sponge-bob
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 2
|
 |
« dne:: nedelja, 27. julij 2008 ura: 13:17 » |
|
Pozdravljeni vsi skup! Mogoče mi bo lahko kdo pomagu, z kakim nasvetom ali svojo izkušnjo. Imam velik problem v svoji glavi že kar nekaj časa saj mi manjka samozavest in odločnost še iz osnovne šole, kjer sem jo zgubil pa ne vem zakaj. Največji problem pa imam trenutno ker ne vem več kaj naj naredim, sprašujem se skor vsak dan ali sem za k psihiatru ali ne. Problem, ki se ga ne znam rešiti se je začel ko sm se upisal v šolo ob delu (naredil sm jo). Šola me je tok izčrpala da sm psihično uničeval sebe posledično pa že punco, ki je že od otroštva hitre jeze in vse kar se njej zgodi vrne. Ko sem imel izpite sem jo zaradi tega zanemarjal, to je zastopila samo videti pa je bilo, da je žalostna in ta pogled je naredil žalostnega še mene (potem pa kreganje). Pred 10 mesci sva doživela splav 9 tednov starega zarodka. misli na to, da sm za to kriv jest mi ne dajo miru in začel sem razmišljati o največji bedariji kar jo lahko naredim, samo na srečo do danes še nisem imel dobolj pomuga .Sedaj ko bi moral mali dojenček privekati na svet naju mislel na to da sva ga izgubila popolnoma vrže iz tira (ponovno keganje zaradi bedarij)Punca po eni strani hoče da prenehava, prodava stanovanje in se razideva po drugi strani pa ne more biti brez mene, ko pa je z mano se spet skregava. Vem da se imava rada razmišljava o poroki družini samo jest razmišljam spet o bedariji ki mi pravi moja glada naj jo naredim. Ne prenesem več tesnobe. Opis je čudn samo sm zelo slab pisec.. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
krasendan
gost
|
 |
« Odgovori #1 dne:: nedelja, 27. julij 2008 ura: 15:07 » |
|
hej sponge;)
lahko pa poskusita kakšno svetovanje za pare...priporočajo zavod Stik, so kao specializirani za partnerske terapije.
Če se imata rada, pomoje je vredno da poskusita popolnoma vse, da se rešita!
srečno!
in dobrodošel na forumu!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Betka
|
 |
« Odgovori #2 dne:: nedelja, 27. julij 2008 ura: 15:50 » |
|
Pozdravljen sponge-bob in dobrodošel! Že to, da si svoje težave zaupal na forumu, je veliko! Hočeš pravo rešitev, zavedaš se, da "bedarija", ki ti hodi po glavi ni nikakršen izhod. Vedno je druga alternativa in problemi so rešljivi, pa čeprav ti je neznosno hudo! Zavedaj se, da si sposoben rešiti svoje težave, prebroditi krizo in spet srečno zaživeti. Prav je, da z dekletom poiščeta strokovno pomoč. Tudi sama sem nekaj časa dvomila, ali pomoč potrebujem, dvom je bil pravzaprav strah pred tem korakom. Ampak sem ga naredila. Verjamem, da ti bo uspelo! Zaslužiš si vse najboljše!  Srečno, Betka
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
sponge-bob
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 2
|
 |
« Odgovori #3 dne:: nedelja, 27. julij 2008 ura: 19:57 » |
|
Hvala vama! Jest bi z veseljem šu do kazga da bi nama pomagu sam kako naj jo prepričam k pa temtno ne morva tud normalo komunicirat. Hoče da si iščem drugo stanovanje obnemse pa ji vidi da me ljubi pa tud sovraži. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 319
|
 |
« Odgovori #4 dne:: nedelja, 27. julij 2008 ura: 23:19 » |
|
kot pravijo u2,..i cant live with or without you,... nazalost ta stavek zelo drzi,..te razumem v kaksni situaciji si,.. pretehtaj ce je ta tvoja "bedarija" vredna da zavrzes vse kar imas, ali se trudis naprej in na to pozabis,.. vendar se mi zdi da neko vztrajanje v vez,i kjer ni prave komunikacije in kjer se govori o razdoru, ni najboljse za oba,...saj eden drugega otesnjujeta in si povzrocata trpljenje,... je pa vredno premisleka ce se splaca tako vztrajat,...verjamem da je splav zelo travmaticen dogodek (sem to dozivela tudi v nasi druzini) vendar se da it tudi cez to bolecino,..vendar s pogovori in pozitivnim misljenjem... vsekakor priporocam isto kot je napisala ze Krasendan,..terapija, pogovori,...
veliko srece ti/vama zelim,.. pa oglasi se se kaj
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
I'm not crazy, I'm just a little unwell
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.860
|
 |
« Odgovori #5 dne:: četrtek, 07. avgust 2008 ura: 00:14 » |
|
pri 29 sem se razšla s fantom, s katerim sem živela 9 let. zato sem tukaj. ker me je pokopalo.
danes ob meni spi krasen fant. tak, kot mora biti. on je 35. pa sva se našla.
ni konec vsega, ko se razideš...
najtežje se je odlepit...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
milina
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 176
|
 |
« Odgovori #6 dne:: sobota, 09. avgust 2008 ura: 13:38 » |
|
čao, 1. zaupaj punci, kaj ti hodi po mislih 2. takoj si poišči strokovno pomoč 3. takoj se pridruži skupini za samopomoč, kjerkoli že, uglavnem govori o tem, zaupaj se 4. vzemi si čas zase, ne razmišljaj o vajinem odnosu, 5. obvezno obudi svoje hobije, ni važno katere, kaj kar si rad delal, nadaljuj s tem-obvezno, tut, če se ti bo zdelo brezveze 6. splaniraj si dan u uro, v piko, kaj boš počel, zapolni si ga z aktivnostmi in se tega drži-strogo 7. preusmerjaj misli-ko ti pride temna misel, takoj preklopi npr. na opazovanje kakšnega predmeta v bilžini, npr. rože in se koncentriraj na obliko, barvo, teksturo listvo, stebla, isto lahko stroriš s čim drugim, dokler ona prejšna misel ne zgine, s tem jo izničiš 8. obvezno teci, če zmoreš, če ne delaj vjas dihalne vaje za sprostitev če se boš tega držal, bo vsak dan bolje, samo v z t r a j a j
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
OLJA
|
 |
« Odgovori #7 dne:: sobota, 09. avgust 2008 ura: 14:25 » |
|
sponge-bob Poslušaj svoje srce. Tudi jaz sem imela spontani splav ampak že v 3. mesecu po štirih letih naporov da bi zanosila. Srce se mi je trgal. Mlada sta še in še vse bo krasno. Takoj po tem splavu sem kmalu zanosila in normalno donosila hčerko ki je sedaj že stara 22 let. Ne krivi sebe za to , to te ne bo nikamor pripeljalo. Mislim da je najbolje da gresta na posvet za mlade . LP OLJA
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
OLJA
|
|
|
|