Meni se zdi, da je dobro, da to temo načneš na terapiji, čeprav te je mogoče strah, kaj vse boš odkrila v sebi

Glede učenja imam občutek, da zelo pritiskaš nase, potem se pojavijo še razni strahovi in ni čudnega, da nimaš volje za vse skupaj. Svetovala bi ti, da poskušaš gledati na to čim bolj lahkotno, jaz bi si na tvojem mestu določila nekaj časa za učenje (npr. pol ure, 1 uro za začetek) in bi v tistem času mislila samo na snov ter kako mi bo uspelo končati faks, v preostalem času pa bi počela, kar želim, ter si ne bi očitala, zakaj se ne učim.
Najbrž te hromi tudi strah, kaj bo, če faksa ne dokončaš. Nič ne bo

Razen tega, da starši najbrž ne bodo preveč zadovoljni... Prepričana sem, da je med tvojimi vrstniki veliko takih, ki faksa niso (in tudi ne bodo) dokončali, pa še vedno čisto dobro živijo, so si našli ok službe, itd. Skratka, hočem povedati, da brez faksa ne boš nič slabša, tako da lahko odložiš del bremena in se sprostiš

No, kot sem napisala na začetku, bi se jaz na tvojem mestu pogovorila s terapevtko, da od blizu pogledata razne strahove, ki jih imaš (tudi glede razmerij), kaj razmišljaš v povezavi s tem,... Srečno, pa drži se!