Anuška
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 196
|
 |
« dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 17:53 » |
|
Prejšnji teden sem poslala ZS. Shranila sem ga v pošti poslano. Ko ga zdaj preberem, je vmes beseda...ženski spolni ogan...najbrž zamenjava za besedo ...ženski spolni organrije.
Prosim za odgovor. Ali se nezaželene besede samodejno spreminjajo v zasebnih sporočilih v, po mojem mnenju, bedarije, ali pa moderatorji tako skrbite za varnost Forumašev, da za vsak slučaj vse preberete in potem tudi popravite.
Ta odgovor zares potrebujem. Zbegana sem, ne vem kje mi vse sledijo, kdo bere moje misli, kdo bere moje SMSe....zdaj pa še tukaj. Mislim, da razen par obupnih klicev na pomoč, ki sem vam jih poslala tukaj in mojega joka na 2 bowlingih pred 2 letoma, niste imeli z mano nobenih težav. Zato zares prosim, da mi odgovorite tukaj, javno...da se bomo konec koncev znali obnašati tudi naprej.
Članici in moderatorki, ki ji je moje slabo stanje pred 2 letoma na bowlingu pokvarilo par dni, se opravičujem. Hkrati vas pa vse prosim, da to poveste meni direktno, ne da se o tem pogovarjate brez mene z drugimi. K vam sem prišla po pomoč, povabili ste me, naj po pomoč pridem...in potem kasneje to eden izmed moderatorjev pošlje v svet, kako utrudljiva sem.
Veliko poguma sem zdajle zbrala za tole pisanje. Pripravljena sem sprejeti tudi utemeljeno grajanje.
Pozdravlja vas Anuška in pričakuje čimprej odgovor.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #1 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 18:31 » |
|
Forum avtomatsko spreminja določene besede (kletvice) v manj vulgarne besede. Če greš v svoj profil (na "Nastavitve izgleda in oblike foruma") si lahko nastaviš, da cenzurirane besede vidiš takšne kot so bile zapisane, tako da označiš okence "Pusti besede necenzurirane." Nihče ti ne bere zasebnih sporočil. Brez panike  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
ami
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Prispevki: 268
|
 |
« Odgovori #2 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 18:43 » |
|
Nikjer in nikdar ne sme biti dovoljen poseg v zasebnost. Ta je sveta. Noben avtomatizem ali morebiten "dober namen" nima v zasebnih sporočilih kaj počet. Zgodilo se je, da je nekaterim že bilo preprečeno branje njim poslanih zasebnih sporočil, ki so sestavni del foruma. Dovoljevanje ali preprečevanje dostopa do njihovih sporočil je velik greh, vtikanja v vsebino še večji. Matr, a je res treba, da Musarjeva pride še sem delat red. V kolikor v doglednem času s strani uredništva ne bo spodobnega odgovora in opravičila, bi bilo za razmislit o morebitni prijavi in zaščiti osebnih zadev. Malo manjka, pa si bo še kdo prisvojil naše probleme in simptome zgolj zato, ker je postavljena stran, kjer je govora o tem.
Anuška, potrpi in počakaj odgovor sicer nas lahko prime vsesplošna paranoja. Čestitam ti za tvoj pogum, moderatorja, ki si je drznil o tebi govorit in širit govorice v svet, pa bi bilo vredno takoj izključit.
Nikar se ne opravičuj, da bi imeli s teboj težave. Edini in pravi namen foruma bi moral bit, da ti jih pomagamo rešit. Upam, da ti bo kmalu bolje. Z moje strani lahko računaš na brezpogojno, iskreno in pošteno podporo, kolikor imam pameti in moči. Spomnim se tvojih prvih sporočil.... tako hudo je bilo, da smo komaj razumeli, kaj želiš povedati. To so res žalostna, huda in težko rešljiva stanja. Zelo si se trudila in napredovala, vztrajaj še naprej. Prosim ne obupaj, resnično verjamem, da se bo trud obrestoval.
Drži se draga Anuška, mislila bo nate
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ami
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
|
 |
« Odgovori #3 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 18:48 » |
|
cenzure v zasebnosti ne sme biti! tudi avtomatične ne! odklopite ta idiotizem... a je blo treba, da se ženska matra in boji
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 319
|
 |
« Odgovori #4 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 21:51 » |
|
ami, mislim da nisi popolnoma razumela kaj ti zeli anchi povedati,..rekla je samo da je program tako "urejen" da avtomatsko spreminja kletvice v bolj spodobne besede, noben moderator nega ne spreminja saj tudi nihce ne more posegati v zasebna sporocila. Tudi v klepetalnici ko vtipkas npr. boli me k***c ti to zakodira ali spremeni in to ne naredi nobedn od moderatorjev temvec program sam, kar se mi zdi cisto ok.
tako da mislim da si malce prevec ostro reagirala na to temo,..sama se pa verjetno zavedas da so osebna sporocila stvar posameznika in tako je vedno bilo in tako tudi bo, da nihce do tja nima dostopa,....
tako da,..take it easy,..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
I'm not crazy, I'm just a little unwell
|
|
|
ami
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
|
 |
« Odgovori #5 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 21:55 » |
|
razumem jaz vse zelo dobro, bolj kot se ti zdi
ostra sem zato, ker se tisti, ki je nastavil avtomatiko ne zaveda, kaj to lahko povzroči... naj mi skine s k... avtomatiko tisti, ki jo je nastavil v z.s.
itak je pa malo tistih, ki poznajo vse peripetije okrog izključevanj, brcanj, pregledovanj.... itak vse pride na dan
zasebnost je zasebna... avtomatika nima tam kaj počet in nihče drug tudi ne, pa pika
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #6 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 22:02 » |
|
glej,..tehnika gre naprej, programi se izboljsujejo itd,..nov forum imamo ima veliko izboljsav, pac za nekatere je pa pac ena pomankljivost to popravljanje kletvic,...realno gledano mene to niti pod razno ne moti in se mi zdi tako malenkostno v primerjavi z vsemi tezavami k jih imamo nekateri da se mi tudi razmisljati ne da o tem,...
zelo dobro poznam vse pripetije glede izkljucevanj, in se mi zdijo popolnoma utemeljene in pravicne,..vsi ste /smo prebrali navodila preden smo se registrirali na forum, kjer tudi pise kaj je dovoljeno in kaj ne,.. kdor tega ne uposteva je izkljucen,..je tako tezko upostevati neka preprosta navodila? potem takem bi bilo najboljse da bi vsak delal vse po svoje in bi bila totalna anarhija, to pa spet ne bi bilo fino a?
ce bi se vsak pol manj obremenjeval s tem kaj je prav in narobe na tem forumu, in ta cas namenjal sebi in svojim tezavam ali pomagal pri tem nekomu drugemu z nasveti, bi bil sigurno s pocutjem veckrat v +
ampak spet,..samo moje skromno mnenje,..
pa nikogar ne obtozujem ali kazem s prstom,..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ami
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
|
 |
« Odgovori #7 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 22:06 » |
|
tebi tvoje mnenje, meni moje in bo glih prav, zasebnost pa naj ostane nedotaknjena in v pravem pomenu besede zasebna
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #8 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 22:10 » |
|
saj je zasebnost nedotaknjena,....ne vem kako naj ti obrazlozim da nihce ne bere osebnih sporocil in tudi nihce nima posega v to,..da tako je program pac urejen,..pa ze anchi je povedala da obstaja tipka ki ti odstrani cenzuro,...
citiram: Forum avtomatsko spreminja določene besede (kletvice) v manj vulgarne besede. Če greš v svoj profil (na "Nastavitve izgleda in oblike foruma") si lahko nastaviš, da cenzurirane besede vidiš takšne kot so bile zapisane, tako da označiš okence "Pusti besede necenzurirane." Nihče ti ne bere zasebnih sporočil. Brez panike .
kapis?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #9 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 22:29 » |
|
ami, poletna vročina včasih preveč segreje kakšno glavo.  Priporočam špricer z ledom v varni senci pod krošnjo kakšnega drevesa. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #10 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 22:35 » |
|
Se strinjam z Ami.
Vsekakor pa menim, Anuška, da je škoda časa in tvoje energije, da se s tem ukvarjaš. Verjamem, da je v določenem trenutku, ko ti je že tako težko - še težje izklopiti dvome in strahove v zvezi s tem na tem forumu.. Vendar pa ti zagotavljam in te želim prepričati, da je branje zasebnih sporočil (če je to možno) ne le greh:), temveč popolnoma skregano z zdravim razumom in etiko. Tako da tebe (in tvojih čustev) nima biti kaj sram. Nasprotno.
Starlight, malo smešno je pisati gospe Ami, v smislu: če bi vsi ljudje pomagali in svoj čas in bla bla...
Sicer pa je za nekoga nespodobna beseda Ku..., za drugega pa Kapis...
Vesna
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ami
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
|
 |
« Odgovori #11 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 22:37 » |
|
star......a se da teb dopovedat, da znam brat... ne dovolim, da se avtomatika dotika in vtika v moja ali kogaršnja z.s., tipka za odstranjevanje cenzure je pri z.s. nepotrebna; ne mi zdaj 300 krat ponavljat eno in isto, pa še citirat
povedala sem, kar sem mela in adio
oj Hister, sem te vesela in iz srca ti priporočam isto; saj vem, da je bil namen postavljalca tipke za c. dober, vendar se mi smili ženska, ki jo povsem po nepotrebnem trpela... to pa da nihče nikomur v predal, pod prste ali kiklo ne glede, valjda da vsi verjamemo... malo me mika Musarjevo prašat o tej zasebni zadevi
ko je meni eden zblojenec preko z.s. sporočil lepe želje z "grdimi" besedami, sem ga skenslala na celi črti; se nisem šla matrat z določeno tipko, ki se mi tam res zdi nesmiselna
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #12 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 22:39 » |
|
Še vedno trdim da je špricer z ledom zakon v tej vročini 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #13 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 22:41 » |
|
Potem pa si za Boga že privošči.
V.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ami
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
|
 |
« Odgovori #14 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 22:42 » |
|
ja, a si ni že, mora zdaj še enga zvrnit? na zdravje naše in vaše
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #15 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 22:50 » |
|
vesna,..ni bilo niti pod razno tako misljeno,..jst sm samo izrazila svoje mnenje,..ko si ravno napisala :gospe ami,..tudi jaz nism neko dete ki ne razume kaj pise,...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #16 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 22:50 » |
|
hister,..me povabis na spricer?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #17 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 22:56 » |
|
Starlight, kadarkoli prideš si dobrodošla. Vedno ima najmanj 2 flaši v hladilniku, a kar nekaj jih leži na hladnem v kleti. Trenutno imam mizo, ležalnike in stole v senci pod oljko, lahko pa se premakneva tudi pod figo, kjer je senca še bolj globoka za suha grla. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #18 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 23:06 » |
|
sicer malce off topic,..ampak mi je mina omenila samo to, da imas baje dobre sparglje;) k sm bila zadnjic pri njej 2 dni,..ampak me ni nic peljala k tebi v vas;) z veseljem pa pridem na spricer;)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #19 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 23:08 » |
|
Starlight, naslednjič ji reci naj te pripelje k meni na špricer.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|