FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 17:06

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Ljubosumje, prosim pomoč  (Prebrano 1766 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
jazzjazz20
Sodelavka/sodelavec DAM
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 900

« Odgovori #20 dne:: ponedeljek, 17. oktober 2011 ura: 14:39 »

se strinjam s trzinko...

res ne razumem zakaj vztrajaš...a je en (potencialni) sex vreden tega??

za odnose si kriv ravno toliko, kot ona...ti vzdržuješ to s tem, da ne prekineš te bolane zveze
Prijavljen
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 474

« Odgovori #21 dne:: ponedeljek, 17. oktober 2011 ura: 18:31 »

Sicer je res, da je morda razumljivo zakaj je takšna kakeršnja je, a ti več kot nekaj stvari, ki si jih že zdavnaj ukrenil, ne moreš več nič storiti. Ne zaveda se problemov in zgleda, da tudi ne smatra svojega obnašanja kot netolerantnega in destruktivnega.

Spet... Zanimivo bi bilo slišati njeno plat zgodbe. Če so razlogi za njeno nezaupanje tudi tvoja krivda. Sicer na podlagi napisanega to ni razvidno, verjetno pa tudi ni.

Nič ni narobe, če partner vpraša po tebi s kom kaj si okvirno in te želi določen čas imeti ob sebi, ne dopušča pa ti, da del sebe ohraniš zase in za druge ljudi in ne zaupa tvoji zvestobi.

Spet... Ne trdim, da je to res. A vseeno se vprašaj, če si bil dovolj časa z njo in si ji namenil dovolj pozornosti. Saj pravim, da verjetno si, a škoditi ne more, če te se še to vprašamo.
Prijavljen
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #22 dne:: ponedeljek, 17. oktober 2011 ura: 18:36 »

SIcer pa daj malo razmisli kje si imel glavo, da si se poročil z žensko, ki želi imeti nove ratkape za/in BMW. WTF... Take stvari je smiselno hitro ugotoviti. Že samo to, da ima 800 evrov plače pa hoče radkape (LOL) je bullshit kaj šele, da jih moraš potem še ti kupiti.

Glede drkanja pa bi bilo morda res bolje... A tebi je še vedno do seksa z njo. Po vsem tem...
Prijavljen
najram93
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 5

« Odgovori #23 dne:: nedelja, 23. oktober 2011 ura: 17:48 »

Pozdravljeni, ste se zares razpisali, niti opazil nisem druge strani.  Grin
Sam imam močnejše spolne želje od nje, njej je dovolj 1x na mesec, mi je enkrat rekla. Kaj pa naj počnem v svobodnem času enega meseca? Naj si najdem ljubico? Nisem je prevaral, kljub temu, da ona misli, da sem jo. Njej je dovolj zasačiti me z dopisovanjem s kako žensko, to je že varanje. 
V zadnjem letu pa sem naredil eno generalno napako, in sicer maščevanje za njene radkape za BMW-ja, ki jih nisem hotel kupiti, kazen je bila z njene strani vzgojna: ne dam ti, drkaj si ga, kak ti meni, tak jaz tebi. To me je tako vrglo iz tira, da sem na internetu dal pod neko osrbsko stran s stiki a la www.Ona-on oglas, da iščem stike z ženskami, zaradi druženja, kasneje morda kaj več. Še svojo sliko sem dal gor.
To so mi otroci našli, ter ji pokazali. Zahtevala je ločitev, izsiljevanje s sodiščem, policijo, njeno kolegico kriminalistko, in kaj vem še...Ta papir je kazala vsem živim, ki jih pozna. Ko mi je rekla, da se bo ločila, sem šel ven bruhat. Dva dni nisem mogel jesti. Sedaj je že nekoliko pomirjena, vendar me nonstop "jebe v glavo".
Ne bom rekel zase, da sem bil vedno cvetka, nekoč tega, daleč, sem v takih trenutkih odšel s kolegi v gostilno. Potem je hotela, da pustim vse kolege, ki se ji ne dopadejo. In na žalost sem butl to tudi napravil. Sedaj nimava nikogar.  Nisva poročena, živiva v izvenzakonski skupnosti. Otroci me potrebujejo,dajem jm denar, jih inštruiram v gimnaziji, OŠ. Vse skup je en začaran krog, iz katerega ni mogoče. Kako bi zdržal brez otrok? Vse take svinjarije sem vedno poskušal pozabiti, zato sva še včasih imela kakšen dober sex. Vendar, ko se je razvilo v 1 do 2 x tedensko, sem bil SEXUALNI manijak. To še zdaj sama razlaga najinim otrokom, da sem manijak, in da mislim samo s spodnjo glavo, glih danes je bila ta izjava. Srednja hčerka je rekla: "No mama, otroci so v hiši". Otroci so drugače mišljenja, oče je slab, mama je dobra. Najbolj se bojim, da izgubim otroke. Kaj prinese ločitev, v takih primerih?
Moja krivda? Seveda bom priznal svoje napake: Premalo sem se ukvarjal z otroci, ko so bili stari tam recimo do 3., 4.. let. Tudi njej sem posvečal premalo pozornosti, samo služba, hobiji, izhodi brez nje. Ugotovil pa sem, da sem odšel vedno takrat, ko sva se hudo gledala, enostavno adijo, ali pa kar brez tega.
LP, Marjan
Prijavljen
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: nedelja, 23. oktober 2011 ura: 21:30 »

Spolnost. Glej, če njej paše manjkrat kot tebi, potem lahko počneš v prosem času ali pa z njo tudi kaj drugega, če pa te razganja je pa treba znati tudi drkati. V končni fazi v obeh ptrimeritht fizološko dosežeš isto. Predstavljaj si, da ti reče "naj ti bo, greva seksat". Ti to, da njej ne bi pasalo ne daje nobenih pomislekov. Bi lahko užival v spolnosti, če tudi ona ne? Seveda pa ona drkanje izkorišča kot nekaj kar ti prinaša bolečine, kar spet ni v redu.

Razumem, da sedaj iščeš druge ženske, toda a se ti ne zdi smiselno, da najprej s to kočnaš, ker več kot očitno naprej ne bo šlo.

Otroci. Tudi, če si se premalo ukvarjal z njimi za to še ni prepozno. Tudi v primeru ločitve imaš pravico biti v njihovi družbi in lahko jim pomagaš, če te bodo potrebovali. Oče grd, mama lepa. Otroci bodo sčasoma spoznali kaj je res in kaj je bila manipulacija s strani mame. Če pač ne bodo želeli stikov s tabo, ko bodo odrasli. Ja, shit happens. V končni fazi to, da si jim ti prispeval polovico genoma še nič ne določa glede odnosa. Še vedno so samostojne osebe v smislu, da se odločajo s katerimi ljudmi bodo imeli opravka. Če se pač zate odločijo, da ne (seveda upam, da se to ne bo zgodilo), pa so what? Priložnosti za odnose bo še veliko.

Praviš, da si jo dal na ignore, ko kaj ni bilo v redu. No, a ni bolj smiselno nesporazume reševati sproti. Predstavljaj si kaj bi se s hišo zgodilo, če ne bi njenih elementov obnavljali sproti.

V končni fazi zdaj ni pomembna ona, ker po takšnih doživetjih več kot sporazumne ločitve ne moreš pričakovati. Pa seveda ohranitev stika z otroki.

Glede ločitve ima prav, mislim da jo ti zavračaš. Čemu? V končni fazi pa tudi zaradi ona-on nima kaj ženski spolni organriti. Saj nista poročena.
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar