Povsem znano. Se strinjam in razumem. Saj nihče ne trdi, da ženska išče pri tipu samo to, da jo rajca. Samo, če tega ni, potem pa tudi ne moreta biti kaj več, kot prijatelja, je tako? No prav te vrline, ki jih opisuješ: recimo, da on tebe vodi, da ima neko karizmo. Čisto, kot primer. Pač vse kar si navedla mora biti, vendar mora biti pa tudi dedec, da si lahko z njim kaj več kot prijateljica.
Pa upam, da si se šalila s prvim stavkom, ker čene pa res tumač.
normalno, da te zezam s prvim stavkom, čeprav je v vsaki šali kanček resnice, pravijo.

kaj pa je to rajcat v tem tvojem primeru? ker meni rajcat pomeni kot da pripravljanje na spolni odnos al kako? in ne, to punce sploh ne vemo, kako tip dela, ker ga prvo spoznamo, se zanj odločimo in smo z njim, pol gremo šele z njim v posteljo, npr. če ene bejbe rabijo, da tip fake-a in igra mojstra zapeljevalca je pa to njihov problem. meni grejo tipi, ki flirtajo z vsako punco, ki pride mimo, pošteno na jetra. taki slinasti tipi mi tudi mal ne potegnejo. mene recimo potegne tip, ki ma eno svojo osebno držo, pa ki ma podstrešje v glavi zlo dobro in v redu pošlihtano. ki mi je v osnovi o.k.. to me pritegne, da se pogovarjam, pol pa vse samo steče, če je obojestransko seveda. ampak osnova je pa to, da ma notranjo držo, da ma svoj jaz, da ve, kaj hoče in da je načelen. to mi je všeč pri tipu kot tipu, pomembno je pa tud to, da me kot človek pritegne, da mi je všeč njegov način razmišljanja, pogled na ljudi. pa da je dober kot človek. da ni en skret od človeka, ki bi grdo in podcenjujoče ravnal z ljudmi, pa da je pošten. men te lastnmosti zlo veliko odtehtajo.
ampak tko je pri meni, vsak ma pa čisto svojo lestvico vrednot in prioritet.
maja