FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 15:51

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: registracija  (Prebrano 2508 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
rabbit
gost
« dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 13:42 »

Kaksna glupost je to, da je tolk omejitev glede glesla??
Ne sme bit podoben temu, ne onemu, mora biti vsaj 8 znakov dolgo.

Zakva hudica?Huh? Mogoce je pa men vsec 6 al pa 4 znake dolgo geslo.

Mogoce pa mi pase geslo, ki vsebuje moj nick in se kaj zraven, da ne ugotovi glih vsak.

Se bancno kartico mate slabse zavarovano.

Res popolnoma nepotreba gnjavaza. Kdo se bo pa hotu zame izdajat.
Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.769

wanna be found

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 14:10 »

http://www.mojmikro.si/preziveti/varnost/skrbimo_za_elektronske_kljuce   oki
Prijavljen

Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
rabbit
gost
« Odgovori #2 dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 16:32 »

Ce mene vprasas je to popolnoma brezveze, ker mi je zelo zal, sam ne verjamem, da se bi kdorkoli ukvarjal tudi toliko kot je potrebno da razbijes najbolj simpl geslo. No, mogoce koga kle muci paranoja. (razen ce je enako izbranemu imenu. pol bi blo dovolj simpl).
Prijavljen
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.005

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 17:22 »

rabbit,

Ta forum ni namenjen učenju začetnikov računalniške pismenosti. Za take zadeve so drugi forumi in seveda razna literatura.  Embarrassed

Ko smo imeli veliko slabšo varnostno zaščito smo pred dvema letoma doživeli vdor in razsutje foruma. Vse smo morali postavljati znova. Zato smo zaščito pred vdori povečali, a še vedno je dovolj prijazna do uporabnikov.

Odgovornost, da to spletišče ostaja na razpolago tistim, katerim je namenjeno je na naši strani, zato se tebe in drugih uporabnikov načini zaščite pred vdori ne tičejo.  Se mogoče motim ? kadim

Prijavljen

Rock&Roll
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #4 dne:: sreda, 03. september 2008 ura: 12:16 »

...smo pred dvema letoma doživeli vdor...

kaj pa zaščita pred vdori posameznikov, ki se zadnje čase množijo tu gor in provocirajo? govorim zase - me zelo moti, ko se nekdo dela norca iz takih in drugačnih tegob.. &#%$"#(&"# mislim, kot da sem se želela znajti v peklu...pa sem se..in se potem zelo trudila ven zlesti in lahko rečem, da mi je skoraj že uspelo.. in da se sedaj par ... da ne rečem kaj... osebkov iz tega norčuje? OK, jemljem osebno! in to zelo  Angry Angry Angry Angry Angry
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: sreda, 03. september 2008 ura: 12:46 »

Arwen; po temu kar pišeš sklepam, da ne veš kaj pomeni "vdor".  Tongue

Prijavljen

Rock&Roll
seb
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 59

« Odgovori #6 dne:: sreda, 03. september 2008 ura: 12:50 »

Kadar gre za nesrečo, žalost, bolezen drugih ljudi, posamezniki ponosno pridigajo, nekateri se norčujejo.
Ti posamezniki nočejo, ne upajo spregovoriti o svojih doživljanjih v otroštvu... Zdravljenje kompleksov, frustracij na ta način, da nekomu pripisuješ osebno šibkost zaradi čustvenih težav, ali ga z raznoraznimi sporočili poskušaš stigmatizirati, se mi zdi skrajno nedopustno.

Prijavljen
seb
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 59

« Odgovori #7 dne:: sreda, 03. september 2008 ura: 12:52 »

Aja vdor! Neželjena penetracija? mah
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #8 dne:: sreda, 03. september 2008 ura: 13:09 »

Arwen; po temu kar pišeš sklepam, da ne veš kaj pomeni "vdor".  Tongue

zvizgam ja, pa veeem  Tongue Tongue Tongue ma, nisem hotela nove teme odpirat, jezi me pa resnično... in se sprašujem, če je pri registraciji kako varovalo urejeno 
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: sreda, 03. september 2008 ura: 13:20 »

Arwen, ne ne veš, ker spet sprašuješ če je kakšno "varovalo" pri registraciji, a ob tem misliš o varnostni zaščiti, ki bi predvidevala kako se bo ta uporabnik obnašal na Forumu.  pomisli

Tega niti človek ne more predvideti. In jasno to nima nobene zveze z vdori.

Če pa želiš ti lahko demonstriram vdor na tvoj računalnik in ti sformatiram disk, da ti bo jasno kaj vdor pomeni.  Embarrassed

Za take primere, ki jih ti navajaš je predvidena možnost ob vsakem postu za katerega meniš da ni primeren, ali da je provokativen, klikneš "poročaj moderatorju". No v bistvu bi moralo pisati "Prijavi", pač neroden prevod iz ang, bom popravil ob priliki.

KO prijava pride do moderatorjev potem oni odločajo, če bodo ukrepali ali ne.

KOt vidiš je tudi to zaradi česar si razburjena predvideno.

Prijavljen

Rock&Roll
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #10 dne:: sreda, 03. september 2008 ura: 13:33 »

ok  zardevam saj itaq je splošno znano dejstvo, da sem v določenih zadevah super blond  zvizgam

primeren, ali da je provokativen, klikneš "poročaj moderatorju". No v bistvu bi moralo pisati "Prijavi", pač neroden prevod iz ang, bom popravil ob priliki.

jap, "prijavi" bo verjetno bolje...

hvala za razumljivo razlago  rozicodam
Prijavljen

HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #11 dne:: sreda, 03. september 2008 ura: 13:44 »

Arwen, malenkost, važno da sedaj vemo o čemu se sploh pogovarjamo, kar sploh ni malo.  pomezik
Prijavljen

Rock&Roll
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar