FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 15:34

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: kam  (Prebrano 357 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
irina
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4

kam
« dne:: nedelja, 03. april 2011 ura: 15:17 »

Pozdravljeni!
Tokrat ne prosim za pomoč zame.
Vem, da to ni pravi naskov ali pa le?
Samo zanimam se kje bi lahko prišla do informacij , kjer se nudi pravna pomoč osebam z duševnimi motnjami?Oz. če se kdo od vas spozna kaj narediti v tem primeru?Se da od psihiatra mogoče dobiti kakšno potrdilo, da ima oseba določene duševne motnje in  da mogoče papir ni verodostojen?
Sprašujem za prijatelja, ki ima tudi sam duševne težave in je podpisal neko pogodbo o prodaji zemlje??, podrobnosti sama ne vem in menda ni prebral vsega v pogodbi ,in je zdaj v hudi krizi, razmišlja celo o samomoru. Zelo me skrbi in bi rada pomagala, ker mislim, da je bil takrat v zmerni maniji.
Hvaležna bi vam bila, če bi me lahko kam usmerili, ker na tem področju nisem "doma"
Hvala.
Prijavljen
trina
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 972

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 03. april 2011 ura: 15:55 »

piši na info@zastopniki.si (zastopniki pravic oseb na področju duševnega zdravja)
Prijavljen

Če hočeš zmagat, ne smeš zgubit. (Otto Grunf)
irina
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4

« Odgovori #2 dne:: nedelja, 03. april 2011 ura: 16:45 »

Res lepa hvala, da si me usmerila, bom poskušala tam.lp
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar