Kljub temu, da se počutim dobro, pa se zavedam, da moji problemi ostajajo in mi še vedno zelo otežujejo živlenje.
To pa so, da še vedno neprestano bežim stran od težav in odgovornosti, da imam precej slabo samopodobo, občutek manjvrednosti, strah me je izražat svoje mnenje, nimam zaupanja vase, neprestano se zatekam v domišljiski svet, med ljudmi se velikokrat pretvarjam da sem nekaj kar nisem, ker se mi zdi, da me ne bi sprejeli take kot sem...
Prebrala sem tvojo zgodbo in vidim, da imaš veliko željo in voljo po izboljšanju, ugotovila si, da ti AD
nekako pomagajo, ostajajo pa še nerazrešeni problemi, ki pa so vzrok za tvoje težave.
Vidim, da nisi imela preveč uspeha pri psihologih, morda bi bil zate bolj primeren psihoterapevt,
s katerim bi skupaj začrtala pot kako urediti določene stvari.
Tudi jaz sem že nekaj časa na AD in dokler sem jih samo uživala so se odstranili samo fizični simptomi, ko pa sem začela s terapevtom razreševat težave, mi gre na bolje...lahko rečem, da sem
naredila ogromno in tudi počutje je zdaj super...lažje mi gre.
Predlagala bi ti, da se obrneš SIP, kjer je več terapevtov in imaš uvodni razgovor zastonj, kasneje
pa se lahko odločiš ali želiš nadaljevati ali ne...je žal plačljivo, vendar se pozanimaj kako je s terapijo za študente...
www.psihoterapija-institut.siUpam, da boš zadovoljna ...