ojla, malo zamujam z mojimi odgovori

ko sem jaz prvič šla dol z AD, nisem čutila nič...nič da bi se slabše počutila ali kaj podobnega...par dni nazaj sem pozabila tablet spit in pomoje da je blo telo kak dan in pol brez tbl in vam povem, da se mi je vrtelo na en tak čudn način

uglavnem še vedno sem na 60 mg in zdi se mi da je fajn in da ne bom šla na 90mg...še vedno me je stah, sam je res nepotreben...šla sem do drugega psihiatra in vključuje tudi psihoterapijo (v pondelk mam 1.rundo-da vidmo kak to zgleda)...zakaj se mi zdi da mi je fajn? ker me glava ne boli juhejjjjjjjjj

umetne solze niso pomagale, sem pa začela nosit očala, ki imajo 0,25 deoptrije in malo cilindra...ne morm vrjet!!!!! no, jutri imam tudi nevrologa...da vidmo kaj bo rekel...
imam pa eno težavico...za 2 dni bom šla v tujino in tako me je strah...tam mi je ful fajn, sam ko sem bila tam nazadnje sem imela trebuušno gripo (bruhanje,, driskanje, tresenje, paničnne napade), da sem mogla na urgenco, da so mi dal infuzijo...od takrat (to je blo vveč kot 1 leto nazaj) nisem več šla...zdej me je pa strah, kaj če se ponovi-ta panični napad...nikakor ne morem uživati,biti sproščena ob misli da grem sorodnike pogledat in da se bom fajn mela...ne vem kak naj se znebim teh misli...panični napad se mi vedno zgodi preden grem spat, ko se uležem, ko sem utrujena-pa ne vsako noč-ampak strah je ostal in vsakič ko grem spat, se vprašam, ali bo danes panični napad...ali se to še komu zgodi? kako naj to odstranim? ne vem če mi stavki ki si jih govorim (nič ne bo) pomagajo.
Limonca, ti kar pejd v šolo...nekatere šole so tako lahke (izredno), sam ne redna šola ki ima izredno-no sej tud te znajo bit lahke sam so pa lažje druge šole ki izvajajo samo izredno...vem iz izkušenj, saj sem v eni taki ustanovi delala...folk je tle z lahkoto vse naredil...čim več se pogovarjaj z folkom in probaj se nasmejat čim več...ne misli na to da si lahko depresivna...oglej si The secret...če te pa zagrabi anksioznost...tle pa ti ne znam pomagat ker mam jz tud to težavo

uglavnem hvala vsem za pogovorček in nasvete...zelo sem jih vesela