FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 19:07

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: izhod  (Prebrano 331 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
out
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 4

« dne:: torek, 01. marec 2011 ura: 14:18 »

.
« Zadnje urejanje: torek, 01. marec 2011 ura: 14:29 od out » Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #1 dne:: torek, 01. marec 2011 ura: 14:40 »

Kaj naj naredim, rabim izhod, konec, samo da je konec.

rabiš mir, ne izhoda!!!

rabiš počitek, ne konca!!!!!

rabiš, da se v tebi prebudi tvoja notranja moč!!!! in ne nemoč.

rabiš videti smisel v življenju!!!! in ne vseh teh negativnih stvari.

rabiš spet svojo voljo, ki je močna, vendar si se prekuril!!!!

Out, poznam, ko se psihično zlamljaš, službo moraš imeti, čeprav je fu*kiš a ne, zaradi kredita! Poznam to!

Kaj sedaj narediti?

Nekaj moraš premakniti!!!! To je dejstvo!!! Vendar ne na dol!  nehvala

Na gor! palecgor Prišel si do konca poti, kjer je prepad, vendar se ustavi!  excl

Če boš tako nadaljeval bo konec! To naj ti bo jasno.

Obrni se še enkrat in poišči drugo pot iz te teme! Službo moraš obdržati, to je dejstvo in tle ni zafrkancije. Lahko poiščeš drugo, vendar mora biti boljša in ne slabša ali ista  Embarrassed Predvsem pa za ndl.č.!!!!

S psihiatri je tako; dajo večinoma zdravila, ko si še bolj v dreku zarad AD, pa hočejo, da se izpostavljaš strahu in se boriš, ali pa si oplel. Namesto, da bi te razumeli in malo dali času čas, da se navadiš in potem boriš  boks To so vsaj moje izkušnje z 2 psihiatroma, lahko pa najdeš kakšnega OK, in ti bo zares pomagal, predsvem pa te bo zares  onaposlusa (POSLUŠAL!!!).

Obstaja tudi psihoterapija, h kateri se jaz osebno bolj nagibam. Je nažalost $$$, vendar te lahko reši. Poskusi! Jaz sem izbrala to varjanto, čeprav sem sama tudi v kreditu, danes še v bolniški, vendar še lahko plačujem položnice, in za silo lahko tudi plačam psihoterapijo - pa nimam velke plače, verjemi, o službi pa tudi ne bi, ker sem že čisto  nanosilih .

Out, meni je tudi veliko pomagala moja osebna zdravnica, že pogovor z njo. Probi tudi to varjanto.

Malo sem ti poskušala svetovati, iz svojih izkušenj, ker vidim, da imava podobno situacijo.

Vsekako ti želim, da se spočiješ, umiriš in najdeš zagon za reševanje svoje duše. Je pa to sila težko - kar pripravi se. Ampak, ni pa nemogoče!!!! Vse se da, če je volja! In volja si TI!!!!! Ne pozabi tega!!!!

Lp- Sofie  rozicodam

Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar