 »

Sofija..je je iz tvojega posta...samo iz dveh odstavkov...delno ven citirano... pomezik

Zadnja dva stavka je pa Suzy dopisala...Sory, ker se vtikujem...samo pomagat sem želela... zardevam

Točno tako kot pravi Toja,..povzeto dva stavka iz tvojega posta,na koncu sem pa hotela odpisat pa sem zabrbljala,.....
Toja vse zašteka,...moj angelček si rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #126 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 22:52 »

Suzy.... poljubnjej srce-utrip poljubnjej
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
white.rat
gost
« Odgovori #127 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 20:37 »

Sej ne vem kaj naj napišem...vem le to da dam en velik podpis pod naslov teme...
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #128 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 20:49 »

jst pa upam, da boš kmalu dala podpis pod naslovom Življenje je mavrica, smrt je del življenja;

pazi, to ti govori avtorica te teme, katera ima sedaj življenje rada.

drži se!

lp sofie  rozicodam
Prijavljen

Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #129 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 20:51 »

pazi, to ti govori avtorica te teme, katera ima sedaj življenje rada

clap clap Kiss
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.103

« Odgovori #130 dne:: petek, 23. september 2011 ura: 07:57 »

depresija je za vse izredno mučna in težka in prav je, da se jamra in pove, kaj se čuti, da človek prejme potrebno poro in spodbudo, da se pregloda skozi težke dni. ampak minejo. in za vsakim dežjem posije sonce. tudi mene so oktobri in septemberske ohladitve nekaj let po the main epizodi možno pretresli, zdeprimerali, itd. z leti, ko ohranjaš remisijo, je vedno lažje in so ti prehodi nekoliko manj zahtevni. tko da ohranite upanje. in težite k temu, da vam psihiater pogrunta kombinacijo zdravil, ki bo zalegla. zapomnite si, kaj vam je v takih trenutkih pomagalo od zdravil in dejavnosti, da ste splavali. preizkušeni recepti navadno delujejo, včasih pa je treba pogruntati novega. zato pa smo tu, da skupaj iščemo. zato pa so psihiatri, da jih pokličemo ali obiščemo.

držite se!

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #131 dne:: sreda, 28. september 2011 ura: 11:00 »

razmišljam, kako bo v EKI-ju. Bom sploh zmogla vstopiti? Že pr super psihoterapevtki komaj pridem do nje, pa jo mam ful rada, je srčna, topla in izjemna ženska, ne pa v bolnico?

dopoldne bom že preživela (če sploh pridem do ke), kaj pa popoldne; me bo še bolj zdrmalo vse to, novo okolje, obrazi, dohtarji,.... Cry

ne bo moje kužke, spala bom sama.............. vse to zato, ker se ne morem spoprijeti z življenjem, ko me vleče dol kot lijak nesnago.

kaj naj v službi rečem? da sem v psiho. bolnici,  ne ne ne , kaj naj jim rečem? nekaj bom mogla, pa nimam pojma kaj.

kaj pa če bodo še tam rekli "ja vi ste pa tok off, da vam ni pomoči"? kje sem zabluzila, da je danes strah tako močan in nerealne mmisli tako realne?Huh?Huh?Huh?
Prijavljen

Ribica
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 826

« Odgovori #132 dne:: sreda, 28. september 2011 ura: 11:10 »

Sofie,
a ne more iti mami s tabo prvi dan?
V službi pač reči, da si na bolniški, saj jim ni treba razlagati, kje si.
V bolnici pa bodo že poskrbeli zate, saj vendar imajo izkušnje s takšnimi strahovi in pomisleki.
vse bo še dobro,nikar preveč ne mozgaj, prepusti se toku.
Ribica
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #133 dne:: sreda, 28. september 2011 ura: 11:41 »

khm............ nočem staršev zraven. ker mat se bo zjokala, fotr pa bo gledal, kot da grem v krematorij!

za službo še ne vem........... bom še neki zgruntala

v bolnici pa mi bodo prvo 3 puščice s pomirjevalomm v rit dal, da bom lohk sploh funkcionirala, resda še vedno kot Mr. Bean v paniki, a v slow motion varjanti  kiselnasmeh
Prijavljen

Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #134 dne:: sreda, 28. september 2011 ura: 11:54 »

Sofie  rozicodam Jaz verjamem, da te je strah...tudi mene bi bilo...Ne veš, kaj naj sploh pričakuješ, kaj se bo dogajalo in kaj ti bodo povedali...Vsi ti strahovi so popolnoma normalni v taki situaciji...

Vendar tam, kamor greš, so prav gotovo usposobljeni za take primere. Saj ne greš tja na počitnice, temveč greš na zdravljenje. In verjemi, da prav gotovo nisi brezupen primer...si le deklica, ki potrebuje pomoč in jo boš tam tudi dobila.

V službi pač vzameš bolniško...ne rabiš jim razlagat, kaj in kako (razen, če ne želiš)...Kaj pa, če bi šla npr. na ginekološko operacijo ali pa očesno operacijo...Njih se pač to ne tiče...

Kužika bo zagotovo v varnih rokah (domnevam, da jo bodo pazili tvoji starši?), ker vem, da jo drugače niti ne bi zaupala v varstvo. Ti pa vzemi s sabo kakšno plišasto igračo ali pa povštrček, h kateremu se boš stisnila zvečer...nekaj mehkega, kar te bo pomirilo.

Vem, da si utrujena od vsega...tudi od naših nasvetov....vendar zmogla boš, boš videla...še vedno si in tudi tokrat boš, ker drugače sploh ne more bit.  poljubnjej
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #135 dne:: sreda, 28. september 2011 ura: 11:59 »

jp, kužka bo v varstvu pri starših, ker drgač je ne bi dala nkomur drugemu - upam, da me nau preveč pogrešala in se bo zamotila s svojo igračko

mah, bom mela v mislih, da se grem pozdravit, da bom lažje pregurala jesen in november, pa da pridem na novoletno zabavo DAM!

Prijavljen

Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #136 dne:: sreda, 28. september 2011 ura: 12:04 »

Sofie  rozicodam seveda boš pregurala...Vzemi to, kot le eno stopničko na poti do vrha....tam boš pač nekaj dni...za vikende boš odšla domov...obiskovala boš terapije...
A hkrati ne pričakuj od njih čudežev...saj veš, vsa moč je v tebi in tam ti bodo le pomagali, da jo najdeš  rozicodam

Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.889

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #137 dne:: sreda, 28. september 2011 ura: 12:41 »

razmišljam, kako bo v EKI-ju. Bom sploh zmogla vstopiti? Že pr super psihoterapevtki komaj pridem do nje, pa jo mam ful rada, je srčna, topla in izjemna ženska, ne pa v bolnico?
ne bo moje kužke, spala bom sama.............. vse to zato, ker se ne morem spoprijeti z življenjem, ko me vleče dol kot lijak nesnago.

kaj naj v službi rečem? da sem v psiho. bolnici,  ne ne ne , kaj naj jim rečem? nekaj bom mogla, pa nimam pojma kaj.

Sofia tvoji čarobni tjulenj copatki te bodo spremljali povsod.
Imej jih za ene take energetske copatke, s katerimi zmoreš vsak korak.
Tudi ta tokrat, ki je zate korak v neznano.

Vzemi s seboj slikico kužike, vzemi si kako plišasto mrcino da ti na postelji dela družbo.
Jaz sem velika punca, pa imam v spalnici vseeno pliškote.
Ker mi pogled na njih polepša dan, odpre srce ...

V službi povej tisti osebi, ki mora vedeti.
Za ostale si na bolniški. Sedaj so itak vsi neki bolni ...  pomezik

Vse bo v redu ... EKI bo varno nadomestilo gnezda, v katerem boš lahko odvrgla nekaj anxa bremena.
ZAUPAJ!

rozicodam
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #138 dne:: nedelja, 09. oktober 2011 ura: 11:37 »

mislim, da temu ne bo konca....
Prijavljen

alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.216

« Odgovori #139 dne:: nedelja, 09. oktober 2011 ura: 11:55 »

Kaj se dogaja Sofi?
Prijavljen

alexx Afro 
Strani: 1 ... 4 5 6 [7] 8   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na: