FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 16:02

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ko ljubezen premaga razum.. :(  (Prebrano 735 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
sunshine90
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4

« dne:: petek, 22. april 2011 ura: 20:48 »

Pozdravljeni..

Na vse vas se obračam z željo, da mi pomagate, ker sama ne vem več naprej... Jaz se bom kar razpisala, da boste vedeli kaj in kako je in mi mogoče pomagali...

Stara sem 22 let, v teh 22ih letih sem dala že skozi ogromno hudega in težkega, otroštva, ljubezni in vsega tega kar spada zraven nisem poznala, v vsakem sem se trudila najti le najboljše, ker sem vedno verjela da dobri ljudje še obstajajo...

in po vseh neuspelih zvezah, sem spoznala njega... ki se mi je zdel drugačen od drugih, ki je bil nekaj posebnega... ki je obljubljal da je drugačen od drugih, ki je rekel da je iskren, da ve ljubiti... po enem letu prijateljevanja je vez med nama postajala vedno močnejša, in postala sva par.. leto dni zveze, sedaj teče 10 mesecev najinega skupnega življenja... vedel je kaka sem, da sem čustven človek, da mi največ pomeni iskrenost, da ne maram laži, da sem nesreče v življenju imela že več kot dovolj, in da ne rabim še ene... vedel je, a kljub temu vstopil v zvezo z mano.. ljubezni med nama je bilo več kot dovolj, skupaj sma se imela krasno, bila sva kon dva sončeka...  vse dokler nisem našla na njegovem telefonu sms-ov njegovi prijateljici, v katero je bil prej zaljubljen kar 2 leti.. kako rad da jo ima, da jo pogreša... šok, tema... je rekel da je to zgolj sms, brez kakršnekoli vrednosti, in obljubil je da se bo to nehalo... po sms-ih se je res končalo, nadaljevalo se je preko e-mailov... spet, ista zgodba... da je zgolj mail brez vrednosti... in obljube da ne bo več... minilo je kaka 2 mesca dni, pride domov iz službe, reče da je bilo vse ok, da je bil priden in da ni delal nič česar nebi smel.. po večerji sva odšla gledat sms, nakar dobi sms sporočilo od meni neznane osebe, baje njegova prijateljica, da je komaj sedaj doma in da naj le pride k njej, da komaj čaka... najprej mi je hotel natveziti laž, češ da se je zmotla in ni mislila poslat njemu, nakar mi je priznal da ji je res pisal on, ampak da ni blo nič takega.. a poslano sporočilo je zbrisal.. strlo me je do konca, želela sem konec.. ni mi pustil oditi, in spet obljube da se bo spremenil, da me noče izgubiti... pred kakim mescem dni so se spet pojavili e-maili osebi, ki sem jo prej omenila na začetku...

kadarkoli se hočem pogovorit, je ves trud za brezveze, ne posluša me kaj mu govorim, vidi samo svoje... a ko mu rečem da v naju ne vidim prihodnosti, da je bilo vseh laži preveč, mi odgovori da on ni kriv za to, kar so meni naredili drugi, in da ne ve zakaj zdaj mora on plačevati njihove napake... da se on trudi za mene, ampak da jaz tega ne vidim in ne znam ceniti, da ga ne razumem...

Je res problem v meni? trudim se za njega, velikokrat mu kar tako kaj podarim, samo da ve da je zame pomemben in kako rada ga imam, nudim mu pozornost,... občutek, da nisi ljubljen je nekaj najhujšega, in za nič ne svetu si ne želim da bi ga imel on...

jaz izhoda več ne najdem...
Prijavljen
Libby
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 423

Hrabra miška

« Odgovori #1 dne:: petek, 22. april 2011 ura: 21:09 »

Punca, zadosti pametna si, da veš, kam pes taco moli.
Imam podobno izkušnjo in lahko ti zagotovim, da prej kot pustiš tako osebo za sabo, prej se boš zavedela, da si vredna veliko več, kot sedaj dobivaš. Razumem vso bolečino, ves strah pred osamljenostjo in zapuščenostjo, vendar se ti ni potrebno poniževati in sprejemati tako ravnanje od njega. Vredna si boljšega in to boš tudi dobila. Seveda se boš morala potruditi, da se boš naučila postavljati meje in poskrbeti zase, ampak jaz verjamem, da ti bo uspelo! Pogumno sonček mali  wav wav
Prijavljen

Let's run away and live in the woods.
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 4.533

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #2 dne:: petek, 22. april 2011 ura: 21:10 »

Nekateri so žal takšni, da niso iskreni, da rabijo pozornost večih žensk, da hranijo svoj ego.

Problem je v njem in ne v tebi.
Življenje ob taki osebi te lahko pripelje v stalno tesnobo, panične napade ...
Nikoli ne veš pri čem si in vedno dvomiš in se žreš.
In vedno boš v njegovih očeh KRIVA ti ... ali pa DRUGI LJUDJE ...  kiselnasmeh

Citiraj
trudim se za njega, velikokrat mu kar tako kaj podarim, samo da ve da je zame pomemben in kako rada ga imam, nudim mu pozornost,... občutek, da nisi ljubljen je nekaj najhujšega, in za nič ne svetu si ne želim da bi ga imel on...
Dokler iščeš občutek svoje vrednosti v tem, da si ljubljen od drugega si na milost prepuščen volji drugega ... strah te je da se veza konča ...
Razvijaj ljubezen do same sebe, samospoštovanje!
Razmisli kaj TI v vezi potrebuješ, kaj so tvoje vrednote v partnerstvu ... in sledi temu.
Biti iskren in pošten je vrlina ... zelo pomembna za trdno in varno partnerstvo.

Iz lastne izkušnje povem:
kdor je že lagal, kdor se spreneveda, kdor skriva pred teboj smse ... BO TAK OSTAL TUDI NAPREJ!
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
toja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.858

« Odgovori #3 dne:: petek, 22. april 2011 ura: 22:19 »

Sunshine... rozicodam

Po prebranem čutim, da si sicer zelo navezana nanj, ti misliš resno, vendar pa on pri tebi uživa, še
bolj pa mu odgovarja "malo drugačno uživanje".
Dovolj si stara, da dobro razmisliš kako v taki zvezi živet, ko boš vedno v dvomih in strahu,
kaj pa če...kje je...kdaj pride...po moje to ni zdrava zveza.

Verjemi mi, da tega ne govorim na pamet, temveč iz izkušnje, kajti sama sem dala podobne
stvari skozi..s to razliko, da sem bila  že poročena z dvema malima otrokoma, ki sta bila nanj zelo
navezana in takrat sem sebe "reskirala" zaradi otrok  in zapadla v težavo, ki jo še danes rešujem.

Zavedaj se tega, da tvoje življenje ne bo nikdar mirno in kot pravijo...kogar kača piči,
se še zvite vrvi boji...
oki

Se popolnoma strinjam z mojima predhodnicama.

Sunshine...dobro premisli, preden mu boš naslednjič oprostila in zavedaj se, da so na svetu še fantje, ki so pošteni in znajo cenit vse, kar jim je dano... oki
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
sunshine90
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: sobota, 23. april 2011 ura: 09:23 »

Libby, Aslan, Toja, hvala Vam za odgovore...  rozicodam

Očitno res moram vstran od vsega tega, ker me uničuje..  jok žal mi je za vse kar sva imela skupnega, kar sva si skupaj ustvarila, vendar od spominov se ne more živeti...    closedeyes ne razumem samo, kako mu je po vsemu temu lahko tako vseeno...  Sad

Prijavljen
Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.764

« Odgovori #5 dne:: sobota, 23. april 2011 ura: 09:32 »

SUNSHINE to so pa moški,ki jim je mar samo za svoje zadovoljstvo in srečo,...
Zaslužiš si spoštovanja,ljubezni,iskrenosti poln odnos ali vezo z moškim,zato ukrepaj zdaj
ko še lahko in mu dokaži,da zmoreš,....
Drži se rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
sunshine90
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: ponedeljek, 25. april 2011 ura: 08:35 »

Ja, očitno je to res ja...

Moja odločitev je padla, sedaj se selim nazaj domov, vstran od njega... lahko si predstavljate da spet padajo obljube, in zahvala gre Vam, da ste mi s svojimi nasveti in odgovori pomagali, saj vedno ko sem tik pred tem da bi mu spet oprostila se spomnim na Vas!  rozicodam Hvala Vam še enkrat, čeprav zdaj najhujše šele pride...  jok
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.866

« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 25. april 2011 ura: 08:49 »

Najhuje je živeti v dvomih, strahu, prevarah in pričakovanju kaj bo. Bolelo bo, a bo minilo. Mlada si še, in vse imaš pred sabo. Še obstajajo moški, ki so pošteni in vredni tvojega zaupanja. Pogumno v življenje.  rozicodam
Prijavljen

alexx Afro 
tiranozaver
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 238

« Odgovori #8 dne:: ponedeljek, 25. april 2011 ura: 09:17 »

Citiraj iz: sunshine90 link=topic=8183.msg210070#msg210070
Hvala Vam še enkrat, čeprav zdaj najhujše šele pride...  jok
Ne pozabi, da bo po najhujšem prišlo najlepše.
Prijavljen
Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.764

« Odgovori #9 dne:: ponedeljek, 25. april 2011 ura: 10:36 »

Sunshine bravo za tvoj korak naprej,....ko ti bo hudo pa piši na forum,...tukaj smo,skupaj močnejši rozicodam rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
sunshine90
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #10 dne:: torek, 26. april 2011 ura: 15:50 »

Hvala vsem da mi pomagate, čeprav me ne poznate!  rozicodam rozicodam

moji dnevi pa trenutno potekajo tako:zbudim se v solzah in zaspim v solzah, bolečina me razjeda, vsi upi so zbledeli... pa še zdaj ta dež, da je le še vse bolj hudo.. doma me vse spominja na njega, čeprav imam zelo urejeno sobico, se mi zdaj zdi tako temna, prazna...  jok trudim se priti iz minute v minuto, vendar že vsaka sekunda traja celo večnost... kako me je lahko tako izkoristil? zakaj? vse kar sem delala je le to, da sem ga ljubila iz vsega srca...  Sad
Prijavljen
Baysha
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 127

« Odgovori #11 dne:: torek, 26. april 2011 ura: 18:18 »

Najprej čestitke k tvoji pogumni odločitvi in pomembnem koraku za tvojo LEPŠO prihodnost rozicodam

Glej, tudi jaz sem se spraševala zakaj me je moj bivši izkoristil, izigral itd.? Ko zdaj gledam za nazaj vidim, da se z nekaterimi vprašanji preprosto preveč obremenjujemo, ker nanje verjetno ni pravega odgovora. Tvoj je tak kot je, verjetno se niti ne zaveda kaj dosti svojih preteklih, sedanjih dejanj...takšno življenje pozna in ga pelje naprej, ne zavedoč se, da te je ob tem prizadel. Njemu se tole verjetno zdi nekaj normlanega...ni te imel namena prizadeti, čeprav te je.

Verjetno se boš takšna in podobna vprašanja spraševala še nekaj časa, potem pa jih boš počasi predelala in šla naprej. Jasno je da ti je sedaj hudo, da jokaš, težko spiš in imaš verjetno še kake druge podobne tegobe...temu pravijo prebolevanje. In tako kot so meni tle napisali pred mesecem dni, je baje to nekaj normalnega, če imaš nekoga rad. Tudi to bo šlo mimo...čez čas se boš temu le še nasmehnila.

Za marsikoga je konec zveze težka reč...čisto normlano je da prve dni jokamo, občutimo praznino, naš ritem je porušen, švercamo se z minute v minuto....prvi koraki v samsko življenje, prvi koraki ločitve so NAJTEŽJI. To dejstvo si vzemi sebi v dobro, ker  to pomeni da bo sčasoma vedno lažje, če si boš pustila prebroditi te prve najteže dni nevihte in ne boš klecnila pod pritiskom bolečine, ki jo trenutno čutiš. Sama sem že kmalu občutla olajšanje...od tle naprej gre potem le navzgor...človek se samozaposli, vedno manj je joka in vprašanj, življenje se počasi postavi na stare tire in pridobiva notranji mir. Naj ti bo tole dejstvo motivacija, da dosežeš svoj cilj in svoj sonček v življenju.

Glej, jaz ti lahko povem kaj je meni pomagalo... Ponoči nikoli nisem spala v tišini, vedno sem si zvečer zalaufala film in ga dala na ponavljanje, da je nekaj govorilo ob meni. Če sem se ponoči zbujala, sem na ta način manj razmišljala, saj sem se osredotočila na film. Čez dan poskusi iti kaj vn, poklici kako prijateljico. Poskusi se čim bolj zaposlit, lahko pa ob tem prebereš kako knjigo ter začnes delati na sebi. Zdaj imaš možnost, da razvajaš sebi, si kaj podariš, kaj privoščiš, se pohvališ ker si naredila pomemben korak.

Vse bo še dobro, le verjeti moraš v to!

Prijavljen
khmer
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 52

« Odgovori #12 dne:: torek, 26. april 2011 ura: 18:18 »

Sunshine,

vedi, da prihajajo boljši dnevi - definitivno. A ne pridejo kar sami od sebe. Druži se, s tebi prijetnimi ljudmi (prijatelji so za to, ne), zato ne ostajaj v svoji sobici. Pojdi ven, v družbo. Na začetku ne boš 100%, ker ti bodo misli begale, se vedno vračale tja ... A tudi to mine. Bolj boš aktivna, hitreje bo minilo. Kmalu se boš lahko s prijatelji smejala in videla sonce, barve, svetlobo ... To ti zagotavljam iz lastnih izkušenj. Večja aktivnost - hitrejše čustveno okrevanje.  

Bodi +++   rozicodam

Khmer
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar