FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 15:13

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Srčne bolečine se nikoli ne navadiš  (Prebrano 1626 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #40 dne:: ponedeljek, 04. april 2011 ura: 06:38 »

no, pa je vikend mimo, Baysha  rozicodam kako kaj danes?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Baysha
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 127

« Odgovori #41 dne:: ponedeljek, 04. april 2011 ura: 22:25 »

Pozdravljeni vsi!

Joj khmer…to si tako lepo napisal, da si me pustil čisto brez besed. Tvoje besede so se me res dotaknile…jokala sem kot dež…toda to je bil nekakšen očiščevalni jok, kar je najbrž uredu. Tako sem se našla v teh besedah, da si ne moreš predstavljati…kot bi imel telepatske sposobnosti. Hvala ti. In hvala vsem.

Moje trenutno razpoloženje je boljše….z občasnimi nihanji oz. valovanji razpoloženja (kot se je izrazil khmer). Še vedno so trenutki v dnevu, niti ne vsak dan, ko se kar ulije z mene…in potem jokam in jokam in jokam in sem na konci vsa zadihana in izčrpana. Je pa veliko bolje…počasi začenjam dihati, vrača se tista moja rutina, notranji mir, osvobojenost…čutim kako počasi priteka nazaj…končno sem spet začutila stik s sabo, ki pa še ni tako pristen kot pred zvezo, sem pa na dobri poti…vsaj mislim, čutim tako. Še vedno je najhuje med vikendi in zvečer preden grem spat.

No, po hudo depresivnem petku, sem vikend izkoristila dokaj lepo in konkretno. V soboto in nedeljo sem bila s psoma v hribih. V nedeljo popoldan pa me je prijatelj potem peljal še na izlet z motorjem…no, verjetno še ne veste, da sem strastna motoristka. Posledično sem vsa zapečena v glavo in imam prehlajene oči, da se mi nonstop rosijo…hja, večina bi mislila da jokam.

Bivši pa se mi pričenja smiliti. Nekako slutim, da mora biti v sebi zelo zmeden, preplašen, ranljiv, nemočen in nesrečen…čeprav se na ven kaže srečnega, močnega, neranljivega. Večkrat se je namreč pohvalil, da se je karakterno vrgel čist po mami in da je posledično tako zelo močna osebnost, ki jo nič ne more zlomiti. Želim si, da bi mu bila sposobna pomagati, pa mu nisem. Verjetno mi tega niti ne bi dopustil, saj bi tako kot vedno zagovarjal mamo…jaz pa bi izpadla kot da mu želim slabo. Sicer pa je verjetno najbolje, da se v družinske zadeve ne mešam. Njabolj me trenutno boli zavedanje, da me nikoli ni imel rad, da se je le pretvarjal, silil k ljubezni, ki je ni bil sposoben. Ne bom pozabila, ko mi je rekel, DA SEM ZELO SIMPATIČNA OSEBA, NOTRANJE TAKO ZELO LEPA… DA ČE MU Z MANO NE BO USPELO, MU Z NOBENO NE BO….DA PA NE RAZUME, ZAKAJ DO MENE NE MORE ZAČUTITI TISTIH PRAVIH ČUSTEV…IN DA SE HOČE POTRUDITI DA JIH BO. Sam jaz vem, da se čustev ne da izsiliti. Boli to, ko vidim, kako malo je zaupal vame, v najino vezo…kako šibka je bila ta njegova navezanost name….da sta že dve mamini besedi porušili vse kar sva uspela zgraditi. Glede mame pa ne vem kaj bi rekla…nisem vajena takih oseb…mislila sem da tole obstaja le v filmih. Preveč sem preprosta in očitno naivna, da bi verjela, da tudi blizu okrog nas živi tako vzvišen folk.

Res hvala vsem, ki mi stojite ob strani. Težko dojemam, da mi pomagajo popolni neznanci, človek ki sem ga imela rada in sem mu dala vso sebe, pa mi je takole obrnil hrbet. HVALA VAM!
Prijavljen
toja
Expert
Prisotni Prisotni

Prispevki: 1.858

« Odgovori #42 dne:: ponedeljek, 04. april 2011 ura: 22:38 »

Baysha... rozicodam

Tukaj smo vsi s takimi ali drugačnimi težavami in ker jih imamo, zelo dobro razumemo, kaj pomeni
biti prizadet tako ali drugače....radi ti bomo stali ob strani, da boš prešla tvojo stisko.
Lepo je, da si imela lep ta vikend, prav je da misliš tudi nase... clap

Tudi mene se je dotaknilo Khmerovo pisanje...vsa čast mu, zelo lepo je napisal!

rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
khmer
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 52

« Odgovori #43 dne:: ponedeljek, 04. april 2011 ura: 22:54 »

Baysha,

večino kar sem napisal izhaja iz osebnih izkušenj. Nekaj je tudi teorije iz knjig in nekaj mojega osebnega pogleda na zgodbo, ki si jo opisala.

Verjami, da nimaš za čim žalovati. Popolnoma jasno je, da se te ta tip NE ZASLUŽI. Še bolj bistveno od vsega tega pa je, da si ti ZASLUŽIŠ veliko boljšo osebo od te, za katero se mi zdi še vedno žaluješ. Ni vredno Baysha. Že sistem vajinih vrednot je tako različen, da bi ta zveza počila prej kot slej. Četudi njegova mati ne bi posegla vmes, bi bila vajina recimo ji tako "ljubezen" več ali manj zlagana. Pa tu ne mislim tvojega deleža v tem, temveč njegovega.

Podpiram tvojo odločitev, da prekineš vse stike z njim in menim, da je pravilna. Bolje je sedaj potrpeti neko krajše obdobje, ki mu jaz pravim "samogradnja" (v katerem si boš zgradila samopodobo, samozavest), kot pa da bi se mučila še dolgooooo časa in bila za ta čas ob dobro mnenje o sami sebi.

In še tole. Predlagam ti, da zapreš to knjigo. Življenje ponujo toliko raznolikih možnosti, da niti dojeti ne moremo. Odpravi se v knjižnico po novo zgodbo.   

Bodi fajn  pomezik

Khmer
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #44 dne:: torek, 05. april 2011 ura: 06:32 »

Je pa veliko bolje…počasi začenjam dihati, vrača se tista moja rutina, notranji mir, osvobojenost…čutim kako počasi priteka nazaj…končno sem spet začutila stik s sabo, ki pa še ni tako pristen kot pred zvezo, sem pa na dobri poti…vsaj mislim, čutim tako.

vsak dan BO bolje... je pač tako, da na silo nič ni... in da je čas najboljši zdravilec  rozicodam

No, po hudo depresivnem petku, sem vikend izkoristila dokaj lepo in konkretno. V soboto in nedeljo sem bila s psoma v hribih. V nedeljo popoldan pa me je prijatelj potem peljal še na izlet z motorjem…

oki

Verjami, da nimaš za čim žalovati. Popolnoma jasno je, da se te ta tip NE ZASLUŽI. Še bolj bistveno od vsega tega pa je, da si ti ZASLUŽIŠ veliko boljšo osebo od te, za katero se mi zdi še vedno žaluješ. Ni vredno Baysha. Že sistem vajinih vrednot je tako različen, da bi ta zveza počila prej kot slej. Četudi njegova mati ne bi posegla vmes, bi bila vajina recimo ji tako "ljubezen" več ali manj zlagana. Pa tu ne mislim tvojega deleža v tem, temveč njegovega.

Podpiram tvojo odločitev, da prekineš vse stike z njim in menim, da je pravilna. Bolje je sedaj potrpeti

točno tako
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Strani: 1 2 [3]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar