FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 15:30

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: PROSIM POMAGAJTE!!:'(, prosim ne zbrisat:(  (Prebrano 533 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Viper001
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 8

« dne:: petek, 01. april 2011 ura: 20:03 »

Pozdravljeni,

tole se mi dogaja že kak mesec(vse skupaj).

To se mi je dogajalo že prej toda sem prespal in je bilo vse v redu. (povedal bom po spominu)

Najprej me je naenkrat začelo skrbeti za okolje, naravo, drevesa(in nisem mogel brati knjiga zaradi posekanih dreves), toda to se je spremenilo v obsesijo, potem samo malo pomislil in mi je že povzročalo zelo močno tesnobo, če pa sem začel razmišjati bolj podrobno o tem je bilo še huje. Razmišlaj sem tudi o iluminatih, toda ne da bi se jih bal, ampak samo pomislil sem na besedo in že sem imel hude duševne stiske.
« Zadnje urejanje: sobota, 14. maj 2011 ura: 21:44 od Anchi » Prijavljen
nebesno modra
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 255

« Odgovori #1 dne:: petek, 01. april 2011 ura: 20:19 »

Timmy pozdravljen rozicodam!

Lepo si opisal misli, ki te obsedajo. Zakaj pravim obsedajo? To se mi zdi kar primerna beseda za misli, ki se ti vsiljujejo, imenujejo pa jih tudi vsiljivke ali obsesivne misli. Iz tvojega pisanja lahko razberem, da ti je hudo. Sprašujem pa se ali si že kdaj zavoljo tega kar se ti dogaja poiskal kakšno pomoč? Obiskal zdravnika, psihologa mogoče?

Če boš pobrskal po forumu boš našel mnogo zgodb ljudi, ki se borijo z vsiljivkami. Ne morem ti povedati kako se jih rešiti, saj sama nimam izkušenj s tem, verjamem pa, da nisi potencialni serijski morillec in da tvoja prava narava ni tisto kar se ti vsiljuje in nekako ni tvoje.

Za začetek si opisal svoje misli in občutke. Pot do reševanja problema se je s tem začela. Na tebi je, da si najdeš pomoč in podporo. lahko pa napišeš še kaj več, recimo koliko si star in kdaj so se te misli začele? Kako je s tvojo družino danes?

LP
Prijavljen

When you re standing on the crossroads that you cannot comprehend, Yust remember that Death is not the End
majolka
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 69

« Odgovori #2 dne:: petek, 01. april 2011 ura: 21:46 »

Pozdrav!!!

Naj te potolažim , pred dnevi sem gledalaa oddajo o serijskih morilcih oz psihopatih, raziskave so pokaazale slednje. Priključili so jih na instrumente in jim merili srčni utrip, pristisk in možgaansko valovanje. Pri njih se ni dogajalo nič, tudi ko so opisovali svoja grozodejstva in gledali slike  ni bilo sprememb!  vaalovanje popolno enako srčni pulz enak pritisk enak, oni nimajo ne občutkov  so popolnoma brez vesti ne bojijo se nikogar še maajn pa  misli . Upam da sem te vsaj malo potolažila...

Lep vikend!
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 04. april 2011 ura: 06:46 »

http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,8039.0.html
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar