majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
Prispevki: 1.808
|
 |
« Odgovori #80 dne:: sreda, 22. junij 2011 ura: 14:27 » |
|
Dani, hvala. saj se trudim. ko sem se zjamrala tule, sem dobila spet mal občutka moči in energije, da sem štartala, zdaj pa se cijazim dalje. obupna sem, ampak upam, da bom speljala. moram. a se po tem kaj vidimo?  lahko bi šli kaj vkino, če vama bo s Sofie. maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #81 dne:: sreda, 22. junij 2011 ura: 14:33 » |
|
Evo majč jaz ti pošiljam velik zalogaj energije,poguma,moči,...za finiš diplomske,zmoreš ti to, zato na juriš do cilja!! Tiste ta tečne prfokse si pa tkole zamišljaj,mogoče bo delo hitreje steklo... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #82 dne:: sreda, 22. junij 2011 ura: 14:34 » |
|
 slikce mi prej ni prileplo,....saj nisi huda,če se mal pohecam,....rada bi te spraula mal v dobro voljo...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #83 dne:: sreda, 22. junij 2011 ura: 16:15 » |
|
haha, se pravi miška človeka rola in ne obratno  zanimivo  jest se tud včasih počutim mal porolano (beri: povoženo), pol pa pojamram, pa je spet boljše  hvala Suzy  maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #84 dne:: sreda, 22. junij 2011 ura: 18:57 » |
|
jst grem koj v kino - sam da vaju vidim!!!!  --------- --------- drgač pa majči, zmogla boš... to stanje je pa sam trenutna panika, da ne boš zmogla in da roki hitrejej tečejo od Bip-bip ptiča iz risanke, kjer ga lovi štorasti volk;.... če pa nau šlo, kar seveda ne verjamem, pa vseeno me lahko pokličeš in skup spacava diplomo - neki pa še vem o mtd in hja... kot sem rekla, hitremu pacanju diplomske; moja se je še kadila pri komisiji  RVM dani in majči!!!!  t.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #85 dne:: sreda, 22. junij 2011 ura: 22:02 » |
|
jst grem koj v kino - sam da vaju vidim!!!!  --------- --------- drgač pa majči, zmogla boš... to stanje je pa sam trenutna panika, da ne boš zmogla in da roki hitrejej tečejo od Bip-bip ptiča iz risanke, kjer ga lovi štorasti volk;.... če pa nau šlo, kar seveda ne verjamem, pa vseeno me lahko pokličeš in skup spacava diplomo - neki pa še vem o mtd in hja... kot sem rekla, hitremu pacanju diplomske; moja se je še kadila pri komisiji  RVM dani in majči!!!!  t. haha, pišuka si ti zabavna sofie. kaka šele boš, k boš ven iz depre  se bojim, da mi bo od smeha trebuh poču  maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #86 dne:: sreda, 22. junij 2011 ura: 23:05 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #87 dne:: sobota, 25. junij 2011 ura: 20:28 » |
|
 vsak dan jok. vsaka blesavo brezvezna stvar v odnosu z drugimi me prizadane. totalno brezvezne stvari. maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #88 dne:: nedelja, 26. junij 2011 ura: 05:04 » |
|
Majč objem,.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #89 dne:: nedelja, 26. junij 2011 ura: 08:04 » |
|
hvala, draga moja Suzy! včeraj je bil res en beden moment, ko mi je oče rekel neki grdega, ker sem polila čaj. včasih mal znori za ama totalno brez veze. in pol jok.... pa me ne bi tko prizadelo, če ne bi bla v taki koži, da me itak vse prizadane. momentalno je to tko. verjamem pa, da bo kmalu bolje.  Suzy.  cvetličarna ma spet promet, mi pa smo vsi radostni in naklonjeni  maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #90 dne:: ponedeljek, 27. junij 2011 ura: 07:09 » |
|
, ko mi je oče rekel neki grdega, ker sem polila čaj. včasih mal znori za ama totalno brez veze. in pol super oče....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #91 dne:: ponedeljek, 27. junij 2011 ura: 07:15 » |
|
Majči, v soboto je bil zgleda parentsday---> tudi pr nas smo se uiber spičl!!! Pa sem včer požrla ponos, poklicala nazaj in smo vse zgladil; ponos sm pa popapcala zato, ker ne zmorem sama bitke zdaj ko sem začela z ad in rabim podporo od vseh ... še od črva na tleh! Lp SOfie 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #92 dne:: ponedeljek, 27. junij 2011 ura: 07:38 » |
|
, ko mi je oče rekel neki grdega, ker sem polila čaj. včasih mal znori za ama totalno brez veze. in pol super oče.... lej, ne vem, kaj si s temle mislila, res ne, lahko malo razložiš, drgač pa premalo poznaš mojega očeta, da bi ga lahko po enem stavku sodla. moj oče je krasen človek, z ogromno dobrimi lastnostmi in izredno predan v odnosu do svoje velike družine, za katero pratkično živi in sam kapo mu dol, da nas je tko gor spravu kt nas je. to je prvo. drugo pa je to, da je po naturi mal kolerila in da se zato včasih vede mal neprimerno za moje pojme. tko da tok o mojem očetu lahko povem jaz, ki ga dobro poznam, ti draga Arwen, pa nimaš kle kaj sodit.  maja
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 27. junij 2011 ura: 07:42 od majč »
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #93 dne:: ponedeljek, 27. junij 2011 ura: 07:41 » |
|
Majči, v soboto je bil zgleda parentsday---> tudi pr nas smo se uiber spičl!!! Pa sem včer požrla ponos, poklicala nazaj in smo vse zgladil; ponos sm pa popapcala zato, ker ne zmorem sama bitke zdaj ko sem začela z ad in rabim podporo od vseh ... še od črva na tleh! Lp SOfie  Sofie moja zlata, pol je blo pa neki v luftu...a so tvoji tud občutljivi na vse luno/vreme/...itd. moj oče je tozadevno ful, tko da bi slor lahko rekla, da ma sam neki tistih nihanj, k bi jih lahko pripisal bipolarni, samo manj intenzivnih najbrž.  maja
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 19:40 od koklja »
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Prispevki: 745
|
 |
« Odgovori #94 dne:: četrtek, 30. junij 2011 ura: 08:59 » |
|
Majč, kakšno je sedaj pri tebi "stanje"..počutje, študij in ostalo?  Včekx se spomnem nate... Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #95 dne:: četrtek, 07. julij 2011 ura: 21:52 » |
|
Majč, kakšno je sedaj pri tebi "stanje"..počutje, študij in ostalo?  Včekx se spomnem nate... Dušica Dušica, diploma oddana, ravno prišla iz pet dnevnega dopusta na morju, se mal nahodila, naplavala, da sem malo skurila pridobljene kilograme. mislim, da je že kar dobro. sam še tečt moram začet, pa bom zadovoljna. Kar nekaj sem jokala ob večerih še, malo sem nadlegovala domače s smsi, pa ne spet prehudo. smo se malo nasmejali tudi. Veliko ljudi se je ta čas, ko me ni bilo, spomnilo name in videla sem, da me čaka ogromno dela in da nisem tako zelo sama. kljub temu, da so mi umrle sanje z bivšim fantom, ugotavljam, da imam še kar nekaj smislov, sem pa nekoliko utrujena od odnosov s fanti in dejansko malo razočarana, da na tem pdročju kljub veliki volji in poizkusi in želji zaenkrat nisem še uspela. Vrgla se bom v gibanje in delo, potem bo pa čas pokazal. če bom koga kdaj srečala ga menda bom, če pa ne, bo pa kar težko, ampak življenje bo teklo dalje, priložnostri za veselje bo najbrž še veliko. Na to upam. Kako gre tebi Dušica? Kako si zadovoljna zdaj kaj z odnosom s svojim najdražjim, sta dobro? Vsekakor ti želim, da bi bila mnogo bolj zadovoljna in srečna v odnosu, kot sem bila sama v kateremkoli doslej. Saj začewtki recimo so vedno lepi, veliko je lepih trenutkov, čas, ko se začne krešati in ko vidiš, da nekaj hudo ne štima in do tega, ko se razideš in po tem, ko se navajaš na novo situacijo, da si spet sam, pa je bolečine poln. mnogi zato skoraj nikoli ne tvegajo. Meni vsekakor tega ne more nihče očitati. Gotova pa sem, da ne bom šla v noben odnos, če ne bom čutila, da si tega zares zares želim. drži se Dušica, javi se še.  maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
noname1
|
 |
« Odgovori #96 dne:: četrtek, 07. julij 2011 ura: 23:16 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #97 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 07:47 » |
|
hei Noname. vzela sem tistega Shopenhauerja al kako se že napiše in sva se z očetom ob parih stavkih nasmejala, ker kaj tako norega lahko izdavi samo nekdo, ki je totalno asocialen in je to samo racionalizacija, da mu morda v odnosih ne uspeva. saj veš, lisica in kislo grozdje, ki ga ne doseže ter sladka limona, ki je pri roki. Resno sem se spraševala a je ta tip gej, da vidi punce tako kot jih. češ koga bi privlačila nižja rast in široki boki, če ne bi šlo za nagon po razmnoževanju. itd. o hallo. pa saj so postave fantov in punc različne, saj ima žensko telo še kaj drugega kot samo to in saj te privlači veliko zadev pri človeku ali pa te odbija.
v glavnem, kaj hitro sem odložila to knjigo in prijela v roke Paula Coelha: Veronika se odloči umreti in jo ponovno prebrala kot že pred leti in še vedno mi je všeč. To preberi Noname. super je. vsaj meni.
maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Prispevki: 745
|
 |
« Odgovori #98 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 08:43 » |
|
Majč, I come back for you! Torej, Vrgla se bom v gibanje in delo, potem bo pa čas pokazal. Ta stavek mi je  , sicer pa sem iz tvojega dolgega odg razbrala, da napreduješ in da si res življenjska oseba, ki zna sprejeti, dajati in se dobro spoprijeti z nastalo življenjsko situacijo, tako da  ker vem, kako je ostati po ddolgem času (pa je to lahko tudi leto dni!) sam...sicer pa nisi nikoli sama, tudi ko misliš, da si!  Imaš nas, imaš starše in družbo in verjamem, da je naokoli tudi kakšen "oboževalec", ki se bo v kratkem oglasil ali ti namignil..samo opazuj!  Vem in sem prepričana, tako da..obrni nov življenjski list in prepusti se toku življenja, predvsem pa..kot vedno sebi pravim DELAJ KAR TE VESELI, KREPČA IN NAVDAJA Z NOVO ENERGIJO!  Jaz sem z mojim - trenutno, v nekem lepem odnosu, sicer pa so še vedno dnevi JA dnevi NE, ko se zaradi njegovega perfekcionizma in zateženosti ali moje trme, skregava za kakšen, potem pa se hitro pobotava..največx pride on se opravičit! Kakorkoli, učiva se drug ob drugemu,..lepo pa mi je to, da oba prebirava tudi knjige/članke, kjer piše/uči o čustveni inteligenci, medsebojni komunikaciji...  To mi bo vselej koristilo, ne glede na to, če mi je on dan ali ne.. Rada bi, da opusti njegov perfekcionizem oz. to, da ga moti, če nekaj ni 100% zlikano; če ne skuham kot njegova mama; da se znebi prepričanja, da so VSI  kužki in mačke umazani itd...Jojme, ni enostavno...Kaj bi ti naredila na mojem mestu? Drugače pa, živim iz dneva v dan...  in skušam sprejeti vsako minuto, ki mi je dana, na..čim bolj lepši način..tudi solze, če je potrebno! Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #99 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 10:04 » |
|
Rada bi, da opusti njegov perfekcionizem oz. to, da ga moti, če nekaj ni 100% zlikano; če ne skuham kot njegova mama; da se znebi prepričanja, da so VSI  kužki in mačke umazani itd...Jojme, ni enostavno...Kaj bi ti naredila na mojem mestu? Če bi ga mela zlo rada bi najbrž rekla, o.k., naj mi njegova mati pokaže kako to ona zlika in če še ne bi bilo dovolj dobro, bi mu rekla, frajerju, naj si zlika sam. odvisno kaj bi on meni v odnosu dajal. če bi samo težil, bi mu že na začetku morda rekla, naj si zlika sam, samo saj veš, kako je, ko imaš nekoga res rad, narediš več kot bi svetoval drugim naj naredijo. tko da tu te razumem. ti samo sledi notranjemu občutku, če si srečna in če imaš ob njem več razlogov za žalost ali za veselje. dokler ti odnos več daje kot jemlje, dokler te ne izčrpava, se ima smisel truditi, jaz mislim. dobro mi bodi in hvala za vse lepe in prijazne misli. Dušica, smo na vezi, prav  maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|