|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #140 dne:: torek, 18. oktober 2011 ura: 12:51 » |
|
Pa na 2-3 dni hodim v knjižnico, knjige mi dosti pomagajo. Mislim da sem od Louise Hay skoraj vse prebrala.  tudi jst berem hayevo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
|
Nef
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 55
|
 |
« Odgovori #142 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 16:22 » |
|
Z D R A V O! Kak ste?? Mene dolgo ni bilo, ker se zdaj počutim boljše, jemljem AD-je.. normalno, 10 mg.. i ok je.. Edino me malo moti ker me stiska v grlu.. (pa nič ni-preverila sem ščitnico, pa sem tudi šla na ORL)..
Kak ste vi, kako se držite?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Prispevki: 745
|
 |
« Odgovori #143 dne:: ponedeljek, 06. februar 2012 ura: 09:52 » |
|
Super, da si boljše..  Spanje? Apetit? Ljubezen? Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Nef
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #144 dne:: ponedeljek, 06. februar 2012 ura: 12:11 » |
|
 Pa vse je ok.. Apetit pa je res velik  Spanje je boljše kot prej (zdaj ne vem ali je od AD-ja, ali zato ker več delam, pa sem utrujena) Ljubezen..ah..ljubezen.. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Nef
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #145 dne:: ponedeljek, 06. februar 2012 ura: 12:13 » |
|
Veš.. Dušica, paše mi tisto vreme.. zdaj gledam čez okno.. sneg.. super je.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
|
 |
« Odgovori #146 dne:: torek, 07. februar 2012 ura: 10:13 » |
|
Potem uživaj ob snegu...jaz že sanjarim o pomladi in rožicah...  ..in takrat je tudi ljubezen v ozračju!  Sem pa vesela, da "okreva" in da se jačaš, sicer pa..počenjaj čim več lepih in koristnih stvari, ker boš vedno na koncu dneva ponosna nad svojim dosežkom.. Koliko časa imaš sedaj Ad? Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Nef
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #147 dne:: sreda, 08. februar 2012 ura: 17:21 » |
|
Zdaj je.. 5,5 mes.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
|
 |
« Odgovori #148 dne:: četrtek, 09. februar 2012 ura: 10:12 » |
|
In si zadovoljna?
Kakšni posebni načrti za to leto?
Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Nef
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #149 dne:: nedelja, 12. februar 2012 ura: 15:29 » |
|
Veš da sem.. Ne vem ali AD delujejo tako dobro, ali kaj je.. pojma nimam.. vem samo da sem ok. Ampak, zelo me je strah da se bo ponovilo tisto od avgusta.. grozno je bilo.. Zdaj sem skoraj pozabila tisti občutek, samo imam strah od ponovitve.. Načrti za to leto.. ne vem, še.. delam.. (imam službo katera mi ni všeč, ampak bo boljše)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
|
 |
« Odgovori #150 dne:: ponedeljek, 20. februar 2012 ura: 10:38 » |
|
samo imam strah od ponovitve. Poznam te občutke in ker jih želim premagati, odstraniti in biti notranje močnejša,..sem se odločila za spihoterapijo in..dejansko pomaga! Ti, hodiš tudi na kakšno obliko terapije?? Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Nef
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #151 dne:: torek, 21. februar 2012 ura: 14:00 » |
|
Hodim na psihoterapijo od septembra. In seveda da pomaga.  )) Psihoterapevt mi je super, res sem zadovoljna. Pravim ti, zdaj se počutim ok. Od kdaj jemljem AD-je niti enkrat nisem imela panične, niti sem bila žalostna.. Če je bilo treba sem, ampak tako za brezveze pa ne.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
|
 |
« Odgovori #152 dne:: sreda, 22. februar 2012 ura: 11:59 » |
|
Kako se lepo sliši...  ...tako naprej! Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #153 dne:: ponedeljek, 27. februar 2012 ura: 15:29 » |
|
Pri meni je problem ker dobesedno izzivam panične napade, po nepotrebnem dobivam porcije eno za drugo in to samo zato ker neznam reči NE dans pa nebom šla tja in tja ker preveč gledam na druge in premalo nase
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
julija30
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 172
|
 |
« Odgovori #154 dne:: ponedeljek, 27. februar 2012 ura: 15:37 » |
|
Imam jaz iste probleme Limonca ! Jezna sem ker ne znam reč NEEEE ! Pa misli mi švigajo od enga človeka do druzga in razmišljam kak bi enmu pomagala,pa drugmu ,pa kako sem unmu zadnjič neki preveč rekla in se zdej žrem zarad tega ,naj gre vse skup uu ,bbaaa dost vsega že!!!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
|
 |
« Odgovori #155 dne:: torek, 28. februar 2012 ura: 10:03 » |
|
Limonca, Julija, to boste dosegle, ko se boste prepričale, da ste VE NAJPOMEMBNEJŠE in se enostavno - vedno, dale na prvo mesto zaradi potreb, želja in vrednot..  Sicer pa, kasneje morda res prevladuje občutek krivde ali je to le momentalno, ker kasneje spoznaš, da si naredil prav..sebe ne smeš nikoli prezret..pomisli, na tistega malega otroka v tebi, kar potrebuje in ga neguj, skrbi zanj, da mu bo dobro.. Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #156 dne:: torek, 06. marec 2012 ura: 13:33 » |
|
zdej ko sm dobla delo v salonu + učenje še za 3 predmete da jih dam čez in bom lahko rekla NE če mi nebo kaj pasalo,..sem zadnje dni čisto pod stresom zarat tega ker sem ko ena lutka k jo vržejo v prtljažnik in MORA it nekam in pika 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
|
 |
« Odgovori #157 dne:: četrtek, 08. marec 2012 ura: 10:27 » |
|
Nič ne moraš, nekdaj samo..umret! Sicer pa, naj ti bo v ponos, da si dobila službo..  ..pohvali se ali istočasno poskrbi za dovolj počitka, zdravo prehrano, sprostitev in umsko "vadbo" lepih misli... Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #158 dne:: ponedeljek, 12. marec 2012 ura: 13:59 » |
|
sploh več nevem proti čemu se bojujem  zmešana sem zadnje čase tok,da niti nevem al js kej narobe delam al je zman ores neki hudo narobe al me enostavno panični ne pustijo pri miru da bi lahko normalno živela tko kot vsi tisti,ki nimajo s tem problemov pa komi čakajo da se bojo letos odpeljali na morje meni pa je kar grozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tega pa še dnarja nimam za morje in na koncu zih nebom šla,enostavno nemorem it,prekmalu je to zame 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
|
 |
« Odgovori #159 dne:: torek, 13. marec 2012 ura: 09:51 » |
|
Limonca, zakaj si delaš ovire, kjer jih ni? Ni ti nekam potrebno iti, če si tega ne želiš in tudi nihče te nima pravico prisiliti, sicer pa...če si želiš, pa boš to zmogla! Če imaš kaj privarčevano, si privošči kratek dopust, če pa nameravaš k meni na Obalo, se bom potrudila, da ti zrihtam kakšno poceni ponudbo, okej?  Mislim resno..pa še na sladoled greva! Brani se svojim strahov in pokaži jim, da si močna in da zmoreš...ker lahko!  Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|