|
HisTer
|
 |
« Odgovori #40 dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 21:49 » |
|
Za nekatere je špricer z ledom premalo. Mogoče bi dovolj velika zmrzovalna skrinja bila prava stvar. Vsaj eno urco terapije v zmrzovalni skrinji bi verjetno delovalo, 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|
taksist
|
 |
« Odgovori #41 dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 21:52 » |
|
...Zbegana sem, ne vem kje mi vse sledijo, kdo bere moje misli, kdo bere moje SMSe....zdaj pa še tukaj. u tem grmu tiči zajec ki gloda korenček neželenega avtomatizma  sicer je pa ta forum produkt digitalne tehnologije. če se komurkoli zdi, da določene programske skripte vdirajo v njegovo osebno integiteto naj si pač dopisuje starošolsko. registrirano pismo pa basta. in ja, špricer pod oljko je še najbolj vmestna besedna zveza v vsem temu hujskaškem balastu. la vita e bella ~ predvsem pa prekratko za take črevesne debate. zig.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #42 dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 22:15 » |
|
Masi,
MORA se samo umret.
O srečanjih in kegljanju in obrekovanju pa ni pisala Ami, ampak avtorica teme.
Večkrat sem že opazila, da površno bereš in misliš, da te kdo osebno napada. Kar, prepričana sem, ni res. Bi rekla, da v zvezi s tabo niti ni razloga.
V.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #43 dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 22:16 » |
|
Za nekatere je špricer z ledom premalo. Mogoče bi dovolj velika zmrzovalna skrinja bila prava stvar. Vsaj eno urco terapije v zmrzovalni skrinji bi verjetno delovalo,  Ti verjamem. Če tako praviš, že veš.  V.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
masi
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 3.271
moja mačkonka Opa
|
 |
« Odgovori #44 dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 22:21 » |
|
...odzvala sem se na amin post, ki ni prisotna na srečanjih in samo preži, kdaj in kako bo lahko blatila društvo.... .....hm špricer ali pa šrot 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni (O.Wilde)
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #45 dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 22:21 » |
|
in ja, špricer pod oljko je še najbolj vmestna besedna zveza v vsem temu hujskaškem balastu.
la vita e bella ~ predvsem pa prekratko za take črevesne debate. zig.
Vina doma nimam. Dvomim pa, da bi me HisTer povabil na špricer (raje bi me dal v zmrzovalni)...ali pa se morda motim. Nekaj ljudi tu na forumu res zagrabi kar mu pride pod roke, samo, da pride do prepira. Zadeva je enostavna. Nekdo na tem forumu je pač zelo prizadel drugeg in to je vsa zgodba. Morda bi se Star poskusila opravičit Anuški za besede ki jih je izrekla. Star je mlada, impulsivna pupa in morda malo predirektna. Včasih ljudje nismo pripravljeni na tak pristop. Anuška. Zrela in preveč trpinčena ženska. Poskusi odpustiti rečene besede, saj je Star cool punca, le manjka ji izkušenj življenja. Odpusti ji in se vrni. Ni mi pa všeč ami, vesna, da takoj pričneta neko križarsko vojno na moderatorje. Mislim, da se trudijo, da bi bilo vse OK. Ne pozabimo pa, da so tudi oni pacienti in imajo kak slab dan. Ko imajo slab dan se še jaz jezim na njih.  Drugi dan, ko sem bolje, pa je že vse skoraj pozabljeno.
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: četrtek, 24. julij 2008 ura: 22:53 od Alexx »
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
Agnes
http://nezekbezek.blogspot.com/
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 144
|
 |
« Odgovori #46 dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 22:22 » |
|
Pišukapoldi, vam je lušno. Imate čas, voljo in energijo ubadat se s takimi rečmi. Da bi le tako ostalo in se vam ne bi bilo treba ubadat z resnejšimi težavami. Sicer pa malo takta, natančnega branja, dobre volje in bontona ne bi nikomur škodilo. Živeli in nazdravje! LP Agnes
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 319
|
 |
« Odgovori #47 dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 23:06 » |
|
Morda bi se Star poskusila opravičit Anuški za besede ki jih je izrekla.
kaj pa sem anuski takega rekla da bi se morala opravicevati? jaz sm pisala nasplosno kot ze miljonkrat in na nikogar nisem kazala s prstom,..si lahko kdo prebere moj 1 post,..drugi pa je bil namenjen ami in njenemu impulzivnemu odgovoru kaksna piz***** je ta elektronska zadeva na forumu,... ce pa nekateri jemljete to kot osebni napad, kar niti pod razno ni bil, pa to potem ni vec moja stvar,..vsak si zadeve razlaga po svoje,...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
I'm not crazy, I'm just a little unwell
|
|
|
Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 319
|
 |
« Odgovori #48 dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 23:07 » |
|
Agnes,..se hudicevo strinjam s tabo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
I'm not crazy, I'm just a little unwell
|
|
|
maggi
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 31
|
 |
« Odgovori #49 dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 23:40 » |
|
zelo malo vas poznam na tem forumu osebno ,ampak cenim vse ,ki ste mi pomagali v tej moji bolezni.upam in mislim ,da sem tudi z vašo pomočjo "zlezla ven"iz te zmešnjave mojih čustev,misli..... sedaj se zelo dobro počutim vsaj psihično.tudu vi na forumu ste mnogo doprinesli ,da je tako.nihče mi nikoli ni nagajal,poniževal ali spreminjal besedil tu ali v zs.vendar sem do takega počutja z delom na sebi prišla tudi sama ,ker sem tako hotela.
lep pozdrav vsem in hvala (imejmo se radi-življenje je že samo posebi lahko težko,mislim ,da tu gori to vsi vemo)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #50 dne:: petek, 25. julij 2008 ura: 07:42 » |
|
Jaz vas imam vse rada. Vsi ste moji počenčki in vam želim samo zvrhan koš sreče.  P.S. Star...res nisem mislila nič slabega. Poskušala sem umiriti morje. S tem se iz te teme umikam dokončno. Vsem lep dan in vikend ki prihaja. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
odbita
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 181
|
 |
« Odgovori #51 dne:: ponedeljek, 28. julij 2008 ura: 22:40 » |
|
Še enkrat ti povem Starlight, da ne sodi drugih. Niti pod razno ti ne dovolim, da boš ti razlagala, da naj se postavim na realna tla. In ne misli, da ste dejavni samo tisti, ki delate na sebi. Eni temu manj novodobno rečemo. Pa itak je vse vseeno zdaj.
Jaz odhajam in sem me ne bo več nazaj. Ne iz užaljenosti, temveč iz globoke bolečine, ki jo pustijo taka prerekanja na meni. Tega mi ni treba. En sam nasvet ti dam....ne dovoli si soditi drugih, predvsem, če so širše občestvo. Kdo je koliko in po tvoje premalo naredila zase, se tebe ne tiče prav nič.
Zbogom, Anuška Maš prav! Nadzor. Nadzor. Nadzor. Psihiatrija, če mene vprašate, je itak en sam nadzor. Anuška, kolikor sem te spoznala, meni si ČLOVEK z veliko začetnico. Dva tvoja stavka sta bila dovolj, da sem še verjela v ljudi in normalno komunikacijo. Nič drugega ne šteje.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
martinca
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.542
|
 |
« Odgovori #52 dne:: sobota, 31. oktober 2009 ura: 15:57 » |
|
A samodejna da je ta cenzura !!  Jaz pa zadnjič tako debelo gledala, kaj za vraga mi je ena jeznorita zadnjič poslala ZS z veliko ' ženskimi spolnimi organi' 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
neimenovana
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.533
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #53 dne:: sobota, 31. oktober 2009 ura: 16:13 » |
|
Martinca če dobiš žaljivo ZS se lahko obrneš na moderatorje. Prepovedano je, da se žali (ali nesramno nadleguje) ljudi po zasebnih sporočilih. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
martinca
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #54 dne:: sobota, 31. oktober 2009 ura: 16:46 » |
|
Aslan, hvala za pojasnilo  Mislila sem, da gre za nove izraze v slengu  ( drugač nisem taka, da bi tožarla... mogoče pa kdaj kdo mene...  )
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
neimenovana
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #55 dne:: nedelja, 01. november 2009 ura: 10:48 » |
|
A samodejna da je ta cenzura !!  Jaz pa zadnjič tako debelo gledala, kaj za vraga mi je ena jeznorita zadnjič poslala ZS z veliko ' ženskimi spolnimi organi'  Martinca, očitno nekateri ne (z)morejo razumeti, da obstajajo poleg njihovih izkušenj tudi drugačne izkušnje. Ne sekiraj se. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
martinca
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #56 dne:: nedelja, 01. november 2009 ura: 12:59 » |
|
Janja, saj se nič ne sekiram, saj s tisto punco sva se razumeli, ampak pač ona po naravi rada kleje... Nimam smeška, da sploh izrazim, kako mi je bilo to smešno... ... in na dan mrtvih sem tako srečna  (  ) ) Da bi blo vsem danes tako lepo na pokopališču kot je meni, ki sem ob zavedanju dokončnosti vsega, tako pomirjeno raznežena ... in imam pri popolni treznosti brez tablet od tega kar rahlo priprte oči od vsega lepega in zagonetni smehljaj ... Kje neki bi jaz komu kaj kdaj zamerila , pa nikoli 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
neimenovana
|
|
|
|