FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 16:34

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: joj, ti tableti...  (Prebrano 1018 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
toja
Expert
Prisotni Prisotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.858

« Odgovori #20 dne:: četrtek, 30. junij 2011 ura: 12:15 »

Js z AD-ji postopoma prekinjam in mislm da brez kakršne koli pomoči dohtarjeu mi gre na bolje res pa je da ko nastopi kriza ....

ne ne ne

Dobro premisli Limonca....zdaj greš spet v šolo...boš zmogla... pomisli

Če so odgovori DA...potem ti želim vse dobro.... rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 267

« Odgovori #21 dne:: četrtek, 30. junij 2011 ura: 12:16 »

toja če mi nebo ratalo bom šla vsekakor nazai na AD pa kak Persen če vzamem me pomiri
Prijavljen
toja
Expert
Prisotni Prisotni

« Odgovori #22 dne:: četrtek, 30. junij 2011 ura: 13:30 »

oki rozicodam
Prijavljen

mucmuc
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 11

« Odgovori #23 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 08:21 »

ojla, malo zamujam z mojimi odgovori  Sad

ko sem jaz prvič šla dol z AD, nisem čutila nič...nič da bi se slabše počutila ali kaj podobnega...par dni nazaj sem pozabila tablet spit in pomoje da je blo telo kak dan in pol brez tbl in vam povem, da se mi je vrtelo na en tak čudn način  Shocked

uglavnem še vedno sem na 60 mg in zdi se mi da je fajn in da ne bom šla na 90mg...še vedno  me je stah, sam je res nepotreben...šla sem do drugega psihiatra in vključuje tudi psihoterapijo (v pondelk mam 1.rundo-da vidmo kak to zgleda)...zakaj se mi zdi da mi je fajn? ker me glava ne boli juhejjjjjjjjj  Grin umetne solze niso pomagale, sem pa začela nosit očala, ki imajo 0,25 deoptrije in malo cilindra...ne morm vrjet!!!!! no, jutri imam tudi nevrologa...da vidmo kaj bo rekel...

imam pa eno težavico...za 2 dni bom šla v tujino in tako me je strah...tam mi je ful fajn, sam ko sem bila tam nazadnje sem imela trebuušno gripo (bruhanje,, driskanje, tresenje, paničnne napade), da sem mogla na urgenco, da so mi dal  infuzijo...od takrat (to je blo vveč kot 1 leto nazaj) nisem več šla...zdej me je pa strah, kaj če se ponovi-ta panični napad...nikakor ne morem uživati,biti sproščena ob misli da grem sorodnike pogledat in da se bom fajn mela...ne vem kak naj se znebim teh misli...panični napad se mi vedno zgodi preden grem spat, ko se uležem, ko sem utrujena-pa ne vsako noč-ampak strah je ostal in vsakič ko grem spat, se vprašam, ali bo danes panični napad...ali se to še komu zgodi? kako naj to odstranim? ne vem če mi stavki ki si jih govorim (nič ne bo) pomagajo.

Limonca, ti kar pejd v šolo...nekatere šole so tako lahke (izredno), sam ne redna šola ki ima izredno-no sej tud te znajo bit lahke sam so pa lažje druge šole ki izvajajo samo izredno...vem iz izkušenj, saj sem v eni taki ustanovi delala...folk je tle z lahkoto vse naredil...čim več se pogovarjaj z folkom in probaj se nasmejat čim več...ne misli na to da si lahko depresivna...oglej si The secret...če te pa zagrabi anksioznost...tle pa ti ne znam pomagat ker mam jz tud to težavo  Sad

uglavnem hvala vsem za pogovorček in nasvete...zelo sem jih vesela  rozicodam
Prijavljen
toja
Expert
Prisotni Prisotni

« Odgovori #24 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 08:55 »

Super si, da so se ti določene stvari uredile... rozicodam

Ti kar pridno vztrajaj, ker sama vidiš, da ti gre na bolje... clap

Tudi terapija ti bo pomagala in bo stvar še boljša... oki

Naj te ne bo strah it v tujino...lej lani se je pač to zgodilo, kje pa piše, da se bo letos tudi,
verjetno ni bilo od psihe temveš kakšna viroza.
Enkrat sem prebrala v enem od postov tole..." ne povijaj si glave,dokler si je ne razbiješ"...mi je zelo všeč in še kako drži.

Glede tvojih misli pa tole...poskusi zvečer s kakšnim sproščanjem, preusmerjanjem misli, poslušanjem kakšne umirjene glasbe in se ne sprašuj, če bo panika prišla ali ne....s tem si jo samo prikličeš  pomezik

Želim ti lepo nadaljevanje... rozicodam
Prijavljen

Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.764

« Odgovori #25 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 08:56 »

Seveda bomo zmogli,js se vam morm prou res zahvalit usem , ker če nebi na ta forum pršla pa če nebi spoznala vas bi mi bilo zelo težko.

Z vašo pomočjo in malo moje malenkosti mi je dalo vedeti da zmorem,da se vse da če se hoče,in da depra in anksa nimata kej početi v mojem življenu že 5 let živita na moj račun če jima zaračunam bosta pa mogoče le odšle nekam kjer bo ceneje  pomezik

Hvala Vam  rozicodam
Limonca,seveda zmoreš,....kjer je volja je tudi pot rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #26 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 14:27 »

Limonca, ti kar pejd v šolo...nekatere šole so tako lahke (izredno), sam ne redna šola ki ima izredno-no sej tud te znajo bit lahke sam so pa lažje druge šole ki izvajajo samo izredno...vem iz izkušenj, saj sem v eni taki ustanovi delala...folk je tle z lahkoto vse naredil...čim več se pogovarjaj z folkom in probaj se nasmejat čim več...ne misli na to da si lahko depresivna...oglej si The secret...če te pa zagrabi anksioznost...tle pa ti ne znam pomagat ker mam jz tud to težavo  Sad

Ja js bom šla v šolo (srednja friezrska v Lj) letos so uvedli poleg rednega tudi izredni študij.Oktobra se začne,tko da mi bo laži k se bom duma učila lepo zunaj na sončku ob kavici.Okoli 3x na teden po 5 ali pa 8 ur nevem še bom pa mela prakso v salonu in upam da bom pregnala depro in panične ker hočm bit skoncentrirana na delo in use.Pa se mi zdi da bi bilo za mene in moje počutje bolje da dam ljubezen na stran ker mi zadne čase to prinaša slabo počutje ker samo razmišljam o kakšnem prepiru ki je nastau pa fant je lubusumn zelo pa tko no...
Prijavljen
mucmuc
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 11

« Odgovori #27 dne:: četrtek, 07. julij 2011 ura: 11:12 »

Super si, da so se ti določene stvari uredile... rozicodam
Ti kar pridno vztrajaj, ker sama vidiš, da ti gre na bolje... clap

mogoče sem pa bila prehitra...spet me glava boli...nevrolog samo da je videl, da piše na izvidu ct glave-normalen izvid, je rekel: "Naj vam psihiater pomaga, jaz vam ne morem!" WTF...tole naše zdravstvo je v KURCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Angry

tok sm že tečna od teh glavobolov k so vsak dan  Cry
Prijavljen
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #28 dne:: četrtek, 07. julij 2011 ura: 11:27 »

mucmuc meni je pa psihiater reku da mi ni več pomoči naj hodim na sprehode in jem zdravo dobesedno nevem ali naj  jok ali  sesmejem ker po eni strani mi je res smešno, tako DIPLOMIRANI pa neki se skos kregajo kake plače imajo paciente pa kr pošilajo dam pa si sam pomagaj..

Še tistih 500 al 600€ si ne zaslužjo  013
Prijavljen
toja
Expert
Prisotni Prisotni

« Odgovori #29 dne:: četrtek, 07. julij 2011 ura: 11:37 »

Mucmuc...koga pa v tem vremenu ne boli glava, potem nam pa še psiha zateži, pa smo tam.
Glej nevrolog te je pomiril, ko ti je tako povedal...torej ni s tvojo glavo nič narobe, kar se tiče
nevrologa....psihiater ti pa bo pomagal....verjemi, predvsem pa veliko ti sama...zdaj še lažje,
ko veš od česa glavobol... oki
Prijavljen

Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar