FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 16:17

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Nesrečna  (Prebrano 1258 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
nezh.
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 9

« Odgovori #20 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 21:47 »

porezala sem se. in sedaj se počutim še slabše. spet. na jok mi gre pa ne morem jokati. najraje bi pojedla vse tablete kar jih mam in šla spat. upam da za vedno.
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #21 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 21:59 »

veš, jst sm bla tud včer na tem, da bi kr šla, pa predvčerajšnjim tudi, pa dva dni nazaj.......... pa veš kaj me je zadržalo?

forumček!

ne bi še ti malo počakala, premislila, vdihnila in se pomirila?
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #22 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 22:00 »

kaj pa te je spravlo v tako stanje? dogodek,....
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #23 dne:: ponedeljek, 11. julij 2011 ura: 06:36 »

sem brez antidepresivov.

mar nimaš cipralexa?  unsure
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: ponedeljek, 11. julij 2011 ura: 17:33 »

nezh. upam, da se javiš in kaj več poveš, da ti lahko tudi mi kaj več svetujemo!

glede ad sm te pa tudi že jaz hotela vprašati, kako to, da jih nimaš? je zmanjkalo, si nehala,...?

lp Sofie  rozicodam
Prijavljen

majč
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.808

« Odgovori #25 dne:: ponedeljek, 11. julij 2011 ura: 23:11 »

če se da skušaj reševati zadeve ambulantno (prideš greš sistem) in z veliko opore tu na tem forumu, pa domačih, prijateljev, ki jim zaupaš itd. bolnica je za moje pojme skrajna varianta, ko izbiraš med tem a boš še zmogla preživeti in se ohraniti al ne - če si res zlo suicidialna. drugače bi pa vsakomur svetovala, da poišče oporo v skupnoati.

Sofie, tisto praznino in da ne čutiš ipd., kar si opisovala v neki drugi temi, to je stvar serotonina, globoke depresije in tega, kar se ti dozgaja v okviru težav v duševnem zdravju in vedi: TO VEDNO MINE. Sicer pa si neverjetna in dragocena, poglej se tu v tej temi. te je človek vesel.
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar