FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 20:19

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: rada bi se zredila a negre  (Prebrano 250 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
koleraba
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4

« dne:: ponedeljek, 13. junij 2011 ura: 21:11 »

ali ima kdo kakšno dieto za zredite se al kakšen nasvet zelo rada bi se zredila pa negre..
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 13. junij 2011 ura: 21:21 »

Resno bom odgovorila: 1 mesec McDonaldsa.

Al pa zdele, ko se probam zrediti (pa je Mcd. predrag): vsak zjutri kofe + kifelček ali mufin

obroki malo večje porcije od običajnih

pa predvsem več tortic, sladkarij, nutele, palačink, čokolade (pol kilska),... skratka cukra+OH+škroba

pa manj stresa!  pomezik

Lp Sofie  rozicodam
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
majč
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.808

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 13. junij 2011 ura: 21:56 »

za začetek ne jest samo klerabe. se hecam Wink imaš posrečen nickname Wink

v lekarni so neki napitki za rejenje, pa vem, da tudi sanolabor prodaja neke prehrambene dodatke itd. malo se pozanimaj v lekarni pri farmacevtkah, ki tam delajo pa pri osebnem zdravniku. mislim da ima DM tudi precej take hrane. je pa res, da so takšna živila navadno nekoliko dražja.

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
majč
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.808

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 13. junij 2011 ura: 21:58 »

še to: kako pa je s tvojo ščitnico? si preverila kaj ščitnične hormone s pomočjo odvzema krvi v laboratoriju? jaz bi res zadeve začela urejati pri osebnem zdravniku.

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
koleraba
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 13. junij 2011 ura: 22:13 »

sofie na tak  način bi že šlo:) če je MC v igri mi je v veselje hehe. No resnično upam da mi rata bom malo večkrat zavila v meka. Hvala:)

Majć hehe malo za hec:) Res tega pa nisem vedla bom malo pogledala v dm in se pozanimala v lekarnah, glede ščitnice pa sem že delala teste in je na srečo vse vredu. Hvala za nasveet!:)
Prijavljen
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 474

« Odgovori #5 dne:: torek, 14. junij 2011 ura: 21:29 »

No, sicer ideja z MACom ni tako slaba, vendar če boš vsak dan tja hodila, da se zrediš boš banktrotirala pa še od tistih malih obrokov se verjetno ne boš niti najedla, kaj šele zredila.

Jaz bi raje priporočal kake res mastne suhomesne izdelke: suha salama, panceta, bržola pa to natepavaj. Probaj, zgubiti nimaš kaj. Pa nujno vodo in mleko zraven, da ne bo hemeroidov. Smiley
Prijavljen
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.056

« Odgovori #6 dne:: torek, 14. junij 2011 ura: 21:44 »

Morda je vzrok v zdravstvenih težavah. Kot je rekla Mač, preveri ščitnico. Lahko je kriva tudi depra, anksioznost, panika...ipd zadeve.
Dokler sem bila jaz taka sem imela v najboljši formi 48 kil. Ko sem premagala paniko in anksioznost (no, malo jo še imam   pomezik), sem lepa in polna kot krofek... sesmejem
Živčki so delali svoje. Čeprav sem jedla, ni šlo gor. Aja...pa še cigarete sem pustila in prešaltala na belo čokolado.  Tongue
Jej, pij in uživaj. Ne misli na kile in slabe misli, pa bo šlo gor.  oki
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar