Hoj!
Nisem vedela kam naj pišem, tko, da upam, da sem v pravo temo, ker piše, da lahko pišemo splošno o motnjah in nespečnosti....
Tole bi rada rešla, če se še komu dogaja al se mu je, ker men se prvič, in me že kr izčrpava!!!
* na momente mi zacinglja (ne zvoni!) v ušesih, kar se mi je to vedno dogajalo, ko sem zbolela in sm mela 38,39,40 vročine
zdj nimam vročine, morbid jo mam sam 37,3 ampak to ni zame nič, pa verjetn zarad utrujenosti. vseen ne vem, zakaj cingl v ušesih

Aja, s tem da sm zadnč vzela 2 lekadola, misleč, da sm zbolela, in takrat mi je blo vedno ok (če mam vročino+cingl), zdj pa še to ne... isto, kot da ne b vzela lekadola.
* od cingljanja dalje, vsako noč spim slabo zarad sanj, ki se mi odvrtavajo v eni noči 5, in vse so more!!!
pa ne gledam ali berem kej tazga pred spanjem ... in to se mi že dogaja 6. dan - ja, danes tud; zdj sedim v kuhinji kot povožena kura
Me je že prov strah spat it, ker prvo se mi bo zacinglal, in pomislim uf, bolana sem, pol dojamem da nism, nato komi zaspim, ko pa zaspim, pa mam nočno kolosejado grozljivk. In ko se zbudim, sploh ne razmišljam več o sanjah, ker že vem kaj in kako....sam rabm pa pol ure, da pozabim na vse to ... do tedaj, ko je treba spat...
Lp-Sofie the Scary