FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 20:24

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 23 24 25 [26]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Odvisnost od odnosov  (Prebrano 21497 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
Yang
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 318

« Odgovori #500 dne:: sreda, 03. februar 2010 ura: 13:33 »

Sem že tiho...sorči... dft001 zapriusta dft001....se grem res rajši še naprej smilt sama seb in igrat bebčka...in se iskreno opravičujem, da sem si sploh drznila kdajkol oglasit v tej temi. Bom odslej pridna in ne bom več nadlegovala poštenih in pametnih ljudi. Bom se držala navodil....pridno papala tablete, redno obiskovala psihiatra in enkrat na teden imela razgovor s psihoterapevtom....pisala pa bom v teme kjer ne bom razburjala in vznemirjala nikogar na forumu. Saj se zavedam, da vedno naredim zdraho in sranje kadar se oglasim. Tega ne naredim namenoma, samo rada bi pač tudi jaz povedala svoje mnenje, ki pa ga očitno ne znam zaradi mojega nedoraslega mozga.

Še enkrat se vsem opravičujem za nadlegovanje, se bom potrudila, da bom odslej pridna in da ne bom nikogar več jezila  dft001

Spet se mi potrjuje kako končno spet ena zanimiva tema - vir zabave in smeha - full ste dobri in face...

Kremenko, zdej pa že nehi s takimi sarkazmi nas zezat, da ne bom počil od smeha! sesmejem
« Zadnje urejanje: sreda, 03. februar 2010 ura: 13:41 od Yang » Prijavljen

You can't control how you feel, only what you do about it.
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.412

« Odgovori #501 dne:: sreda, 03. februar 2010 ura: 13:39 »

Po mojem bo kar dovolj. Lahko bi se vsaj okvirno in približno vrnili nazaj k naslovni temi.
Prijavljen

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.860

« Odgovori #502 dne:: sreda, 03. februar 2010 ura: 13:41 »

sicer mislim, da je to vse skupaj, kar je nastalo, vendarle odvisnost od odnosov.  kadim
ampak ne več v partnerskem razmerju.
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
kremenko
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 248

moja živika je manekenka in rada pozira

« Odgovori #503 dne:: sreda, 03. februar 2010 ura: 14:16 »

Kremenko, zdej pa že nehi s takimi sarkazmi nas zezat, da ne bom počil od smeha! sesmejem

Yang, iskreno sem se želela samo opravičit za nered, ki sem ga naredila, nič slabega nisem hotla s tem kar sem napisala. In absolutno nikol ni bil moj namen nobenga zezat. Pa očitno se tud opravičit ne znam.

Torej. Še enkrat...

Prosim lepo, vsem se iskreno opravičujem, da sem vas razžalila in spravila v bes in slabo voljo. Prosim, da mi oprostite, ker sem sem vmešala v debato in jo pokvarila. Lepo prosim, to je največ kar zmorem, drugače se vam ne znam in nisem sposobna opravičit...in nikakor ne želim, da bi se zaradi mene v tej temi zgodile kakršne koli težave. Prosim oprostite mi.

Kremenko
Prijavljen
Yang
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 318

« Odgovori #504 dne:: sreda, 03. februar 2010 ura: 14:24 »

Kremenko, ti pa sedaj res nis za hece... ...zdej si me pa čist razočarala, pa tako dobro ti je šlo, ko si se razjezila...  ...a moraš res bit tako dolgočasno prijazna in resna in se neki opravičevat, k s tem pa res vse pokvariš? (vsaj mene čist mine dobra volja, če to berem)
« Zadnje urejanje: sreda, 03. februar 2010 ura: 14:30 od Yang » Prijavljen

You can't control how you feel, only what you do about it.
Strani: 1 ... 23 24 25 [26]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar