FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 15:17

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: SMETI na Forumu  (Prebrano 1767 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
matheu__
gost
« Odgovori #20 dne:: sreda, 23. marec 2011 ura: 16:07 »

Haha, kakšen brezvezen thread. Če admin na xy forumu napiše ne limat slik kot priponke, mu običajno ni treba parlamentirat z užaljenimi uporabniki. Nebojse je neka specifika zgleda; Hister je še fajn. Jst bi preprosto skenslal funkcijo in naj se folk nauči linke postat Smiley , ane?   Smiley
Prijavljen
masi
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.271

moja mačkonka Opa

« Odgovori #21 dne:: sreda, 23. marec 2011 ura: 16:11 »

U jok pa na drevo pa vse igrače sabo vzet pa nikol več dol!!!  Huh?

Pa kaj malo logike ne razjasni stvari?? Kljub svojemu nepoznavanju tehnike bi prišla do zaključka, da imamo omejene kapacitete, da društvo ne poseduje milijonov in da neka reč, ki je sicer blazno oh in sploh supr dupr vzame prostor 1000 dobrim, koristnim, oh sploh supr dupr izjemnim postom z besedilom (karikiram, cifre so samo za prikaz in ne vem točno kakšne so).
Najlažje je pa čisto popolnoma vsako stvar vzeti za tiranijo, osebne napade, zatiranje, zarote... Pozabili ste samo še omeniti da sta kriva tudi Janša pa Pahor.  ShockedLahko pa se tudi najde forum, za katerega je vstopnina 20€/mesec, se dobi hudo mašinerijo, kapacitete, ni da ni, pa si lahko vsak poslika svoje mednožje iz nešteto kotov in nalima gor. To verjetno ne bi bila tiranija?

Ja, spluvajte me, še enkrat nos do tal, samo da se slučajn podn ne ugrezne. Ampak zdi se mi, da bi lahko pokazal malo spoštovanja in hvaležnosti do toliko ljudi, ki se tukaj trudi za nas! Zato da mi lahko pi**uliramo na njih. Vse te stvari, ki so nam tako samoumevne mora nekdo rihtat. Da delujejo in da funkcionirajo. Od foruma do društva. In hvala bogu za njihovo potrpljenje!

Pa ma kaj živite na samotnem otoku ali v vrtcu, da se ne da razumet da so povsod neka pravila?! In pomislit na to da imajo ta pravila neko podlago in nek namen?

Zdej me pa zmasakrirajte...
pozdravčke  pomisli
carmel

.....he he Kučan je kriv vsega draga moja  sesmejem
Prijavljen

Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni
(O.Wilde)
Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.764

« Odgovori #22 dne:: sreda, 23. marec 2011 ura: 17:52 »

Ni pa samo zaradi mene nastal problem.... smesno

Seveda ni problem nastal samo zaradi tebe  pomezik

Si bila pa ena najbolj aktivnih zadnje čase z uploudanjem množice slik na strežnik.

Drugače vse ok in brez zamere, ker ni nič osebnega  oki

Da ne bo uboga Sofi vse kriva,...sem tudi jaz med tistimi uporabnicami,ki rade prilepijo fotko,...
tako,da našeškat še mene po tazadnji sesmejem,ne morem pa čist 100% obljubit,da še ne bom kakšne zalimala,sploh za rojstni dan in dobro jutro,....bodo pa mičkene.
Pa ne mislite,da sem zabita in ne razumem zakaj ne in ne, sesmejem
Če me boste pa zaradi tega zbananli ali kakorkoli že, pa bom res skočla v jok in na drevo... Tongue
Skratka razumem in se bom poskušala držat reda in discipline ok ok
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #23 dne:: četrtek, 24. marec 2011 ura: 19:05 »

eh suzy, men je itak to vse skp tragikomedija - se prav zabavam  sesmejem

sicer je pa to forum z duševno motnjo in razumljivo, da se 2/3 folka napačno vključi v debato... men je to jasno  oki

jao ste face... res....  valjamsesmeh

lps  Kiss p.s. hister...kaka zamera, beži no?!  rozicodam
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar