|
alexx
|
 |
« Odgovori #80 dne:: torek, 15. november 2011 ura: 18:58 » |
|
My point exactly!  Ženske mate strupen jezik  Ha..."mulac smotani".
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #81 dne:: torek, 15. november 2011 ura: 19:15 » |
|
Najlepši nakit na ženski je molk.  - nevemkdojetoreku Ja ti dons a ne?  Saj dedci nč ne zaostajate za damami,včasih imate še bolj nabrušene.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
Jagodka
|
 |
« Odgovori #82 dne:: torek, 15. november 2011 ura: 20:42 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane. V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.860
|
 |
« Odgovori #83 dne:: torek, 15. november 2011 ura: 21:04 » |
|
 Hvala, da me vsakič opozorite. Mrbiiiiiiit vas kdaj pogledam realno.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
uporabnik
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 5
|
 |
« Odgovori #84 dne:: torek, 15. november 2011 ura: 23:09 » |
|
FORUM Nebojse.si > Anksiozne motnje > Splošno o motnjah > ženske 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.860
|
 |
« Odgovori #85 dne:: torek, 15. november 2011 ura: 23:09 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
Libby
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Prispevki: 423
Hrabra miška
|
 |
« Odgovori #86 dne:: torek, 15. november 2011 ura: 23:40 » |
|
FORUM Nebojse.si > Anksiozne motnje > Splošno o motnjah > moški 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Let's run away and live in the woods.
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #87 dne:: sreda, 16. november 2011 ura: 17:48 » |
|
Kaj je rekel duhovnik takoj zatem, ko je poročil dva moška? "Zdaj pa pojdita in se razmnožujta." In kaj je rekel, ko je poročil dve ženski? "Zdaj pa pojdita in se razmnožujta." Moj brat pravi da je težko z ženskami, še težje brez njih. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
klinček
gost
|
 |
« Odgovori #88 dne:: sreda, 16. november 2011 ura: 19:33 » |
|
Kaj je rekel duhovnik takoj zatem, ko je poročil dva moška? "Zdaj pa pojdita in se razmnožujta." In kaj je rekel, ko je poročil dve ženski? "Zdaj pa pojdita in se razmnožujta." Moj brat pravi da je težko z ženskami, še težje brez njih.  ?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #89 dne:: sreda, 16. november 2011 ura: 20:13 » |
|
Moj brat pravi da je težko z ženskami, še težje brez njih.  Z nami pa res ni nobenih težav,....tko smo ko ene mucike,...predemo,mjavkamo,ližemo,....tud praskat znamo....brez nas ne morete,... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #90 dne:: sreda, 16. november 2011 ura: 22:45 » |
|
Suzy, drži. Le zateženk se je treba izogibat. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Liber
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 384
Snežka sem js ;)
|
 |
« Odgovori #91 dne:: četrtek, 17. november 2011 ura: 00:10 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Tukaj piše nekaj motivacijskega, nekaj kar ti polepša dan in nekaj kar ti reši vse probleme. 
|
|
|
Moel
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 153
“Conflict builds character. Crisis defines it.”
|
 |
« Odgovori #92 dne:: petek, 06. januar 2012 ura: 14:45 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
“To love is to risk not being loved in return. To hope is to risk pain. To try is to risk failure, but risk must be taken because the greatest hazard in life is to risk nothing.”
|
|
|
|
Yme
|
 |
« Odgovori #93 dne:: petek, 06. januar 2012 ura: 17:51 » |
|
knjiga kako razumeti nas ženske
Tudi če ta knjiga obsega vse "zakone" razumevanja ženske, sem jaz brez branja te knjige (nasploh ne maram "manual-ov") največ naučil iz tegala: "Ženska ima vedno prav. Neumnež, ki trdi nasprotno, je gotovo moški."Upoštevajoč zgornje čisto lepo shajam z ženskami. Ne rečem, da vse razumem (odkrito rečeno skoraj nič), ampak ne prihaja do konfliktov. Simple as that.  P.S. Aja, pa še nekaj sem ugotovil že pred leti... "Ženski edini naravni sovražnik je... ženska!"
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Komur je sreče dar bila klofuta ...
|
|
|
|
Jagodka
|
 |
« Odgovori #94 dne:: petek, 06. januar 2012 ura: 17:56 » |
|
"Ženski edini naravni sovražnik je... ženska!"
To seveda velja predvsem za tiste ženske, ki jih moški zlorabljajo, tepejo, z njimi manipulirajo, skratka so nasilni tako in drgač in poiščejo podporo in pomoč pri svojih prijateljicah. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane. V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
|
|
|
|
Yme
|
 |
« Odgovori #95 dne:: petek, 06. januar 2012 ura: 18:15 » |
|
To seveda velja predvsem za tiste ženske, ki jih moški zlorabljajo, tepejo, z njimi manipulirajo, skratka so nasilni tako in drgač in poiščejo podporo in pomoč pri svojih prijateljicah.  Z vsem dolžnim spoštovanjem do teh žensk (in obžalovanjem, da se kaj takega dogaja) je bilo tisto o sovražnikih mišljeno kot: moški bo zeloo redko obrekoval moškega, ženske pa velikokrat "oglodajo" drugo žensko... tako da... ŽENSKE BI MORALE BOLJ SKUPAJ DRŽAT!!! P.S. O nasilju nad moškimi pa... no, ja... mislim, da je psihičnega maltretiranja in manipuliranja veliko samo "desci" so preveč mačistični, da bi priznali da jih ženske trpinčijo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
Prispevki: 1.808
|
 |
« Odgovori #96 dne:: petek, 06. januar 2012 ura: 18:37 » |
|
P.S. O nasilju nad moškimi pa... no, ja... mislim, da je psihičnega maltretiranja in manipuliranja veliko samo "desci" so preveč mačistični, da bi priznali da jih ženske trpinčijo.
 ajajaj.... zakaj pa posplošujete na spol. ljudje smo vendar zelo različni, a ni tko? maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
|
Yme
|
 |
« Odgovori #97 dne:: petek, 06. januar 2012 ura: 20:29 » |
|
zakaj pa posplošujete na spol. ljudje smo vendar zelo različni, a ni tko?
Definiraj: ljudje  Kaj je to: človek? Primat s čustvi? Empatičen android? Mislim, da je v nas še veliko živalskega in to je tisto kar nas dela depresivne oz. nam zaje*ava psiho. Stalna bitka med evolucijskim napredkom in živalskimi geni. Sliši se filozofsko... ampak... sem prepričan da veverice in labodi nimajo depresije. P.S. Se vidi da gre polna luna not... mi na polno dogaja. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #98 dne:: petek, 06. januar 2012 ura: 20:37 » |
|
To seveda velja predvsem za tiste ženske, ki jih moški zlorabljajo, tepejo, z njimi manipulirajo, skratka so nasilni tako in drgač in poiščejo podporo in pomoč pri svojih prijateljicah.  Z vsem dolžnim spoštovanjem do teh žensk (in obžalovanjem, da se kaj takega dogaja) je bilo tisto o sovražnikih mišljeno kot: moški bo zeloo redko obrekoval moškega, ženske pa velikokrat "oglodajo" drugo žensko... tako da... ŽENSKE BI MORALE BOLJ SKUPAJ DRŽAT!!! P.S. O nasilju nad moškimi pa... no, ja... mislim, da je psihičnega maltretiranja in manipuliranja veliko samo "desci" so preveč mačistični, da bi priznali da jih ženske trpinčijo. se podpišem 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Moel
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 153
“Conflict builds character. Crisis defines it.”
|
 |
« Odgovori #99 dne:: petek, 06. januar 2012 ura: 20:40 » |
|
Tudi jaz.  Zenske so dostikrat izzivljajo nad moskimi  pa tudi tisto o sovraznikih bo drzalo, da v vsaki vidijo konkurenco. se je obdrzalo iz prazgodovine ta nagon, ko je moski imel jih vec:D who knows..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
“To love is to risk not being loved in return. To hope is to risk pain. To try is to risk failure, but risk must be taken because the greatest hazard in life is to risk nothing.”
|
|
|
|