FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 16:44

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Jutranje kretenčkanje  (Prebrano 471 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
Moop
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 87

« dne:: nedelja, 15. maj 2011 ura: 14:01 »

Čisto tako za brezveze in zabavo - ima še kdo drug izrazito slaba jutra? Meni je zjutraj včasih neskončna muka vstati, ker me primeta depresivna slaba volja in besnilo. Pa potem izgine nekje do poldneva. Ali je še kaj drugih, ki bi zjutraj najraje hodili okoli s kuhinjskim nožem in bejzbolsko masko na obrazu? Smiley
Prijavljen
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.988

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 15. maj 2011 ura: 14:20 »

Jaz   kiselnasmeh Pri meni so tudi najbolj bedna jutra, posebno stanje prebujanja, ko se "zavem" da se moram spopast z novim dnevom in me preplavijo občutki tesnobe...Vstajanje je zame vedno podvig in nanj se pripravljam, kot, da bi šla na Mont Everest. Že pred mojo anksioznostjo nisem bila "jutranji tip" človeka, temveč zaspanka....odkar sem pa padla v moj čustven labirint, bi pa jutra najraje preskočila...do večera  kiselnasmeh
Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #2 dne:: nedelja, 15. maj 2011 ura: 18:31 »

Odkar sem spremenila način prehranjevanja in ne pijem več kofeina, mi je jutranje vstanje prvič postalo lahkotno!!

Glede na to, da nisem jutranji tip človeka, in sem tudi sama vstajala kot Zombi, ter še na wc-ju skoraj zaspala, pa medtem zunaj, ko je kužka opravljala zadeve, pa med vožnjo na šiht... skratka na šihtu nisem funkcionirala do 9h!

Danes (včeraj) pa sem šla spat ob 3 zjutri, dons komot vstala ob 9h, isto 5 dni nazaj zapovrstjo (s tem da takrat nisem hodila ob 3 zjutri spat)....

Misli urejene, duša spočita - edino, v petek me je nekaj zdrmalo ampak sem v soboto ok vstala

Mi pa sedaj, ko že kak teden vstajam spočita in greva s kužko ob 5:30 ven, so tako lepa jutra, tiha in mirna, edino vlakec gre mimo, drgač pa tak spokoj in svežina .... prav obožujem jutra (in to jst??!! nekoč slavna zvezdica zaspanka  sesmejem )
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.430

« Odgovori #3 dne:: nedelja, 15. maj 2011 ura: 18:53 »

ko sem bila v najhujšem dreku so bila jutra boleča in moreča, popoldnevi in večeri pa balzam, za jutranje bolečine.
Zdaj so mi jutra OK, samo noge so pa težke kot cement, se mi zdi, da jih ne morem premaknit, ampak je treba it v službo kiselnasmeh
Prijavljen
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.056

« Odgovori #4 dne:: nedelja, 15. maj 2011 ura: 22:03 »

Citiraj
Ali je še kaj drugih, ki bi zjutraj najraje hodili okoli s kuhinjskim nožem in bejzbolsko masko na obrazu?

sesmejem Kako te razumem. Kakšno jutro sem tudi sama taka. Kar tako, brez veze.
Mislim, da je to od depre in nič drugega. Me pa pomiri in razoroži, če me kdo pripravi do smeha. Sicer pa sem takrat super aktivna. Po hiši letim ko nora in do dvanajste je vse pošlihtano. Sem se naučila jezo in bes uporabiti za koristne stvari.
Marsikateri dan pa ne bi niti vstala. No, pretiravam...vstala bi, spila kavo in spet legla.  pomezik
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 327

« Odgovori #5 dne:: nedelja, 15. maj 2011 ura: 23:00 »

Jst normalno kadar morm it na fax, ob običajnih dneh se tok ne morm zbudit pa budilko petkrat dam na dremež, kadar so pa kaki taki posebni dnevi, ko imam dejansko kakšne načrte, ki me motivirajo, potem pa vstanem še prej preden sploh prvič zazvoni budilka pa nism nikol nč zaspana, četud spim čist mal. Je pa res, da se mi kadar mam zju3 več časa, bolj mudi na bus(in ga ponavad glih za glih še ujamem) in obratno kadar se zbudim tik pred zdajci kiselnasmeh
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar