FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 15:31

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Nevrolingvistično programiranje  (Prebrano 481 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Krema
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 17

« dne:: sobota, 02. april 2011 ura: 13:58 »

Zanima me, če kdo pozna zadevo in bi lahko malo opisal, za kaj gre, morda priporočil kakšen relavanten priročnik. Neka zadeva se mi ves čas ponavlja, vrača - ko se mi že zdi, da sem jo prerasla, dala iz sistema, da mi s svojo banalnostjo ne more priti več do živega. Pa vendar očitno vsakič samo potlačim. Tako iščem neko trajnejšo pot, način, kako obvladati misli, telo, se znati umiriti. Naletela sem na to metodo in bi si želela izvedeti kaj več.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 04. april 2011 ura: 06:45 »

to bolj firme uporabljajo... za vodje ipd...

Zpriročnik. Neka zadeva se mi ves čas ponavlja, vrača - ko se mi že zdi, da sem jo prerasla, dala iz sistema, da mi s svojo banalnostjo ne more priti več do živega. Pa vendar očitno vsakič samo potlačim. Tako iščem neko trajnejšo pot, način, kako obvladati misli, telo, se znati umiriti.

hja, za umiritev telesa je avtogeni trening OK al pa meditacija... čeprav... je to le za telo... za misli je potrebno ubrat drugo tehniko - recimo strokovno terapijo?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar