FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 20:04

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Ali je mogoča psihoterapija pri dr. Rebolju na napotnico  (Prebrano 1793 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Koki
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 297

« dne:: ponedeljek, 28. julij 2008 ura: 20:34 »

Prvi pregled sem plačala, za psihoterapijo pa je tudi rekel, da je plačljiva. Sicer grem samoplačniško, a če bo veliko psihoterapij, bo to stalo kar nekaj denarja. Kako pogosto hodite k njemu na psihoterapije in kam in ali plačujete ali na napotnico? Kako zgleda ena individualna psihoterapija pri njem?
Prijavljen
krasendan
gost
« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 28. julij 2008 ura: 20:41 »

jz sm pri rebolju samoplačniško, sam mam enkrat na mesec, več finančno ne zmorem, če se pa ne motim ima on v begunjah na koncesijo. če ne drgač se je za pozanimat...

pozdravčk
Prijavljen
ringalori
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 112

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 28. julij 2008 ura: 21:07 »

samo vprašam, koliko je pa cena pregleda pri Rebolju? za prvo kontrolo vem, ad je dražja, samo koliko so redne kontrole? pa se ti posveti za celo uro ali ne?

lp
Prijavljen
njaja
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 20

« Odgovori #3 dne:: sreda, 30. julij 2008 ura: 12:39 »

Zanima me, če te skupinske terapije pri Rebolju potekajo na isti lokaciji kjer se nahaja Pacient in ali on sam določi  po prvem pregledu kolikokokrat, prideš na skupinsko terapijo ali se to sproti dogovarjaš?

A ti ona sam predlaga ali skupinska ali individualna terapija?

Hvala za odgovor!

LP
Prijavljen
krasendan
gost
« Odgovori #4 dne:: sreda, 30. julij 2008 ura: 12:53 »

dogovarjaš se sproti, on predlaga skupinsko terapijo ali ne!

lp

Prijavljen
987
gost
« Odgovori #5 dne:: torek, 05. avgust 2008 ura: 19:12 »

Tudi jaz hodim k njemu na psihoterapijo. Resnično lahko rečem, da sem zadovoljen z njim.

...posveti za celo uro ali ne?
Terapija traja 60 minut, razen prvič.

...on sam določi  po prvem pregledu kolikokokrat, prideš na skupinsko terapijo ali se to sproti dogovarjaš?

A ti ona sam predlaga ali skupinska ali individualna terapija?
Vse se dogovoriš sproti, kot je povedala že KD. Jaz mu recimo pustim, da mi sam določa kako pogosto pridem k njemu (zaenkrat še zmorem  Smiley ), ker menim da je tako najboljše.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar