FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 15:13

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: moji zapleti  (Prebrano 1255 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #20 dne:: sreda, 13. april 2011 ura: 07:01 »

Partnerju zaupaš in v naslednjem trenutku ti obrne hrbet in ti pokaže, da si za vse sam na svetu. Ko se počutiš najbolj golega, ko poveš nekaj, kar je celo zate preveč

aja... rad da te ima?  ne
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
sabinca
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7

« Odgovori #21 dne:: torek, 07. junij 2011 ura: 14:59 »

Zakaj spet jeza. Nočem ga,želim se ga znebiti, ker nikoli ni poslušal mojih misli, zavračal je moje občutke in me na koncu še krivil za vse in rada ga imam še vedno. Čutim žalost, solze se mi utrnejo, sijejo mi v očeh in jaz moram stran. Ampak prava stvar bi bila ostati, spoznati, kaj se dogaja, umiriti se tukaj. Jezna sem, ker sem se začela z njim pogovarjati o brezveznih malenkostih življenja, ker sem hotela zakriti, kako zelo ga sovražim, ker je dopustil med naju tako močno oddaljenost, da sem se nazadnje odločila zaupati drugemu. Počutim se izigrano, vrženo v prepad in on čaka spodaj, za vsak slučaj in ne naredi ničesar. Nekdo pa me zgoraj lovi in poskuša prestreči moj skok v neznano in se trudi na vse pretege. In jaz čutim veliko do obeh, jeze, žalosti, strahu in ne vem kam grem in ne vem kdo sem. Vsa ta čustva znotraj so prehuda, neobvladljiva, ne razumem jih, kot nekoč, ko sem se mogla ustavit, ker se več nisem mogla premikat. Čutim jezo, želim se premaknit v svet brez jeze in nosi me, to čustvo in hkrati me drži,hromi, ovira, ne morem ostat tukaj in ne morem naprej, ne morem od doma in nočem nazaj. Izgubljenost, zmeda to sta osnovni čustvi, ki ju čutim in vrtiljak, enkrat sem tu in enkrat me ni več. Pisanje me prizemlji, zato pišem.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #22 dne:: četrtek, 09. junij 2011 ura: 06:36 »

izstopi iz kroga...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar