Pozdravljeni, ste se zares razpisali, niti opazil nisem druge strani.

Sam imam močnejše spolne želje od nje, njej je dovolj 1x na mesec, mi je enkrat rekla. Kaj pa naj počnem v svobodnem času enega meseca? Naj si najdem ljubico? Nisem je prevaral, kljub temu, da ona misli, da sem jo. Njej je dovolj zasačiti me z dopisovanjem s kako žensko, to je že varanje.
V zadnjem letu pa sem naredil eno generalno napako, in sicer maščevanje za njene radkape za BMW-ja, ki jih nisem hotel kupiti, kazen je bila z njene strani vzgojna: ne dam ti, drkaj si ga, kak ti meni, tak jaz tebi. To me je tako vrglo iz tira, da sem na internetu dal pod neko osrbsko stran s stiki a la
www.Ona-on oglas, da iščem stike z ženskami, zaradi druženja, kasneje morda kaj več. Še svojo sliko sem dal gor.
To so mi otroci našli, ter ji pokazali. Zahtevala je ločitev, izsiljevanje s sodiščem, policijo, njeno kolegico kriminalistko, in kaj vem še...Ta papir je kazala vsem živim, ki jih pozna. Ko mi je rekla, da se bo ločila, sem šel ven bruhat. Dva dni nisem mogel jesti. Sedaj je že nekoliko pomirjena, vendar me nonstop "jebe v glavo".
Ne bom rekel zase, da sem bil vedno cvetka, nekoč tega, daleč, sem v takih trenutkih odšel s kolegi v gostilno. Potem je hotela, da pustim vse kolege, ki se ji ne dopadejo. In na žalost sem butl to tudi napravil. Sedaj nimava nikogar. Nisva poročena, živiva v izvenzakonski skupnosti. Otroci me potrebujejo,dajem jm denar, jih inštruiram v gimnaziji, OŠ. Vse skup je en začaran krog, iz katerega ni mogoče. Kako bi zdržal brez otrok? Vse take svinjarije sem vedno poskušal pozabiti, zato sva še včasih imela kakšen dober sex. Vendar, ko se je razvilo v 1 do 2 x tedensko, sem bil SEXUALNI manijak. To še zdaj sama razlaga najinim otrokom, da sem manijak, in da mislim samo s spodnjo glavo, glih danes je bila ta izjava. Srednja hčerka je rekla: "No mama, otroci so v hiši". Otroci so drugače mišljenja, oče je slab, mama je dobra. Najbolj se bojim, da izgubim otroke. Kaj prinese ločitev, v takih primerih?
Moja krivda? Seveda bom priznal svoje napake: Premalo sem se ukvarjal z otroci, ko so bili stari tam recimo do 3., 4.. let. Tudi njej sem posvečal premalo pozornosti, samo služba, hobiji, izhodi brez nje. Ugotovil pa sem, da sem odšel vedno takrat, ko sva se hudo gledala, enostavno adijo, ali pa kar brez tega.
LP, Marjan