FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 18:57

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: :/  (Prebrano 257 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
asru
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 7

:/
« dne:: torek, 22. februar 2011 ura: 22:03 »

hej!

še en dan ko bi človek najraje celega prespal ali se celo nikoli več zbudil,.... ni več joka,... le nem pogled v daljavo, predusem pa je konec upanja,.. nevem ali so le prisilne misli (diagnosticirana mi je bila OKM) ali vse postaja resničnost,... misli o smrti postajajo tako zelo realne, pa saj mogoče tudi so,....
Prijavljen

Yes, there were times, Im sure you knew
When I bit off more than I could chew
But through it all, when there was doubt
I ate it up and spit it out
I faced it all and I stood tall
And did it my wa
toja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.858

« Odgovori #1 dne:: torek, 22. februar 2011 ura: 23:28 »

Asru....to so prisilne misli...poskusi kaj prebrat...pogledat TV ali pa tukaj na forumu vse kar piše o depresiji...tvoje misli bodo preusmirjene...imaš pač
slab dan....verjemi, da to ni nobena realnost...sicer pa ti tudi tvoja
diagnoza to potrjuje...OKM...poišči psihiatra...pogovori se s kom,
rabiš verjetno tudi zdravila... oki

Svetujem ti, da si te misli tudi zapišeš, da jih poveš ali pa napišeš tukaj na
forum.... rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
asru
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7

« Odgovori #2 dne:: sreda, 23. februar 2011 ura: 03:30 »

nevem če je samo slab dan,.... Cry
te misli me obletavajo že 7 let, vendar zadnjih 7 dni je enih težjih,ker dejansko ne gre za prisilne misli(saj so drugačne od teh),...res je da imam okm vendar sem svoje obsesije in kompulzije zmanjšala na minimum,... bolj gre za to da počasi obupujem,.. nimam moči,....vse je že sestaljeno,..samo še pravi trenutek čakam,.... Cry

pa vendar, mogoče bo jutri/danes lep dan.

hvala toja,...

lp
Prijavljen

Yes, there were times, Im sure you knew
When I bit off more than I could chew
But through it all, when there was doubt
I ate it up and spit it out
I faced it all and I stood tall
And did it my wa
moljka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 243

« Odgovori #3 dne:: sreda, 23. februar 2011 ura: 13:20 »

asru,  rozicodam

Čestitam za tvojo vztrajnost, trud in voljo, ki si jih vložila v zadnjih 7 let  clap

Se je v zadnjih tednih zgodilo kaj takega, da se počutiš potrto, brez energije...? Meni se včasih nabere en kup zadev, misli se mi vse bolj vrtijo okoli tega, ne znam ven, pa sem potem postopoma čisto na tleh  Shocked Takrat mi res pomaga, da se nekomu zaupam, čeprav si čisto vedno naredim scenarije, kako jamram, kako me ne bojo razumeli.. ma s časom spoznavam, da si ljudje, ki jim je mar zame, brez problema vzamejo čas zame in me poslušajo. In seveda obratno, če imam le energijo, jim tudi jaz z veseljem pomagam.

Vsekakor te vabim, da še kaj napišeš o tem, kaj te teži.. Tudi če zveni kot majhen problemček, zagotovo se bo našel še kdo, ki razmišlja o podobnem.

Čisto razumem, da v tem momentu nimaš moči, meni že en dan v stiski pobere vso voljo do življenja, tako da si živo predstavljam, kako je, če se matraš en teden  seznojim

Drži se  rozicodam
Prijavljen

FAIL - First Attempt In Learning
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar