FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 21:01

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: današnji dan  (Prebrano 547 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #20 dne:: četrtek, 18. avgust 2011 ura: 00:04 »

ooo dragica.... pozitivka na dveh nogah!!!!

jst sm trenutno negativka na štirih nogah in upam, da kmalu ratam kravji tepih, saj mi je vse dol padlo in ne vidim svetle prihodnosti niti 1mm od mojih oči Cry

dragica-super ženska si. škodar,ker te ne bom mela možnost v živo spoznat. lps
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 745

« Odgovori #21 dne:: četrtek, 18. avgust 2011 ura: 08:28 »

Sofi,

dej, dej, saj si tudi ti naša velika pozitivka, pa nikoli tega ne opaziš...samo preberi nazaj, kaj vse lepega/dobrega si napisala.. clap In zato vem, da boš tudi ti našla most čez to ognjeno reko..če se tako izrazim...dejmo! oki

Ni lahko, ni enostavno in včasih vse zelo moteče ali si počasi nabiram notranje moči (preko počitka, meditacije, knjig ... ), da ko pride tisti padec, se kaj hitro poberem, čeprav..včasih tudi zbeži kakšna solza ali  jok, vendar sem na to ponosna, ker se duša "čisti"..in zadiha naprej!

Skupaj bomo našli še kakšno gladko stransko pot... egocentrik

Dušica             
Prijavljen
Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.764

« Odgovori #22 dne:: četrtek, 18. avgust 2011 ura: 08:36 »

Sofi,
dej, dej, saj si tudi ti naša velika pozitivka, pa nikoli tega ne opaziš...samo preberi nazaj, kaj vse lepega/dobrega si napisala..             

Se strinjam !!! wav
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
atena
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 11

« Odgovori #23 dne:: četrtek, 18. avgust 2011 ura: 10:47 »

Zame je pa danes tak težek dan. Že ko sem se zbudila, sem se počutila, kot bi se name usedla 5 tonska žival. Najraje bi se zabubila in prespala te dni/tedne oziroma cel naslednji mesec. Kmalu se bliža prva obletnica smrti osebe, ki mi je bila izjemno draga in že spet so me začele mučiti sanje o tem, kako je umrla. Nazadnje je trajalo 14 dni, ko sem vsak dan imela iste sanje, po enemu tednu sem bila že ko rožica in se samo vegetirala. Psihično me čisto ubijejo. In sedaj so se začele ponavljati ...
Prijavljen
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 2.988

« Odgovori #24 dne:: četrtek, 18. avgust 2011 ura: 11:07 »

Atena rozicodam Obletnice smrti nam ljubih oseb so ponavadi precej stresne...takrat naše misli vrtijo film nazaj in se utapljajo v spominih...ravno tako se nam vse skupaj lahko odraža v sanjah.
Proces poslavljanja traja kar dolgo časa...eno leto je šele začetek, ko se največja bolečina umiri in se počasi sprijaznemo, da nekoga ni več z nami...
Največ, kar lahko storiš je, da se poizkušaš spominjati lepih stvari...ne razmišljaj o tem KAKO je oseba umrla, temveč o tem KAKO je živela...spominjaj se vajinih skupnih trenutkov in lepih stvari.
Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar