|
toja
|
 |
« Odgovori #20 dne:: četrtek, 17. marec 2011 ura: 23:43 » |
|
ampak odkar Igorja poznam tu gor, je vmes menjal že službo, ali se motim. A nisi šel na svoje?
Ja Trzinka, saj ravno tu je zdaj nastal problem....  Igor ti dobro veš v kakšnem stanju si že bil, kako si začel pridno delati na sebi...poskusi še sedaj, glede tvojega dela sem ti pa že tako povedala....malo še počakaj...pomlad prihaja, boš videl, da se ti bo spet odprlo...malo pomisli na popestritev ponudbe, pa boš videl, da bo. Tudi jaz ti priporočam, da greš spet malo v skupino pri Slavki, saj veš, kako ti je pomagalo... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #21 dne:: četrtek, 17. marec 2011 ura: 23:53 » |
|
Tudi če boš menjal službo.. kamorkoli greš, sebe vzameš s sabo..
ja in ja. lahko ti služba vse zruši, kar si gradil, al pa je sam še dodatna opeka na ruševini. al pa te kej druzga zjeb...., novosti, mobbing, stari spomini,.... vsekakor, ko se enkrat sestaviš, te nič ne more razstaviti, ker si potem trdnejši, kot če bi bil zaliman s super lepilom  jaz tko pravim........danes bom čist drgač bla v službi kot pred depro!!! (več tablet bom mela s sabo haha) dejstvo je, da se človek sestavi in najde moč v sebi! vse ostalo postane stranskega pomena in ne glavnega kot je bilo do sedaj, ko si se zrušil!!!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 2.988
|
 |
« Odgovori #22 dne:: petek, 18. marec 2011 ura: 10:28 » |
|
ampak odkar Igorja poznam tu gor, je vmes menjal že službo, ali se motim. A nisi šel na svoje?
Ja Trzinka, saj ravno tu je zdaj nastal problem....  Igor ti dobro veš v kakšnem stanju si že bil, kako si začel pridno delati na sebi...poskusi še sedaj, glede tvojega dela sem ti pa že tako povedala....malo še počakaj...pomlad prihaja, boš videl, da se ti bo spet odprlo...malo pomisli na popestritev ponudbe, pa boš videl, da bo. Tudi jaz ti priporočam, da greš spet malo v skupino pri Slavki, saj veš, kako ti je pomagalo...  Igor, saj veš, da bo "zalaufalo"...pri tvojem poslu je pač tako, da nikdar ne veš koliko bo zaslužka...tko, k pri nas v baru...enkrat nad, drugič pa pod pričakovanim....Tudi jaz mislim tako kot Toja, da bo sedaj, ko bo pomlad in lepše vreme tudi promet boljši. Ti si pa itak priden fant in ne dvomim, da ti bo uspelo. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe  "
|
|
|
igor33
velika loka22
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 20
|
 |
« Odgovori #23 dne:: petek, 18. marec 2011 ura: 11:35 » |
|
nisem še menjasl sluzbe. ja po mojem je to zaradi sluzbe. ja odprl sm popoldanski s.p.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #24 dne:: petek, 18. marec 2011 ura: 15:14 » |
|
Uf Igor, glede na stanje v R SLO glede gospodarstva in financ.......... DRŽIM S TABO!!! Si 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #25 dne:: sobota, 19. marec 2011 ura: 11:46 » |
|
nisem še menjasl sluzbe. ja po mojem je to zaradi sluzbe. ja odprl sm popoldanski s.p.
aha, pol pa razumem  Ja, v današnjih časih je v vsaki službi težko. Ampak, ne smeš hitro obupati. Sicer pa, ne vem, v kakšne vode si zašel, tako, da ti ne znam svetovat  Pa vem, da se boš spet postavil na noge 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Hery
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 108
|
 |
« Odgovori #26 dne:: sobota, 19. marec 2011 ura: 16:29 » |
|
Zarad službe se ne splača sekirat ker pol se lahko skoz treba jo je imat kot nujo in ne se pustit da te jeb.... Jst sem se tega že nauču
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
igor33
velika loka22
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 20
|
 |
« Odgovori #27 dne:: ponedeljek, 02. maj 2011 ura: 08:58 » |
|
kakšni dokttorji so to,da ti dajo delat po 8 ur,če nisi zmozen.ne vem kaj bo z menoj. igor33
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #28 dne:: ponedeljek, 02. maj 2011 ura: 09:18 » |
|
Igor, poskusi....  , še vedno lahko izbereš drugo varianto!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #29 dne:: ponedeljek, 02. maj 2011 ura: 09:33 » |
|
Igor kot pravi Toja POSKUSI!!! Meni se je moja psihiatrinja prav čudla,da nisem v vseh teh 5 letih nikoli šla v bolniško,čeprav mi je na vsakem obisku pri njej svetovala,ker bom pregorela. A meni je nekako "pasalo",če sem se zakopala v delo,tako sem preusmerila negativne misli,....četudi mi je velikokrat bila muka(vrtoglavice,pospešeno bitje srca,bolečine v levem predelu prsnega koša,potenje,..) sem vztrajala.Morda celo preveč,....kajti šele sedaj spoznavam in se sprašujem zakaj sem se toliko žrtvovala za prazen nič,....Vsekakor je vredno poskusit!! Drži se!!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #30 dne:: nedelja, 26. junij 2011 ura: 20:56 » |
|
Mene depresija je*a že 5 let za gratis sem pa še panične napade dobla pred 3mi leti 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|