|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #160 dne:: torek, 13. marec 2012 ura: 14:35 » |
|
dušica,nimam ne denarja, ker moram dat 4000€ atiju nazaj za šolo,ker sva se zmenila,da mi bo pomagu ko pa bom kej sama dobla bom pa vračala,in pa rabim čas,da se najprej privadim na bol bližje destinacije in ne kar čez noč na morje,daleč od doma... Na sladoled pa bova vseeno šli nekega dne, pa tudi na obalo k tebi pridem  pa upam da dobiva veliko kep(c)o sladoleda 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 974
|
 |
« Odgovori #161 dne:: sreda, 14. marec 2012 ura: 10:50 » |
|
Okej, potem sedaj malo počakaj in ko se nabere kakšen euro več, na oddih in k meni na Obalo: čaka te velika kepa sladoleda!  In ko imaš kakšen slabši dan, se spomni tudi na to..da te čakajo zelo lepo poletje in dogodivščine... Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #162 dne:: sreda, 14. marec 2012 ura: 11:06 » |
|
Dušica eno zate  ,....zmerom si polna toplih besed,..imaš taprav nick. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #163 dne:: petek, 16. marec 2012 ura: 09:54 » |
|
Hvala, Suzy-ka moj...  Rada pomagam ljudjem na sploh, živali pa, so "balzam" za mojo "vneto" dušo tako da zanje..bi ustanovila tudi posebno društvo: o tem razmišljam v prihodnje, predvsem v okviru SOCIALNEGA PODJETNIŠTVA..no, se še izobražujem na to temo.. Ko pomagam in od tega vidim, slišim "učinek", sem...srečna sama s seboj! Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #164 dne:: petek, 16. marec 2012 ura: 15:26 » |
|
Hvala, Suzy-ka moj...  Rada pomagam ljudjem na sploh, živali pa, so "balzam" za mojo "vneto" dušo tako da zanje..bi ustanovila tudi posebno društvo: o tem razmišljam v prihodnje, predvsem v okviru SOCIALNEGA PODJETNIŠTVA..no, se še izobražujem na to temo.. Ko pomagam in od tega vidim, slišim "učinek", sem...srečna sama s seboj! Dušica 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #165 dne:: ponedeljek, 19. marec 2012 ura: 23:35 » |
|
Hvala ti dušica  Zadnje dni sem res tok čudna, depresija me spet voha  slabo mi je pa na jok mi gre za brez veze,ju3 grem k fantu prespat greva pol v sredo na predavanja skup pa upam da mi nebo slabo pri njem sploh ponoč 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #166 dne:: sreda, 21. marec 2012 ura: 13:00 » |
|
Limonca, tudi mene daje, zadnje 3 dni, depresija in anksia, pa..se skušam s tem preveč ne obremenjevat, ker je "stalnica" mojega življenja..vem, da ponovno pokukajo lepi, sproščeni in mavrični dnevi..komaj čakam! Bom "potrpela" do takrat oziroma se sedaj, bolj pocrtala in poskrbela zase..  Hodiš na psihoterapijo? Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #167 dne:: sobota, 24. marec 2012 ura: 13:45 » |
|
Ne, ker nisem nič doma.Ko se mi izpiti zaklučjo bom
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #168 dne:: ponedeljek, 26. marec 2012 ura: 10:00 » |
|
Torej, greš občasno na psihoterapijo?
Sama imam veliko potrebo po njej oziroma rada imam, da me nekdo, ki je "nad menoj", usmerja in mu zaupam..vodstvo rabim, ker včasih se počutim res izgubljeno v tem svetu..
Vztrajno pa nadaljujem z jemanjem OMEGA TRI kapsul, enakim bioritmom in izboljšala sem tudi prehrambene navade..čeprav svoj cilj še nisem dosegla! Želim pa tudi bolje razumeti svoja čustva in se naučiti spopasti s nihanji in vsiljimi misli, ko pridejo..Torej, zakaj oziroma kako to prebroditi z čim manjšim psihiičnim naporom..
Ima kdo kakšno posebno tehniko???
Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #169 dne:: petek, 30. marec 2012 ura: 21:48 » |
|
Tako je,občasno grem na pogovor zdej ko zaključim še 2 izpita in je pol konc samo še praksa pa bom več hodila na terapije ker me panični napadi ubijajo,..se zapiram ko školjka,fant je reku da bi v nedeljo pršu in me pelu na zbilje pa sem mu rekla naj gre raj s kolegi na kolo da jaz tut ven nemorem stopit..groza
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #170 dne:: sreda, 04. april 2012 ura: 12:06 » |
|
Limonca, popolnoma te razumem in so mi tvoji občutki dobro poznani, sicer pa..včasih se je smiselno izvleč iz teh dnevnih mor in prekinit pretok te negativne energije in sebe preusmeriti v dejavnosti in misli, ki nas sproščajo, razvedrijo in sploh veselijo...Primer: ko je meni prav  , počivam in meditiram, ko pa spoznam, da še vedno lahko premagam negativni tok misli ali smotanega počutja, potem grem nabirat rože ali zelišča; poslušam muziko in malo poskačem, likam itd... Predlagam ti, da najdeš tehniko za premagovanje paničnih napadov: posvetuj se še skom iz foruma, ne? Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #171 dne:: sreda, 04. april 2012 ura: 12:33 » |
|
dušica,js premagujem panične in depro tako,da če je zunaj lep vreme si vtaknem v ušesa mp3 in grem rolat,zdele sem šla dva dni zaporet do Qulandije (približno 30 min hoje v eno smer) sem šla po majčke pa čevle..Problem pa je ker nemorem s fantom nikamor na kakšen izlet, samo male korake lahko delam tko da upam da mi bo psihiatrinja dala kaka zdravila + terapija pa da bom lahko kam šla recimo v živalski vrt,kakšen piknik,zbilje,bled...zaenkrat lahko sdamo rolava,kolesariva,se sprehajava..in mene pol črviči to,da je še on omejen ko je z mano kaj bo počel..No sicer pa vem da je vse to v moji anksioznosti in da bo tudi tu boljše samo da začnem s terapijami
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #172 dne:: četrtek, 05. april 2012 ura: 09:23 » |
|
Dobro razmišljaš in verjamem, da se tega zaveda tudi on,..če te še dodatno podpira, pa je  Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|