Živ!
Bom nadaljevala kar tukaj, da ne odpiram nove teme, ker se mi zdi, da bi pasalo sem

Zadeva je namreč taka, da se do svojega nekje 13-ega leta ne spomnim nič oz. je ostalo nekaj drobcev, večinoma neprijetnih spominov. Posledica? Vsakodnevno prepiranje staršev, dretje, znašanje krivde na mene, selitev, ortopedske zdravstvene težave, ki so se vlekle nekje 7 let ( bolnice, terapije, operacije), odsotnost iz osnovne šole 1 leto, kasneje huda manipulacija s strani obeh staršev.
Preden sem ugotovila, da se spopadam z depresijo sem večkrat rekla mami, da sem prepričana v nekaj...da se mi je moglo v življenju nekaj hudega zgoditi, ne vem kdaj, zakaj, kaj je bilo. Totalni blank.
Sprašujem se, če je to na "nespomin" določenega obdobja v mojem življenju povezan z vsem tem kar sem preživela, pretrpela kot otrok. Tudi na terapiji sem zadnjič prišla v slepo ulico, saj se ničesar ne spomnim in...težko je, v glavnem.

Zelo močno bi želela obuditi leta, ki so "zaspala", saj vem, da bi mi pomagalo pri moji terapiji. Ima kdo podobno izkušnjo in je reševal zadeve z regresijo?
Lp, A