Kayla hoj!

Nikar bit žalostna zaradi izvidov!

Ti povem, kako je bilo pri meni:
Pri prvi psihiatrinji je blo tko, da me je sama vprašala, kaj mislim da mi je

in če ne bi takrat že 2,5 mesca aktivno sodelovala na forumu, ne bi vedela kaj mi je!! pa tud če ne bi... so what!!
diagnoza: socialna fobija+depresija
pri drugemu psihiatru, ko sem šla pod must ke, da se ne fentam in je bil dežuren, je reku, da ne rabim ad.
diagnoza: ?? (ne vem kateri je bolj premaknjen, jaz ali on?)
pri tretji, ki se je zame le zavzela, sem bila skoraj 1h not in vse zdrdrala
diagnoza: soc.fobija+depresija+tesnoba(al je bla napisana panika, ne vem več)+agorafobija (ob slednji sem se zgrozila, ker si nisem hotela priznati)
jutri grem k četrti - napišem jutri diagnozo, čeprav ne bo kej drgač, sam še bp in shiza mi manjkata!!
pri tretji sem videla diagnozo, ker sem potrebovala za ZZZS in je bilo tudi lepo natipkano, da se je dalo brati, pa tudi vedela sem, kaj bo pisalo, ker sva se pogovorjali!
za zdravnico me niti ni toliko sram, včas me prime, ko ji govorim o banalnih zadevah kot so frizanje pred vstopom v trgovino in si mislim OMG kam sm padla?!, ampak je.. ga, važn je, da svoje stanje rešujemo, se ga ne sramujemo in poskušamo pre-živeti!
sicer pa kmalu bo vsak 2. človek imel depresijo; je to kaj čudnega?! Nej!
Kayla, drži se in sj veš... zdravnik je tvoj zaveznik!!! jst sm tud nazadnje kr pred študentom govorila, k je mel prakso not. sj je človek, tko kot mi vsi, le da se tisti, ki duš.motnj ne "odobravajo", so še prekleto zadaj za psiho in sam bog ve, kaj se v njihovi psihi dogaja!!
Kayla, pomembno je, da tisto kar imaš, probaš sprejeti in uspešno zdraviti! Si pa ti na prvem mestu in tvoje počutje in ne zdravniki in njihova volja. kaj ti hočem reči? če ti kaj ne bo jasno > VPRAŠAJ, če ti kaj ni všeč > JIM POVEJ, če bi rada kaj drugače naredila > POVEJ/VPRAŠAJ/SE POZANIMAJ... Telo je tvoje, psiha je tvoja, vse je OK, dokler si na svetu, nič ni čudnega in čudaškega...za ostale naj te ne briga... in
pazi na svoj biser v sebi!!!
Lp Sofie