FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 16:22

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: REGRESIJA  (Prebrano 650 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
memi
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 57

« dne:: sreda, 04. maj 2011 ura: 19:22 »

Lep pozdrav,
mene pa zanima ali ima kdo izkušnje z regresijo?...vsakršne informacije bi mi prišle prav

za vse ki še nikoli niste slišali za regresijo:

http://alenka.merhar.si/kaj-je-regresija/

Zanima me tudi kakšna je razlika med hipnoterapijo in regresijo?
Hvala
Prijavljen
masi
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.271

moja mačkonka Opa

« Odgovori #1 dne:: sreda, 04. maj 2011 ura: 22:03 »

osebe, ki imamo depresivne in ali anksiozne motnje se alternativnih metod zdravljenje poslužujemo samo ob vedenju našega zdravnika-psihiatra. Regresija absolutno ni primerna za naše motnje.
Prijavljen

Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni
(O.Wilde)
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 05. maj 2011 ura: 06:49 »

mene pa zanima ali ima kdo izkušnje z regresijo?...

jaz... meni je bila super zadeva (čeprav se mi zdi, da ni bila tisto, kar ti iščeš - nisem "pogrevala" čustev, samo par dejstev sem razčistila s sabo...)
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
memi
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 05. maj 2011 ura: 18:33 »

Pri kom si pa bila Arwen in koliko si plačevala?kako dolgo si hodila?...

Maši, jaz sem gledala polnočni klub ko je bilo o regresiji in so povdarili ravno to, da se s to metodo najbolje zdravi depresija...
Prijavljen
masi
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.271

moja mačkonka Opa

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 05. maj 2011 ura: 21:24 »

Pri kom si pa bila Arwen in koliko si plačevala?kako dolgo si hodila?...

Maši, jaz sem gledala polnočni klub ko je bilo o regresiji in so povdarili ravno to, da se s to metodo najbolje zdravi depresija...

...in kdo je to poudaril?-namreč nisem gledala.
Prijavljen

Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni
(O.Wilde)
memi
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: petek, 06. maj 2011 ura: 10:34 »

poglej si maši, boš najbolje vidlea sama:

http://tvslo.si/predvajaj/vrnitev-v-preteklost/ava2.45024371/00:00:29/0:0:0/
Prijavljen
Ajla
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 153

« Odgovori #6 dne:: četrtek, 26. maj 2011 ura: 07:39 »

Živ!

Bom nadaljevala kar tukaj, da ne odpiram nove teme, ker se mi zdi, da bi pasalo sem  Smiley

Zadeva je namreč taka, da se do svojega nekje 13-ega leta ne spomnim nič oz. je ostalo nekaj drobcev, večinoma neprijetnih spominov. Posledica? Vsakodnevno prepiranje staršev, dretje, znašanje krivde na mene, selitev, ortopedske zdravstvene težave, ki so se vlekle nekje 7 let ( bolnice, terapije, operacije), odsotnost iz osnovne šole 1 leto, kasneje huda manipulacija s strani obeh staršev.

Preden sem ugotovila, da se spopadam z depresijo sem večkrat rekla mami, da sem prepričana v nekaj...da se mi je moglo v življenju nekaj hudega zgoditi, ne vem kdaj, zakaj, kaj je bilo. Totalni blank.

Sprašujem se, če je to na "nespomin" določenega obdobja v mojem življenju povezan z vsem tem kar sem preživela, pretrpela kot otrok. Tudi na terapiji sem zadnjič prišla v slepo ulico, saj se ničesar ne spomnim in...težko je, v glavnem. Sad

Zelo močno bi želela obuditi leta, ki so "zaspala", saj vem, da bi mi pomagalo pri moji terapiji. Ima kdo podobno izkušnjo in je reševal zadeve z regresijo?

Lp, A
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar